• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Umarım senin bu iyi niyetin karşılık bulur da hep iyi anlaşırsınız sende benim gibisin ne kadar kizsanda gene iyilik yapıyorsun. Benimki gene safa yatıp laf söylüyor ben yaranamadım. Artık seste çıkarmıyorum.

Benimkide söylüyorda napalım boşver eşlerimiz yanımızda olsun. Evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım. Gerisi mühim değil . Zaten eşlerimiz arkamızda durduğu sürece onlar ne dese ne yapsa boş :)

Benim kim sürecek saçımı yüzüme:işsiz:ay isallah geçicidir. Valla sinirlerim bozuldu iyice. Nemlide tutuyorum bol bol ama demekki olacağı var:olamaz:Eşime dedim bugün bu oglan beni defolu etti bir yüzümde sıkıntı olmamasi eksikti o da oldu tam oldu:KK12:
Kiz güldürdün beni yaa :KK70:Defolu annesine dogum sonrası bi güzellik gelecek ki :KK37::KK37:şaka bi yana normal bisey olur yani istersen yinede cildiyeye gorun aklinda kalmasin icimizde bi can yetişiyor ve bu is hic de kolay degilmiş yaşayanlar olark en iyi biz biliriz galiba ama esime dum sabah dedigim gibi cok gurur verici bir olay Allahın verdiği tarifi imkansız onure edici bisey icimde bir can var cok mutlu oluyorum boyle düşününce Rabbim.tum isteyenlere tattırsın tadını :anneadayı:

Evet cnm bizde yaza dogru alıcaz bebek arabasini simdilik puset alicaz. Kanguru var zaten oglumdan kalan araba koltugu da var. Bebek arabasi da vardi aslinda vermistim birine. Dediğin gibi yeterki saglikli olsunlar eksikleri olsun hic önemli degil hallolur insallah zamanla. Korse bile alamadim kendime ya ilk zamanlar bezle saricam göbeğimi sonra alirim dikişler biraz iyilesince korse. Her sey zamanla valla kredi kartina cok yuklenmek istemiyorum daha 6binlik bir dogumum var:işsiz:
Korse bende düşünüyorum ama nasıl birsey alınması gerektiği ile ilgli en ufak bir fikrim yok. Senin doğum baya pahalıymış canım. Sağlıkla doğuralım da baksana hersey para olmuş artık. Benim kp bu rakamı duysa küçük dilini yutar:KK39: 2500 bile adama doğum için çok büyük bir rakamken haftalarca kabullenemedi:-)

Benimkide söylüyorda napalım boşver eşlerimiz yanımızda olsun. Evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım. Gerisi mühim değil . Zaten eşlerimiz arkamızda durduğu sürece onlar ne dese ne yapsa boş :)
En azından öyle bir şansın var benim eşim de yanım da olmayınca ister istemez biraz daha icime atıyorum. Çünkü uzaktan ese söyleyince o da ailesini arayınca hiç mi hic hoş olmuyor:)) Bende ilerde kv olacam ama yaşayamaz mişim sürekli kendileriyle. Daha en az 3 ayim var burda zaman geçmek bilmiyor resmen:KK43:

Kiz güldürdün beni yaa :KK70:Defolu annesine dogum sonrası bi güzellik gelecek ki :KK37::KK37:şaka bi yana normal bisey olur yani istersen yinede cildiyeye gorun aklinda kalmasin icimizde bi can yetişiyor ve bu is hic de kolay degilmiş yaşayanlar olark en iyi biz biliriz galiba ama esime dum sabah dedigim gibi cok gurur verici bir olay Allahın verdiği tarifi imkansız onure edici bisey icimde bir can var cok mutlu oluyorum boyle düşününce Rabbim.tum isteyenlere tattırsın tadını :anneadayı:
Gül arkadaşım gül :21:kaşınması dursa belki gitmem geciyorsa ama kaşıntı var suratimi yolasim geliyor bazen gündüz hâkim oluyorum yıkıyorum falan biraz rahatlatıyor. Gece baya kaşıyorum istemsiz galiba baya kızarmış uyanıyorum. Ben kızıyorum sıpa defolu ettin anneni diye hemen tepik vuruyor kızıyor bana:emir_bebek:Esimde çocuğa öyle dersen tepikler tabi diyor:emir_bebek: Mucize tabi canım ya hemde ne büyük bir mucize.:dua: Allah isteyen herkese yaşatsın.

Sancım yok çok şükür
Bebeğim için kilosuna az dedi ayın başında 10gün sonra tekrar gittim yine az dedi şimdi ne durumda onu bilmiyorum. 10 gün önce 1500gr dedi
Yiyorum da aslında ama niye olur anlamadım
Canım banada aynısını dedi doktor 15gun önce haftaya gidicem tekrardan bakalım ne dicek ben bu hafta bol bol sola yatmaya çalıştım balık yağı hapına başladım,muz kaşar tuketmeye ağırlık verdim,haberleşiriz yine senle

Kızlar benim yüzümde isirik gibi seyler cikti kv onlar kahverengi lekeye donusecek hamilelikte olur diyor. Bu nedir gercekten böyle birsey var mi ne yapmam lazım piskolojimi bozdu kadin öyle dedide
Hamileliğin başından beri benimde gözümün altına hafif bir kahverengi leke oldu ama çok belli degil

Günaydın canlar güne maalesef kahve rengi lekeyle başladım görünce şok oldum inşallah başa dönmüyorumdur şuan takipteyim devamlı gelirse veya artarsa gidicem doktora bi de bizim Güney şuan hareket etmiyor panik yapmak istemiyorum bir şeyler yiyip beklicem belki uyuyordur
Ay canım ya işallah sadece lekedir basa donmezsin. Ye birseyler hareket etmezse pasam mutlaka git canım. Haber ver bizede işallah herşey yolundadır

Günaydın canlar güne maalesef kahve rengi lekeyle başladım görünce şok oldum inşallah başa dönmüyorumdur şuan takipteyim devamlı gelirse veya artarsa gidicem doktora bi de bizim Güney şuan hareket etmiyor panik yapmak istemiyorum bir şeyler yiyip beklicem belki uyuyordur
geçmiş olsun canm,beklemesen keşke artık sonlardayız

Dr unu bilgilendir yinede canim neden bilmiyorum tum gece benim de canim sıkkındı sabah cok moralsiz uyandim gece sancım oldu 2 gundur azalmisti yine basladi Allah korusun erken gelmesinler yaa daha alişverisimi bile dogru duzgun yapmadim tam halledeyim dedim sancilar oldu sona kalmak dogru degil ama ekonomik olarak anca musait olduk

Canım banada aynısını dedi doktor 15gun önce haftaya gidicem tekrardan bakalım ne dicek ben bu hafta bol bol sola yatmaya çalıştım balık yağı hapına başladım,muz kaşar tuketmeye ağırlık verdim,haberleşiriz yine senle
canm senin ki kaç kiloydu,çok üzgünüm ben 1580 gr çıktı benimki,haftaya pazartesi tekrar çağırdı bakalım bende sürekli sola yatıyorum

Back
X