- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #6.341
Evet snnkide 20 mayis sanirim kalp sesini duydunmuKızlar sizin son adet tarihiniz 19 mayıs mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet snnkide 20 mayis sanirim kalp sesini duydunmuKızlar sizin son adet tarihiniz 19 mayıs mı
Aynen tam gün okulum ve nöbette nasıl yapardım hiç bilmiyorum rapor alsak 5 gün falan anca olurdu sanirim inşallah eylüle daha dinamik oluruzAyy evet ya bi de okul zamani rapor alsam benim müdür soylenirdi heralde :)
Benimde sancim var canım ama sari geliyor akıntı. Uzan bence uzanınca geciyorAllah’ım sancılarım başladı yine inşallah kanamam olmaz![]()
konuya yeni katildim hayirdir neden sancilarin var ? insallah kotu birsey degildirAynen tam gün okulum ve nöbette nasıl yapardım hiç bilmiyorum rapor alsak 5 gün falan anca olurdu sanirim inşallah eylüle daha dinamik oluruz![]()
benim yengem fizik olarak cok zayif bir kiz birinci hamileliginde 5 ayda gobegi cikmaya baslamisti ve cok cabuk dogumdan sonra kilolari gitti aradan 5 sene sonra tekrar hamile kaldi 8 haftada gobegi belirgindiYa bende hemen karin çıkar mi demiştim basta daha 9.haftada benim de ayni karnim gayet belli hamile olduğum ve hic de kilo almamisim ama gobek belli kişinin vücut yapısına gore değişiyor da olabilir
Tabiki önemli olan bebegin sağlığı canım bende ilk de 4.ayda belli olmuştubenim yengem fizik olarak cok zayif bir kiz birinci hamileliginde 5 ayda gobegi cikmaya baslamisti ve cok cabuk dogumdan sonra kilolari gitti aradan 5 sene sonra tekrar hamile kaldi 8 haftada gobegi belirgindi
burda demek istedigim ikinci hamilelikte sanirim daha belirgin oluyor ve onemlı olan bana gore gobegın cıkıp cıkmaması degıl bebegın ıyı olması
bu arada birşey dicem ben hic bir şekılde aclik hisetmiotum zorunlu oldugum ıcın yıorum tiksinme oldu yirceklere bulantılarım yok hamilelik belırtısı olarak tek gogus agrıdı varTabiki önemli olan bebegin sağlığı canım bende ilk de 4.ayda belli olmuştu
Bende de tam tersi.eskiden iki ogun yerdim yeterdi.suan midem kazinip duruyobu arada birşey dicem ben hic bir şekılde aclik hisetmiotum zorunlu oldugum ıcın yıorum tiksinme oldu yirceklere bulantılarım yok hamilelik belırtısı olarak tek gogus agrıdı var
peki normalmi bu durum ?Bende de tam tersi.eskiden iki ogun yerdim yeterdi.suan midem kazinip duruyo
Bilemiyorum ki.bulanipla bulanmama arasinda gidip geliyor.peki normalmi bu durum ?
Herkes de bulantı kusma olacak die birşey yok ki canım kaç haftaliksin 6haftaya kadar bende oyleydim 6sonrasi açlık yok bulantı kusma vardı bende istesemde yiyemiyordum 9haftadayim şükür bulantı bitti diyecek kadar az ve artik acikmaya başladım 9haftadir ilk defa bugünlerde acikiyorum yanibu arada birşey dicem ben hic bir şekılde aclik hisetmiotum zorunlu oldugum ıcın yıorum tiksinme oldu yirceklere bulantılarım yok hamilelik belırtısı olarak tek gogus agrıdı var
Yok canm kötü bir sey yok çok şükürkonuya yeni katildim hayirdir neden sancilarin var ? insallah kotu birsey degildir
Benimde sari renk akintim.aslinda akintim beyaz da gunluk ped kullaniyorum kuruyunca sari oluyor gibime geliyorKızlar siz su içebiliyor musunuz? Biliyorum su çok önemli ama içemiyorum sudan tiksinti geliyor belki de ondan akıntim sarı renk?
Dolayisiyla sari mi beyaz mi ayirt edemedim hala.ama beyaz olsa kurudugunda iz birakmazKızlar siz su içebiliyor musunuz? Biliyorum su çok önemli ama içemiyorum sudan tiksinti geliyor belki de ondan akıntim sarı renk?
Su içiyor musun pekiDolayisiyla sari mi beyaz mi ayirt edemedim hala.ama beyaz olsa kurudugunda iz birakmaz
Evet iciyorum cnmSu içiyor musun peki
Çok iyi keşke.bende içebilsem yemek yiyorum.ama su midemi acayip bulandiriyor ayran falan iciyorum artık. 8.haftadan sonra bulantılar azalırmış 12. Haftadan sonra da tamamen yok oluyormuş. Şafak saymaya devamEvet iciyorum cnm