• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hadi ya baya yüzümun büyük kismi yanaklar burun ve dudak ustude öyle cildiyeye gitsem mi aceba ise yarar mi ki
Bilmiyorum ki canim bende goz çevresinde bi iki tane var belli degil cok yakindan bakinca belli oluyor kuzende dudak ustu kararmıştı hâlâ gecmedi demekki bazılarında geçiyor bazılarında geçmiyor

Günaydın anneler :anneadayı:
Hem hastayım hem de hiçbir şeye vaktim olmayacak kadar yoğun geçiyor günlerim. Dün hiç bakamadım, herkesin keyfi yerindedir umarım.
Bende daha yeni kendime geldim iyilestim yarin 32.hafta çalışabilir raporu alip okula gidecem. Gec kalkmaya alistim sicacik evde oturmaya alistim bilmiyorum 5 gun nasil gecicek. Ama kar geliyormus carsamba belki tatil olur persembe cuma. Senin neyin var? Gecmis olsun

Günaydın canlar güne maalesef kahve rengi lekeyle başladım görünce şok oldum inşallah başa dönmüyorumdur şuan takipteyim devamlı gelirse veya artarsa gidicem doktora bi de bizim Güney şuan hareket etmiyor panik yapmak istemiyorum bir şeyler yiyip beklicem belki uyuyordur
Geçmiş olsun canım, bence doktoruna haber ver yine de sen bilgisi olsun, inşallah iyidir bebiş.

Günaydın canlar güne maalesef kahve rengi lekeyle başladım görünce şok oldum inşallah başa dönmüyorumdur şuan takipteyim devamlı gelirse veya artarsa gidicem doktora bi de bizim Güney şuan hareket etmiyor panik yapmak istemiyorum bir şeyler yiyip beklicem belki uyuyordur
Canm bence hemen acile gidip guneyin kalp atisini duy rahatla. Allah korusun insallah devami gelmez kesilir ama doktoruna msj ceksen iyi olur.

Kuzeyguneyy Kuzeyguneyy canım geçmiş olsun . Sen bence bi haber ver doktoruna bekleme. Sonlardayız çünkü artık. Bir şey olduğuny sanmıyorum dün yorulduysan ondan olabilir ama doktoruna haber vermekte fayda var.

@meyrasu92 canım ben ıslak mendil unibaby yenidoğan alıcam ama 40ına kadar pamukla silmeyi düşünüyorum bakalım ne kadar başarılı olucam :) bez için prima premium care ve molfix arasındayım. Biliyorum primada kimyasal çokmuş amapişik açısındanda en iyi o diyorlar napıcam bilmiyorum bende.

Ay canım ya işallah sadece lekedir basa donmezsin. Ye birseyler hareket etmezse pasam mutlaka git canım. Haber ver bizede işallah herşey yolundadır

geçmiş olsun canm,beklemesen keşke artık sonlardayız

Dr unu bilgilendir yinede canim neden bilmiyorum tum gece benim de canim sıkkındı sabah cok moralsiz uyandim gece sancım oldu 2 gundur azalmisti yine basladi Allah korusun erken gelmesinler yaa daha alişverisimi bile dogru duzgun yapmadim tam halledeyim dedim sancilar oldu sona kalmak dogru degil ama ekonomik olarak anca musait olduk

Geçmiş olsun canım, bence doktoruna haber ver yine de sen bilgisi olsun, inşallah iyidir bebiş.

Canm bence hemen acile gidip guneyin kalp atisini duy rahatla. Allah korusun insallah devami gelmez kesilir ama doktoruna msj ceksen iyi olur.

Kuzeyguneyy Kuzeyguneyy canım geçmiş olsun . Sen bence bi haber ver doktoruna bekleme. Sonlardayız çünkü artık. Bir şey olduğuny sanmıyorum dün yorulduysan ondan olabilir ama doktoruna haber vermekte fayda var.
Pazar günleri doktoruma ulaşamıyorum maalesef bizimki hareket ediyor çok şükür lekelenmem de azaldı bakalım belki de gece ters bi hareket yaptım uykumda bilmiyorum ya da yordum kendimi farkında olmadan

Bilmiyorum ki canim bende goz çevresinde bi iki tane var belli degil cok yakindan bakinca belli oluyor kuzende dudak ustu kararmıştı hâlâ gecmedi demekki bazılarında geçiyor bazılarında geçmiyor
olabilir canım önümüzdeki hafta birgun gideyim gecmezse birde aceba alerji mi diyorum kızarık çünkü

Bende daha yeni kendime geldim iyilestim yarin 32.hafta çalışabilir raporu alip okula gidecem. Gec kalkmaya alistim sicacik evde oturmaya alistim bilmiyorum 5 gun nasil gecicek. Ama kar geliyormus carsamba belki tatil olur persembe cuma. Senin neyin var? Gecmis olsun

Sağol canım. Önce grip falan sandık ama sanırım sinüzitim azdı :( Gripin diğer belirtileri yok çünkü. Boğazım ağrıyor, burun ve geniz her yerim tıkalı.

Yok canm daha önce suni sancı çeken biri olarak ağrılıydı.benim bebiş 28 inci haftada dönmüştü en son geçen hafta gittiğimde yine başı aşağıdaydı bu sefer yerleşti galiba yürüyüşüm bile değişti kasıklarım çok sert çok daha sık idrara çıkmaya başladım.öyle dönme ağrısı değildi canm anlıcağın.hep korktum erken doğumdan çünkü bu gebelikte düşük tehlikem vardı neyden korkarsan o peşini bırakmıyor onu anladım
Dun benimki de benzer şeyler yapınca acaba bu haftalarda hep mi boyle düşüncesi oluşmuştu bende 4 hafta daha sabretsin bebe de 38 i gorse yeter diyorum ben ilki de 38 de olmuştu Allah kolaylıklar versin inşallah canim biraz daha beklesinler

Pazar günleri doktoruma ulaşamıyorum maalesef bizimki hareket ediyor çok şükür lekelenmem de azaldı bakalım belki de gece ters bi hareket yaptım uykumda bilmiyorum ya da yordum kendimi farkında olmadan
İyi hadi bak Güney bey anne ben iyiyim demiş. Seni gene çok telaslandirmamis Lekelenmede gecer isallah olmazsa yarın sabah gidersin. Önemli birsey degildir isallah yat dinlen guzelce

Back
X