2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evde kendi kendine doğum yap o zaman bu bakış açısı ile. Kendinin doktoru olma ile hiç ilgisi yok bilim denen seyi Red ederek yasamazsınız koca karı hurafeleri ile hayatınıza devam edersiniz
Duzgun konusurmusun.herkesin fimrine kendini.bu sekilde konusacaksan bana yorum yapma hepimiz hassasiz zateb

Bende senin gibi düşünüyorum 10.hafta ya girdik aşılama ile hamile kaldım yani ne zaman hamile kaldım biliyorum her hafta kontrole gittim doktor aşılamadan üç gün sonra progestan fitil başlattı keseyi görünce coraspin çıkıp ta ben şunu bunu kullanmak istemiyorum demedim ve hatta tansiyonum yüksek onun için de ayrıca ilaç alıyorum tek halsizlik var çalışıyorum işim ağır ve problemli sesim çıkmıyor ne bulantı ne kusma bebek daha 6.gr nasıl hareket edebilir nasıl göbek çıkartacak anlamıyorum .
Biraz fazla nazlanıyoruz gibime geliyor. Burda okudum işte 9/10 haft lık oldum kalp atışı yok diyorlar doktorum hamile kaldıktan 31 gün sonra eger bebek saglıklı ise kalp atışı baslar hiç okadarbeklemeye gerek yok demişti.
Daha önce bir arkadaş ile de atıştık.doktor bana tek folikasit yazdı dedi acaba neden ben az ilaç kullanıyorum diye hayıflandı ya dedim ki herkes keyfinden mi ilaç alıyor doktor riskli görmemiş yazmamış bu yüzden kötü doktor mu oluyor .
Birde cinsiyet 14,haftadan önce belli olmaz yok rüyada şunu gördük yok şunu hissediyorum %50 sans var ve Allah biliyor ne olacağını hayırlısı sağlıklısını hissetmek en güzeli 2.5 sene uğraştım hamile kalmak için kolay değil yıllarca uğraşan insanlar var yeterki hamile kalayım cinsiyetin ne önemi var diyor oturup şükür edeceğimize neler ile uğraşıyoruz birbirimizi aydınlatıcı bilgiler paylaşalım genelde iki yada üçüncü çocuğu herkesin yani biri çıksın şu ürün güzel öbürü hastaneye şu ürünü illa götürsün desin.
Uxun oldu kusura bakma ama çok farklı düşünüyor insanımız
ruyalara katilmiorum ama 12 haftada yurt disinda kan tahliliyle bebegin cinsiyeti belli oluyor bu seneden itibaren yapilmaya basladi ayni anda bebegin hastaligi varmi yokmu ogrenilior sanirim turkiyede buna ikili yada uclu test denilior ama bebegin dna sindan cinsiyetide belli oluyor suan yurtdisinda olsaydim o testi yaptirirdim 4 hafta sonra hem az ucret'i turkiyedeki gibi degil ‍♀️

Duzgun konusurmusun.herkesin fimrine kendini.bu sekilde konusacaksan bana yorum yapma hepimiz hassasiz zateb
Bu kadar bilinçli isen lütfen kendine sakla doktorculuk oyunlarını çünkü doktor o ilaçları öngörerek veriyor düzgün n olmayacak ta bir şey demedim ben . Sen böyle düşündün sorun olmadı ama bir başkası cahil bilgisiz kendinin doktoru ona bir şey oldu ne yapacağız yapmasaydı efendim deyip bir kenara mı gececeğiz Doktor her zaman yol göstericidir bunu her daim savunacağım

Kizlar catlak kremlerini ne zaman kullanmaya baslamak lazim? Bizim ailede herkes badem yagi kullandi. Ben kararsizim, siz ne yapacaksiniz?

ruyalara katilmiorum ama 12 haftada yurt disinda kan tahliliyle bebegin cinsiyeti belli oluyor bu seneden itibaren yapilmaya basladi ayni anda bebegin hastaligi varmi yokmu ogrenilior sanirim turkiyede buna ikili yada uclu test denilior ama bebegin dna sindan cinsiyetide belli oluyor suan yurtdisinda olsaydim o testi yaptirirdim 4 hafta sonra hem az ucret'i turkiyedeki gibi degil ‍♀️
Evet 12,ile14,hafta arası kan testi yapılıyor tahminde bulunuyorlar ama ben onada inanmıyorum iş yerin de arkadaşımın eşi son iki haftaya kadar kız dediler ona göre alındı hersey ve üç farklı doktor kontrolünde gitmiş ara ara en don İstanbul da oğlumuz çok iyi demişler bunlar da yanlış olmasın kız demişler bir doğmuş oğlan ..

