2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhaba arkadaşlar dun akşam saat 10 da kırmızı ya yakın lekelenme olmuştu bu sabah doktora gittk çok şükür bebebbm iyiyymş kalp atışını da dinledik,, düşük önleyici hap a başla dedi doktor bi hafta ilişki yok ağır kaldırma yok,, ck ayakta durmak yok bol dinlenme dedi

Inşallah kuzum sıkıntısız atlatırız. Duyduğum herkes 5. Haftada net gördü 6.Haftada da bebiş de gördü kalbini de duydu. Tecrübesiz olunca ödüm koptu benim de bir an. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza :dua:
Ben 6+0 da gittim doktor 5+5 ölçmüştü sadece keseyi ve yolk kesesini gördük 2 hafta sonda gel demişti Pazartesi 8+0 da gidicem
Daha erken zamanda bebek ve kalp atışı vajinal ultrasonla görülür sadece merak etme rahat ol :)

Ben 6+0 da gittim doktor 5+5 ölçmüştü sadece keseyi ve yolk kesesini gördük 2 hafta sonda gel demişti Pazartesi 8+0 da gidicem
Daha erken zamanda bebek ve kalp atışı vajinal ultrasonla görülür sadece merak etme rahat ol :)
Ay değil mi :)) alttan bakmak istemiyor pek doktorum. Çünkü aşırı derece istiyorum bebeğimi. Allah korusun bir şey olur benden bilme dedi. Daha önce başına gelmiş sanırım alttan baktin diye düştü demişler. O yüzden hep karından bakıyor. Geçen hafta bayağı bir doku yoğunluğu var 2 tane kese oluşacak gibi demişti. Bugün de karından minicik 1 tane gördü. Belki de görünmedi diğeri varsa da. Umarım Salı günü daha net görünür de rahatlarım. Gerçi sonra da kalp atışı stresi olur :D her şeyi ayrı güzel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun da bırakmasın annelerini inşallah

Ay değil mi :)) alttan bakmak istemiyor pek doktorum. Çünkü aşırı derece istiyorum bebeğimi. Allah korusun bir şey olur benden bilme dedi. Daha önce başına gelmiş sanırım alttan baktin diye düştü demişler. O yüzden hep karından bakıyor. Geçen hafta bayağı bir doku yoğunluğu var 2 tane kese oluşacak gibi demişti. Bugün de karından minicik 1 tane gördü. Belki de görünmedi diğeri varsa da. Umarım Salı günü daha net görünür de rahatlarım. Gerçi sonra da kalp atışı stresi olur :KK70: her şeyi ayrı güzel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun da bırakmasın annelerini inşallah
Sen gönlünü ferah tut :) Rabbim hepimizi kavuştursun bebişlerimize
Burda kanaması olan bulantıdan hayat kalitesi düşen birsürü güzel kadın birikti herkesin dileği aynı :anneadayı:

Sen gönlünü ferah tut :) Rabbim hepimizi kavuştursun bebişlerimize
Burda kanaması olan bulantıdan hayat kalitesi düşen birsürü güzel kadın birikti herkesin dileği aynı :anneadayı:
Aynen kuzum. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza inşallah :KK200:

mecburen toplantı olunca pantalon giyiyorum ama onun haricinde elbise yada tayt üzerine tshirt takiliyorum yoksa sıkı giyinince ağrı yapıyor
Aynen canım ya bugün bende misafirliğe gittim çok samimi olduğum yer olsa isterdim etek falan da kaynanamgilin tarftı öyle bişey de diyemedim çok rahatsız etti ağrıdı eve gelince nasıl çıkarfım attım anlatamam :))

Merhaba arkadaşlar dun akşam saat 10 da kırmızı ya yakın lekelenme olmuştu bu sabah doktora gittk çok şükür bebebbm iyiyymş kalp atışını da dinledik,, düşük önleyici hap a başla dedi doktor bi hafta ilişki yok ağır kaldırma yok,, ck ayakta durmak yok bol dinlenme dedi
Hemen hemen aynı durumdayız bende bu sabah kanamayla gittim doktora

Tam 1 sene oldu evleneli kuzum. Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Polikistik over vardı adetim düzensizdi. Geçen ay prolaktin yüksekliği için ilaç kullandım korundum. Doktor bitkisel hap verdi bana hemen hamile kaldım onunla. Adanada yaşıyorum. Alttan bakmadı karından baktı. Çok küçücük göründü. Döngü uzun olunca geç döllenme oluyormuş sanırım. Salı günü tekrar gel bakalım dedi. Çok şükür kanama ve lekelenme de yok. Umarım kese buyur
İnsallah adanada hicran hanım var oda çok iyi aklında bulunsun canım..bende pkoluyum son adet tarihim 14 Nisa'n ama ben ne zaman hamile kaldıgımı bilmiyorum suan tahminen 6 haftalık hamile olabilirim doktor tam büyümeden anlayamayız dedi o yüzden içini ferah tut bi çocuğum daha var için ferah olsun.Pkoda ne yazıkki geç döllenme olabiliyor yumurtanın ne zaman oluştuğu belli olmadığı için aslında alttan baksa daha rahat götürdü:anneadayı:

Elbise de çok sevmiyorum canım Sefamerve de tesettür eşofman oluyor o iyi oluyor dediler bi tane getirticem bakalım sonrası allah büyük. Beden de büyük olunca sıjıntı oluyor :)
Ayenn bende rahat edemiyorum elbisede karın kocaman duruyo bide insallah gönlünce bulursun

Tam 1 sene oldu evleneli kuzum. Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Polikistik over vardı adetim düzensizdi. Geçen ay prolaktin yüksekliği için ilaç kullandım korundum. Doktor bitkisel hap verdi bana hemen hamile kaldım onunla. Adanada yaşıyorum. Alttan bakmadı karından baktı. Çok küçücük göründü. Döngü uzun olunca geç döllenme oluyormuş sanırım. Salı günü tekrar gel bakalım dedi. Çok şükür kanama ve lekelenme de yok. Umarım kese buyur[/QUAramıza hoşgeldin canım bebegin hayırlı olsun saglicakla gelsin inşallah ben de afanada oturuyorum hangi hastaneye gidiyorsun

İ

İnşlh bi sıkıntı yoktr canım sana ne dedi
Canım bende çift rahim gözüktü bi rahimde Bebek bi rahimde kanamam vardı düşük tehliken olabilir dedi anan bebeğim sağlıklı kalp atışını duydum bizi korkutan kanamam oldu iğne ve progestan verdi günde 3 defa ilacı içecem iğneyi de 3 günde bir vurulcam 10 gün sonra tekrar gitcem kanamam şuan kesildi inşallah tekrar olmaz ama rahmim kan doluydu resmen

Bo
Canım bende çift rahim gözüktü bi rahimde Bebek bi rahimde kanamam vardı düşük tehliken olabilir dedi anan bebeğim sağlıklı kalp atışını duydum bizi korkutan kanamam oldu iğne ve progestan verdi günde 3 defa ilacı içecem iğneyi de 3 günde bir vurulcam 10 gün sonra tekrar gitcem kanamam şuan kesildi inşallah tekrar olmaz ama rahmim kan doluydu resmen
bol bol dua edelim canum Rabbim emanetini korusun

Back
X