• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hayırlı kandiller canım. Ne güzel bir güne denk gelmiş bol bol okuyun . Bizde de gaz başladı dün 8.30’dan 11’e kdar uğraştı yavrum sonunda çıkardı ama mahvoldu. Zaten 1. Ayında falan pik yapıyomuş gaz sancısı. Seninde şuan en fazla olduğu dönem azalmaya başlayacak inş 2. Aydan sonra. Doktor bana biogai ve samp simplex verdi damla olarak kullanmadım henüz. Bide rezene 1-2 çay kaşığı içiren çok var etrafımda çok da iyi geldiğini söylğyolar sende bi dene istersen Allah yardımcımız olsun şu gazlarla işimiz zor :KK43:
Saol cnm insallah bende azalacağını düşünüyorum çok sıkıntı yapmıyorum lakin kendime çok kızıyorum ya uykuya yenik düşüp bazen gazını çıkarmadan beşiğe koyuyorum iki 3 gece gece hic uyumucam gazını çıkarıp uyutcam. Bu sefer çünkü gazlı olunca memeyi de emimiyo güzel.

Kızlar göbeğin bir kismi kapalı kalıyor islaklik var actim kurusun diye elimle tutmak zorunda kaldım 5dk anca durduk miziklandi küçük bey banyo yatıracaktım ıslaklık olunca tereddutte kaldım nasıl giderebilirim bormalmi bir tarafının gömülü kalmasi
2242789
2242790

Kendi çapımda birseyler yapmaya calisiyorum. Kv kalsam makarna pilavla besleyecek beni. Beyin alıp kaynatip yiyicem oda hem yagli yaparmis hem de sutu artırırmış onuda deniyim diyorum yiyebilirsem.sali günü gidecegiz kontrole canim ama gözle görülür cubuk bacaklarda toparlanma var.5. Gun kontrolde 100 gr vermisti 2700e düşmüştü. 3 olmustur herhalde diye dusunuyorum. Simdi memede tlfa ilgileniyorum bana bakıyor emmiyor benle ilgilen diyo yanağını oksamami istiyor bicirik
Maşallah kuzucuga ya kıyamam benimki de surekli birlikte yatarak emismek istiyor beni tanıyor artık. Zaman cabuk geciyor ya. Ama bu beslenmeye kesin iyi kilo almistir bebegin. Beyin demek yağlı yapıyor çok severim kelle paçayı kirkimiz ciksin o zaman çorba içmeye gideyim:) süt yapan seyler de hep sevdiğim seyler yahu çok güzel sekerden kurtulduk şükür:) su gazdan da kurtulsak valla bi rahatlicam.

Mutlu1anne Mutlu1anne canım simlaya da üfürüm var dediler, götürdük çocuk kardiyologuna, 1. Ayda yine kontrol dedi. İlk kızım da da aynı şey olmuştu, o zaman yeteri kadar korkup stres yapmıştım kapanmıştı , bu sefer relaxım o yüzden.

Günaydın anneler hayırlı kandiller. Bebeğimle ilk kandilimiz. 37.günümüz bugün kırk cikarma yapicaz hem kandil duamızı da okuruz dedik. Surekli gaz var artık doktorun verdiği maflor probiyotigi verdim bugün kac gündür vermemek için didindm ama gaz beni mahvetti bakalim ilaç ise yaricak mi. Sizler nasılsınız sanirim herkes gazdan muzdarip:KK43: Allah yardımcımız olsun
Gaz için ilaç mıverdi bende mi istesem

Kızlar bizimki artık gece kaka yapmıo normaldir heralde dimi . 50kere alt değişmekten uykusu açılıyordu şuan daha iyi uyuyor çok şükür :)
Canım sadece anne sütü alan çocukların 7 güne kadar kaka yapmaması normalmiş, kızımda da öyle olmuştu korkmuştum bende normalmiş, 5-6 günde bir yapıyodu ama yapınca da ne üst ne baş kalıyordu 😂

