- 23 Ağustos 2012
- 14.993
- 39.671
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #37.321
6 dan sonra başlıyor bizimki de, her an bekliyorum bakalım şimdi uyuyacak ama uyuyamıyor.Gaz genelde aksam 8 le 12 arasi tutar ama sizinki erken baslamis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 dan sonra başlıyor bizimki de, her an bekliyorum bakalım şimdi uyuyacak ama uyuyamıyor.Gaz genelde aksam 8 le 12 arasi tutar ama sizinki erken baslamis
Acele etmıycem bebe küçük birakacak kimse yok eşimde olmayınca arkadaşımız o şekilde yapılcak cocugu bırakacak birisi varsa gidebilirsinEvet sanırım dilekçe doldurup ya posta ile ya da elden teslim etmemiz gerekiyormuş. İnternetten yapsak ne vardı sanki? Benim iş yerim bildiriyormuş aslında ama biz 10-15 kişi olunca bildiriyoruz geç olabilir isterseniz kendiniz başvurun dediler. Mecburen gidicez anlaşılan.
Baglamştm valla hemen uyuyamayan cocuk hemen uyudu uyandı emzırdm geri bagladım geri uyudu suan yeni hareketlendi uyanacak :)Anam sırtına mi bağladın Umut beyi![]()
Sıcak durduğu için gaz rahatsız etmedi uyanınca altını degıstırirken gazını da cıkardı suan rahatız keske önce baglayaydım :)Anam sırtına mi bağladın Umut beyi![]()
6 dan sonra başlıyor bizimki de, her an bekliyorum bakalım şimdi uyuyacak ama uyuyamıyor.
Bn 39 da yapıcam yada aksam mı yapsam bilemedimKızlar kirkimizi çıkardık çok şükür artik gezmelere başlayabiliriz.darisi basiniza
İnşallah başlamazlar canım. Bende 6dan sonra tetikteyim, şimdiden mızırdanmaya başladı bile.Bizimkide dün 8.30’da başladı 11’e kadar sürdü şuan korku içinde o saatleri bekliyoruM![]()
Resimden anlayamamıştım ne yaptığını :) ne varsa eskilerde var :)Sıcak durduğu için gaz rahatsız etmedi uyanınca altını degıstırirken gazını da cıkardı suan rahatız keske önce baglayaydım :)
Resimden anlayamamıştım ne yaptığını :) ne varsa eskilerde var :)
39 cumartesi gününe denk geliyordu o gün gezelim dedik ondan bugün yaptik annemde pazar gidiyor zaten ne yapicam bilmiyorum akşam yapılmaz dedi Annem istersen 39 da yapBn 39 da yapıcam yada aksam mı yapsam bilemedim
Umut mızmız yapınca yazamadım sırtıma bagladgmdan beri rahat beşiğe yatırdım biraz önce hemn mızmız uykuya daldi geriResimden anlayamamıştım ne yaptığını :) ne varsa eskilerde var :)
Bilmiyordum Cumartesi yaparım o zaman sagol canım annen gidecekmş haftasonunu degerlendirin benim için günün pek önemi yok hep evdeyim zaten haftaiçi çıkar gezeriz artık :)39 cumartesi gününe denk geliyordu o gün gezelim dedik ondan bugün yaptik annemde pazar gidiyor zaten ne yapicam bilmiyorum akşam yapılmaz dedi Annem istersen 39 da yap
Doğum parası için bi başvuru formu var ben işyerine verdim onlar gönderecek ama aile ve sosyal politikalar bakanlığına elden de teslim edilebilir sen imzani at esin teslim etsin canım bu arada benim emzirme parası yatmış e devletten kontrol edin sizdeKızlar Doğum parası için internetten mi başvurdunuz? Dilekçe vermeniz gerekiyor dediler bana da illa gitmem şart mı yani?
bizim aksam 8de bi başlıyor sabah 8e kadar 12 saat sancı mahfoluyor çocuk en son sabah 8 de zooort diye bir ses geliyor ve uyku zamanıGaz genelde aksam 8 le 12 arasi tutar ama sizinki erken baslamis

Aynen cnm annem gitmeden onu gezdirelim dedik bebek arabamızda yok gerçi kaynanam alicam dedi diye almadık kanguru ile cikarcaz dışarı bebekle bakalim nasıl olacak uyuyunca ne yapicaz bilmiyorum zor olucak arabasizBilmiyordum Cumartesi yaparım o zaman sagol canım annen gidecekmş haftasonunu degerlendirin benim için günün pek önemi yok hep evdeyim zaten haftaiçi çıkar gezeriz artık :)
Gece gündüz farkı yok canm bizde gündüz de zorluyor süreklibizim aksam 8de bi başlıyor sabah 8e kadar 12 saat sancı mahfoluyor çocuk en son sabah 8 de zooort diye bir ses geliyor ve uyku zamanı![]()
Kanguruda uyuyacak canım üşümez hem sana biraz zor olacak amaAynen cnm annem gitmeden onu gezdirelim dedik bebek arabamızda yok gerçi kaynanam alicam dedi diye almadık kanguru ile cikarcaz dışarı bebekle bakalim nasıl olacak uyuyunca ne yapicaz bilmiyorum zor olucak arabasiz
Allah yardimcin olsun canim şu gazsız donemlere direkt geçiş yapsak ne güzel olurbizim aksam 8de bi başlıyor sabah 8e kadar 12 saat sancı mahfoluyor çocuk en son sabah 8 de zooort diye bir ses geliyor ve uyku zamanı![]()
Bende de aynı kaygı.ne kadar her çocuk farklı olsa da diğer bebeklere göre kilo alımı az olunca kaygılanıyorum.ilk kızım da hiç emziremeyince ikincide de aynı olur mu düşüncesi var hep.her gün tartıyorum ne kadar almış diye.göğüsler emzirme döneminde sütü gösteren bir şekilde şeffaf olsa da görsem diyorum :)Kızlar zaman çok cabuk geciyor ama sanki bu günler gecmiyor gibi yenidogan bebek bakımı zorluyor beni tecrube mecrube hikaye oldu kızıma her baktığımda küçücük geliyor gozume sanki buyumuyor gibi cidden şu sütümüzün yettiginingosteren bi cizgi olsa ne güzel olurdu aglamalarimiz aclikdan mi acaba diyorum dr dan randevu aldım gitmeden rahat etldemiycem gibi yavruma baktikca vicdan azabi çekiyorum sanki onu ac koyuyormuşum gibi geliyor
En iyi gösterge haftalık aldığı kilo ve günde 6 kez filan kaka ve çiş yapmadığınız günde 15-20 Gr almalılar mis sağlık ocağında ölçtür kilosunu bende öyle yapıcam demek ki hepimiz aynı şeyleri hissediozKızlar zaman çok cabuk geciyor ama sanki bu günler gecmiyor gibi yenidogan bebek bakımı zorluyor beni tecrube mecrube hikaye oldu kızıma her baktığımda küçücük geliyor gozume sanki buyumuyor gibi cidden şu sütümüzün yettiginingosteren bi cizgi olsa ne güzel olurdu aglamalarimiz aclikdan mi acaba diyorum dr dan randevu aldım gitmeden rahat etldemiycem gibi yavruma baktikca vicdan azabi çekiyorum sanki onu ac koyuyormuşum gibi geliyor