• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet sanırım dilekçe doldurup ya posta ile ya da elden teslim etmemiz gerekiyormuş. İnternetten yapsak ne vardı sanki? Benim iş yerim bildiriyormuş aslında ama biz 10-15 kişi olunca bildiriyoruz geç olabilir isterseniz kendiniz başvurun dediler. Mecburen gidicez anlaşılan.
Acele etmıycem bebe küçük birakacak kimse yok eşimde olmayınca arkadaşımız o şekilde yapılcak cocugu bırakacak birisi varsa gidebilirsin

39 cumartesi gününe denk geliyordu o gün gezelim dedik ondan bugün yaptik annemde pazar gidiyor zaten ne yapicam bilmiyorum akşam yapılmaz dedi Annem istersen 39 da yap
Bilmiyordum Cumartesi yaparım o zaman sagol canım annen gidecekmş haftasonunu degerlendirin benim için günün pek önemi yok hep evdeyim zaten haftaiçi çıkar gezeriz artık :)

Kızlar Doğum parası için internetten mi başvurdunuz? Dilekçe vermeniz gerekiyor dediler bana da illa gitmem şart mı yani?
Doğum parası için bi başvuru formu var ben işyerine verdim onlar gönderecek ama aile ve sosyal politikalar bakanlığına elden de teslim edilebilir sen imzani at esin teslim etsin canım bu arada benim emzirme parası yatmış e devletten kontrol edin sizde

Bilmiyordum Cumartesi yaparım o zaman sagol canım annen gidecekmş haftasonunu degerlendirin benim için günün pek önemi yok hep evdeyim zaten haftaiçi çıkar gezeriz artık :)
Aynen cnm annem gitmeden onu gezdirelim dedik bebek arabamızda yok gerçi kaynanam alicam dedi diye almadık kanguru ile cikarcaz dışarı bebekle bakalim nasıl olacak uyuyunca ne yapicaz bilmiyorum zor olucak arabasiz

Kızlar zaman çok cabuk geciyor ama sanki bu günler gecmiyor gibi yenidogan bebek bakımı zorluyor beni tecrube mecrube hikaye oldu kızıma her baktığımda küçücük geliyor gozume sanki buyumuyor gibi cidden şu sütümüzün yettiginingosteren bi cizgi olsa ne güzel olurdu aglamalarimiz aclikdan mi acaba diyorum dr dan randevu aldım gitmeden rahat etldemiycem gibi yavruma baktikca vicdan azabi çekiyorum sanki onu ac koyuyormuşum gibi geliyor
Bende de aynı kaygı.ne kadar her çocuk farklı olsa da diğer bebeklere göre kilo alımı az olunca kaygılanıyorum.ilk kızım da hiç emziremeyince ikincide de aynı olur mu düşüncesi var hep.her gün tartıyorum ne kadar almış diye.göğüsler emzirme döneminde sütü gösteren bir şekilde şeffaf olsa da görsem diyorum :)

Kızlar zaman çok cabuk geciyor ama sanki bu günler gecmiyor gibi yenidogan bebek bakımı zorluyor beni tecrube mecrube hikaye oldu kızıma her baktığımda küçücük geliyor gozume sanki buyumuyor gibi cidden şu sütümüzün yettiginingosteren bi cizgi olsa ne güzel olurdu aglamalarimiz aclikdan mi acaba diyorum dr dan randevu aldım gitmeden rahat etldemiycem gibi yavruma baktikca vicdan azabi çekiyorum sanki onu ac koyuyormuşum gibi geliyor
En iyi gösterge haftalık aldığı kilo ve günde 6 kez filan kaka ve çiş yapmadığınız günde 15-20 Gr almalılar mis sağlık ocağında ölçtür kilosunu bende öyle yapıcam demek ki hepimiz aynı şeyleri hissedioz

Back
X