- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #37.221
Kızlar gaz sancısı dan cıldırdık ne olur bş yöntem yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21.30 dan beri bizde aglyoruz emzıkle biraz susuyor suan kanguruda gezıyoz evin içinde sustu karnı sıcak oluyor bu sekilde rahatlıyor acayip uykusu var uyuyamadı daKızlar gaz sancısı dan cıldırdık ne olur bş yöntem yokmu
Kızlar gaz sancısı dan cıldırdık ne olur bş yöntem yokmu
İbrahim saracoğlu kaynamış suya kimyon be sejer atın süzün içirin dedi onu denşcem Baska care kalmadıCanım bizde 8.30dan beri öyleydik yeni çıksrabildik. Çok sıcak tut bebeği karnına masaj yap. Bide 30 cc kaynamış suya 1 çay kaşığı rezene at. Demlendikten sonra İyice süz 2 çay kaşığı içir bebişe. Çok zor çok![]()
İbrahim saracoğlu kaynamış suya kimyon be sejer atın süzün içirin dedi onu denşcem Baska care kalmadı
Ay ben seninkide 2yaşında diye düşünüyordum:) Neyse en azından kendi işini yapıyordur seninki :)Ay aynen ya her yaşın ayrı bi sendromu var bizimki 4 yaşında gayet uysal bi çocuk aslında ama arada bi acayipleşiyor çocukkardeşinden dolayı dikkat çekmeye çalışıyor :))
Yaa bizim sıpada öyle bayılıo :)öpüo güya ama üstüne düşüo çocuğun:) Tabi arada dürtüklemekte var.haa bide beşiğine araba galan bırakıo oynasın diye . Ama aklım çıkıo kafasına atar diye .Arada gelio kuzumun ama çok dikkat etmeye çalışıyorum .Bide hep yanlızız babası gelene kadar hiö oturmuyorum:)üstüne gitmiyor ama dengesını kaybedip düşecek gibi hissediyorum ellerini çıkarıyor yüzü öpulmez diyorum kafasını elini ayağını öpüyor
Denedin mi canm fayda etti mi ben seker atmadan kimyon tohumu verdm birazİbrahim saracoğlu kaynamış suya kimyon be sejer atın süzün içirin dedi onu denşcem Baska care kalmadı
Beşıge yatırıyorum odadan çıkarken asonsorunu kaldırıyorum yetısemıyo ama tırmanıp cıkacak yüz bulsa lavobaya gıtmeye korkuyorum Umut uyanıkken gidemiyorum zaten de uyurken de uyanacak mı acaba Hira üstüne mi gidecek falan ayy bir buyuselrrYaa bizim sıpada öyle bayılıo :)öpüo güya ama üstüne düşüo çocuğun:) Tabi arada dürtüklemekte var.haa bide beşiğine araba galan bırakıo oynasın diye . Ama aklım çıkıo kafasına atar diye .Arada gelio kuzumun ama çok dikkat etmeye çalışıyorum .Bide hep yanlızız babası gelene kadar hiö oturmuyorum:)
Ac olsa uyanır heralde canm yetıyo demekki o kadar emmesi bak 15 dj olmadı zorla uyuttum bey acıkmş hemn ayıktı emdi 5dkKızlar bizim bebiş bugün çok uyuyor anlamadım uyku arası 6 dk emiyo tekrar hemen uykuya,normal mi acaba diyorum göğsümden yeterli ememioda hali mı kalmadı,ayyy cuma doktor bakacak şalidan cumaya ne kadar kilo almis diye, sadece emerek nasıl sabretcem cumaya kadarnormalde hiç bu kadar uyumazdı ,sarılıkta yok
Bence faydası var baya gaz saldı ama huzursuzlugu gecmedi ve bir gr uykumuz yokDenedin mi canm fayda etti mi ben seker atmadan kimyon tohumu verdm biraz
Ayaklarına karnına saç kurutma makinesi tut ısınınca rahatlar ama çok yakından tutma canım.Kızlar gaz sancısı dan cıldırdık ne olur bş yöntem yokmu
Tamam canımAyaklarına karnına saç kurutma makinesi tut ısınınca rahatlar ama çok yakından tutma canım.
Maşallah kuzuyaİşte benim azman oğlum an be an