• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Biri daha yazmıştı sanki; bu ara bende inanılmaz bir duygu karmaşası içindeyim, bütün gün ne olduğunu bilmediğim bi ağlama krizi içindeydim, resmen kendimi sıkmaktan doğurdum doğurucam.
Valla bende öyleyim cok mutsuzum hiçc tadim yok uafak tefek alisveris icin avm ye gittim yarim saat zor durdum fenalastim daha bebek.dogmadan diger cocuklarima yetersiz hissediyorum kendimi ve bu durumdan tırsmıyor degilim :cry:

Son görüşmemizde doktor şekerin kimseye faydası yok. Şekerin ne anneye ne de çocuğa faydası olur. Bu nedenle mümkünse şeker yeme. Hatta mümkünse şekeri hayatından çıkar dedi. Karatay da benzer şeyleri söylüyor. Şekerli yiyecekler (hamur işi falan) gerçekten çok cazip fakat hamileler olarak hepimizin nefsimize hakim olmamız gerek maalesef...
3gun once dr a gittigimde dr um.banada ayni şeyleri soyledi son 2 ayimiz şekerden uzak.duruyoruz.dedi halbuki kilom da yok.zayif bi hamileyim demekki gercekten faydasi yok

Bende bu noktada doktoruma kızıyorum direkt 100luk yaptirsaydi ya da 100luk isteseydi bende kesinlik kazanirdi seker simdi dikkatli ol dedi gecti. Simdi ölçüm yaptım 114 cikti.
6 dilimle çok yüksek değil yaşımdan dolayı rahat davrandı. Takip et dedi şimdi başıma dert oldu işte. Ayrı stres oldu şimdi

Son görüşmemizde doktor şekerin kimseye faydası yok. Şekerin ne anneye ne de çocuğa faydası olur. Bu nedenle mümkünse şeker yeme. Hatta mümkünse şekeri hayatından çıkar dedi. Karatay da benzer şeyleri söylüyor. Şekerli yiyecekler (hamur işi falan) gerçekten çok cazip fakat hamileler olarak hepimizin nefsimize hakim olmamız gerek maalesef...
Birtek hamilelikte değil normaldede iyi birşey değil zaten ama her zamanda nefsimize hakim olamıyoruz. O kadar pişman oldum ki kvnin ısrarıyla o bir dilimi yediğime

3gun once dr a gittigimde dr um.banada ayni şeyleri soyledi son 2 ayimiz şekerden uzak.duruyoruz.dedi halbuki kilom da yok.zayif bi hamileyim demekki gercekten faydasi yok

ben de kilolu değilim ama doktor şekeri normalde de hayatınızdan çıkarın diyor. şekerin insana zerre faydası yok aksine çok fazla zararı var. Mümkün olduğunca şekerden hem hamilelikte hem de normal yaşamda uzak durun dedi. Şeker gerçekten bir anlamda zehir. Bal diye baldıran zehrini yiyoruz içiyoruz galiba...

canm senin ki kaç kiloydu,çok üzgünüm ben 1580 gr çıktı benimki,haftaya pazartesi tekrar çağırdı bakalım bende sürekli sola yatıyorum
Ben tam 30+3te gittim 1350lerdeydi senin kaçta 1580 çıktı,ben bu perşembe yine gitcem bakalım kaç olmuş tam 32+1de gitcem,bide sana dedimi su kadar hafta geriden geliyor diye

M Muravey Lifecheck diye birşey bende suphe duydum aldim cihazi eczaneye gittim arada 9 fark çıktı. Senin cihazın ne olmazsa alayım yarin seninkinden öyle fark ediyorsa gercekten
benimkide lifecheckti iste ciddi anlamda yuksek olcuyordum ve 220 230 gibi düşün bu ne dedim boyleyse ben yandim abim dr aradim danıştım direk ayakta duramazdin sen guvenme bu cihazlara dedi
1 . accu check nano perfoma
2 . contour ts
ikisinden birini al kullan dedi eczanede sadece cihaz 200 lira civari stripi 58 lira ben internetten siparis verdim 3 gun oldu elime geceli ve degerler hep normal Alman mali ikiside araştır canım elindeki cin mali bir ürün ve guvenilir degil malesef

Günaydın canlar güne maalesef kahve rengi lekeyle başladım görünce şok oldum inşallah başa dönmüyorumdur şuan takipteyim devamlı gelirse veya artarsa gidicem doktora bi de bizim Güney şuan hareket etmiyor panik yapmak istemiyorum bir şeyler yiyip beklicem belki uyuyordur[/QU
Bişi olmaz bu kadara geldin masaallah gönlünü ferah tut

Valla cnm bol bol yuruyus yapsin merdiven ciksin bence ne heyecanlı ya kac haftalikti kuzenin. Normal dogum gibisi yok Allah kurtarsin
Son haftasındaydı canım inşallah sorunsuz normal doğum yapar
Ay hadi hayırlısıyla doğumunu yapar işallab. Sancısı varsa çok uzak olmasa gerek diye düşünüyorum
İnşallah canım ya hastaneye yakın doktor hastanede beklemeye gerek yok demiş bakalım sağ sağlim gelir inşallah

6 dilimle çok yüksek değil yaşımdan dolayı rahat davrandı. Takip et dedi şimdi başıma dert oldu işte. Ayrı stres oldu şimdi
Aynen canm hep stres icindeyim nette yazılanlari okudukca. Bu gebelikte zaten plesantasi eski dikisler gebelik sekeri erken dogum riski kanamasi bircok sey yasadim tabiki cok şükür bugünleri gördüm Allah beterinden korusun daha neler var 1 ayımızi da doldurduk mu biraz daha sabir ben artik sıkı diyete giriyorum kac gündür cok ihmal ettim vicdan azabi yaşadım. Bu arada hic kilo almiyorum ya 2 haftadir anlamadim sen kilo aliyor musun

benimkide lifecheckti iste ciddi anlamda yuksek olcuyordum ve 220 230 gibi düşün bu ne dedim boyleyse ben yandim abim dr aradim danıştım direk ayakta duramazdin sen guvenme bu cihazlara dedi
1 . accu check nano perfoma
2 . contour ts
ikisinden birini al kullan dedi eczanede sadece cihaz 200 lira civari stripi 58 lira ben internetten siparis verdim 3 gun oldu elime geceli ve degerler hep normal Alman mali ikiside araştır canım elindeki cin mali bir ürün ve guvenilir degil malesef
Aa gerçekten mi canım ama ben fenalaşıyorum terlemeye başlıyorum bir tuhaf oluyorum. Belki benim değerlerde iyidir umut oldu banada şimdi. Ki Alman malına bende güvenirim bşr bakarım netten sen hangisini aldın

Aynen canm hep stres icindeyim nette yazılanlari okudukca. Bu gebelikte zaten plesantasi eski dikisler gebelik sekeri erken dogum riski kanamasi bircok sey yasadim tabiki cok şükür bugünleri gördüm Allah beterinden korusun daha neler var 1 ayımızi da doldurduk mu biraz daha sabir ben artik sıkı diyete giriyorum kac gündür cok ihmal ettim vicdan azabi yaşadım. Bu arada hic kilo almiyorum ya 2 haftadir anlamadim sen kilo aliyor musun
İnan aynı durumdayız yok böbrek yok şeker,stres hat safada eş yok kv yanında onun stres ayrı bşr dert birde üstelik çocuğa zarar veriyor muyum tereddütü.Tattılmadım ama kıyafetlerde bşr değişiklik yok almamısımdır ya da en fazla 1 kg falan almışımdır.

Back
X