Günaydın anneler hayırlı kandiller. Bebeğimle ilk kandilimiz. 37.günümüz bugün kırk cikarma yapicaz hem kandil duamızı da okuruz dedik. Surekli gaz var artık doktorun verdiği maflor probiyotigi verdim bugün kac gündür vermemek için didindm ama gaz beni mahvetti bakalim ilaç ise yaricak mi. Sizler nasılsınız sanirim herkes gazdan muzdarip:KK43: Allah yardımcımız olsun
Aynen canım bir gazdır gidiyoruz iki tane damla var bende de gaz için kullanmak istemiyorum ama mecbur zinco kullanıyorum ama bana mısın demiyor

Hayırlı kandiller canım. Ne güzel bir güne denk gelmiş bol bol okuyun . Bizde de gaz başladı dün 8.30’dan 11’e kdar uğraştı yavrum sonunda çıkardı ama mahvoldu. Zaten 1. Ayında falan pik yapıyomuş gaz sancısı. Seninde şuan en fazla olduğu dönem azalmaya başlayacak inş 2. Aydan sonra. Doktor bana biogai ve samp simplex verdi damla olarak kullanmadım henüz. Bide rezene 1-2 çay kaşığı içiren çok var etrafımda çok da iyi geldiğini söylğyolar sende bi dene istersen Allah yardımcımız olsun şu gazlarla işimiz zor :KK43:
Rezene ile kimyon tohumu karıştırıp veriyorum canım cocuga da ama sancı bı geldi mı ne yaparsan yap geliyor sanki hafifletiyordur die veriyorum yine de

Kızlar göbeğin bir kismi kapalı kalıyor islaklik var actim kurusun diye elimle tutmak zorunda kaldım 5dk anca durduk miziklandi küçük bey banyo yatıracaktım ıslaklık olunca tereddutte kaldım nasıl giderebilirim bormalmi bir tarafının gömülü kalmasiEki Görüntüle 2242789 Eki Görüntüle 2242790
Göbekte bi anormallik görmüyorum zamanla oturur yerine ama ıslaklık akıntı varsa yıkama kurusun bi bezle ıslaklığını al arada havalansın canım kapatma hemen

wendy wendy sağolasın kuzu bende akılına bıraktım takip edip görücez inş.

Kızlar aranızda bebeğin ilk tsh değeri yüksek çıkan var mı ?
Merhaba, benim çıktı. 6.7 galiba. Tekrar kan aldılar, hemşire hanım sonuçları bana bildirecek

Bende gebelik tiroidi çıkmıştı, hamileliğin boyunca TSH yüksekliği için ilaç kullanmıştım. Muhtemelen Bundan dolayı olduğunu, üçüncü ölçümde düzgün gelmesini beklediklerini söyledi.

İlk uc ay annenin hormonları çocuğa geçiyor biliyorsunuz. Bebeklerin memeleri büyüyüp sut verebiliyor, kızlardan akıntı gelebiliyor. Normal bir süreç, geçecek inşallah.

Merhaba, benim çıktı. 6.7 galiba. Tekrar kan aldılar, hemşire hanım sonuçları bana bildirecek

Bende gebelik tiroidi çıkmıştı, hamileliğin boyunca TSH yüksekliği için ilaç kullanmıştım. Muhtemelen Bundan dolayı olduğunu, üçüncü ölçümde düzgün gelmesini beklediklerini söyledi.

İlk uc ay annenin hormonları çocuğa geçiyor biliyorsunuz. Bebeklerin memeleri büyüyüp sut verebiliyor, kızlardan akıntı gelebiliyor. Normal bir süreç, geçecek inşallah.

Merhaba benimde 8 çıktı. Bende de gebelik tiroiti vardı ilaç kullanmıştım sizin gibi. Doktor 1. Ayında tekrar ölçücez büyük ihtimal 5’in altına düşer dedi. 20 martta kontrolümüz var 1. Ay kontrolü inşallah düşer hepimizinki. Sonucu burada pylaşırsan çok sevinirim. İnşallah güzel haberini alırız .

Back
X