Bu kadar bilinçli isen lütfen kendine sakla doktorculuk oyunlarını çünkü doktor o ilaçları öngörerek veriyor düzgün n olmayacak ta bir şey demedim ben . Sen böyle düşündün sorun olmadı ama bir başkası cahil bilgisiz kendinin doktoru ona bir şey oldu ne yapacağız yapmasaydı efendim deyip bir kenara mı gececeğiz Doktor her zaman yol göstericidir bunu her daim savunacağım
Bunu kabul etmesek doktora gitmeyiz zaten.ayrica bu iletiyi yazali gunler olmustu.cozumunu bulmustum ben.asabi cevabini hamilelik hormonuna veriyorum ama onun da bilimsel olup olmadigi bilemiyorum

V
8 saat arayla günde 3 tane içiyorum ağız yoluyla hiç bir yan etkisini görmedim bazen abartılıyo gibi geliyo bana 8 haftalık hamileyim ne bi mide bulantısı ne kusma ne halsizlik ne göbeğin çıkması hiç bişey olmadı kaldıki 1,5 cm lik bebek nasıl karın çıkarır anlamışta değilim burda okudukça bebeğimi görmesem hamile değilim dicem ya bazı arkadaşlar abartıyo yada bende problem var konuya geri dönücek olursak hiç bir yan etkisi yok bence rahatlıkla kullanabilirsiniz :)
Herkes burda canından can taşıyor abartmak kimseye bişey kazandırmaz Kı her bunye farklı siz. De olmaması abartıldığı anlamına gelmıyor Kı dün akşam eşim dedi Kı.uyurken hep inledn ayaklarını hep karnına çektin sana bakınca annelerin altına nıye cennet serilmiş anladm şimdiden neler çekıyrsnz dedi ve ben uyuyordum tamamen bilincim kapalıydı bence sizde biraz daha saygılı konuşursanız ben kendi adıma daha mutlu olurum

Kizlar catlak kremlerini ne zaman kullanmaya baslamak lazim? Bizim ailede herkes badem yagi kullandi. Ben kararsizim, siz ne yapacaksiniz?
Dr banu parlagin videosunu izlemistm cnm orda tatli badem yagi ve kakao yagini bire bir karistirin ilk uc aydan sonra haftada 2 kere surun diyodu. Killanma yapsada dökulur onlar diyo. Son 3 aydada hergun yapilabilir diyo

Gögüs ve karın içinöi kullandılar badem yağı kullanma yapıyor diyorlar ama öyle mi
Gogus ve karin icin kullandilar ama tuylenme yapmadi. Bizim aile tuysuzdur ama ondan midir bilmiyorum. ben de tuysuzum. Teyzem 3uz ve ardindan 2 dogum yapti, hepsinde badem yagi kullandi. Ablam da yeni dogum yapti, o da badem yagi kullanmis ve sifir catlak.

Hanımlar,
hamilesiniz, hassassınız, vücutlarınız gebeliğe alışmaya, hormon değişimlerine adapte olmaya çalışıyor, havalar sıcak, gebeliklerin ilk 3 ayı tansiyon, mide bulantısı, aşermeler vb sorunlar oluyor, bu yüzden bence birbirinizin üstüne gitmeyin, tartışmayın, üsluplara dikkat edin ve hamileliğin tadını çıkarın.

Dr banu parlagin videosunu izlemistm cnm orda tatli badem yagi ve kakao yagini bire bir karistirin ilk uc aydan sonra haftada 2 kere surun diyodu. Killanma yapsada dökulur onlar diyo. Son 3 aydada hergun yapilabilir diyo
Anladim canim, benim goguslerim cok buyudu ve hafif kasiniyo. Ben de dedim erken mi olur acaba baslasam diye, gecen aksam surdum.

Hanımlar,
hamilesiniz, hassassınız, vücutlarınız gebeliğe alışmaya, hormon değişimlerine adapte olmaya çalışıyor, havalar sıcak, gebeliklerin ilk 3 ayı tansiyon, mide bulantısı, aşermeler vb sorunlar oluyor, bu yüzden bence birbirinizin üstüne gitmeyin, tartışmayın, üsluplara dikkat edin ve hamileliğin tadını çıkarın.
:dua::KK19:

V

Herkes burda canından can taşıyor abartmak kimseye bişey kazandırmaz Kı her bunye farklı siz. De olmaması abartıldığı anlamına gelmıyor Kı dün akşam eşim dedi Kı.uyurken hep inledn ayaklarını hep karnına çektin sana bakınca annelerin altına nıye cennet serilmiş anladm şimdiden neler çekıyrsnz dedi ve ben uyuyordum tamamen bilincim kapalıydı bence sizde biraz daha saygılı konuşursanız ben kendi adıma daha mutlu olurum
Sizde benim fikreme saygılı olursanız bende çok mutlu olurum başka görüşleri kabul etmicekseniz lütfen aynı fikirde olan arkadaşlar başka topij açıp orda konussun bizde şubat anneleri olarak yorum yapmayalım

Back
X