• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok sağol canım valla rahatladım çok şükür burası gerçekten çok yararlı bi site elinizden geldiğince derdi olanlara çare arıyorsunuz bildiğiniz bişeyse onu öneriyorsunuz çok sağolun gerçekten zeytinyağı sür diyen arkadaştan allah razı olsun belkide o iyileştirdi oğlumu :) senin yazılarınıda hep okuyorum canım derdin başından aşkın ama yinede arkadaşlarına yardım etmeye teselli etmeye çalışıyosun o kaynananıda allah bildiği gibi yapsın çok çektiriyo sana kafana takma sütün kesilmesin bebeğinle ilgilen onu öp kokla eninde sonunda evine gideceğini düşün evinde çocuğunu istediğin gibi büyütüceksin kimse karışamicak merak etme :) ya ben napim ben 6 senedir eşimin ailesiyle yaşıyorum benimde çok derdim var ama burda yazıp kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum benim büyük çocuğum babaanne düşkünü küçükken bana adımla seslenirdi ona anne derdi çok ağladım çok şey zoruma gitti çok haksızlık edildi ama hep sabrettim herzaman odamda tek başımayım eşim gelene kadar kimseyle muhattap olmuyorum bebeğimi kolay kolay yanına götürmüyorum bazen ağlayınca kendisi gelip bakıyo susturmaya çalışıyo ama odaya çıkarınca hemen ver bana diyo o huyuna sinir oluyorum :) 6 senede neler çektim bi ben bilirim bazı şeyleri eşime bile anlatmıyorum akşama kadar ağlasam bile o gelince hiç bişey olmamış gibi gülüyorum bu günlerde geçicek allahın izniyle benimde bi evim olucak yuvam olucak çocuklarımla eşimle mutlu bi hayatım olcak inşallah o güzel günleri bekliyorum sadece ve kimseye bulaşmamaya çalışıyorum lavga etmekten sinir sitres yapmaktan bıktım çünkü kendi halimde odamda oturuyorum. Oğlum beni fazla sevmez öyle alıştırdılar küfür öğretiyolar küçücük çocuğa benim lafım geçmiyo bu evde öğretmeyin diyemiyorum öğrendiği küfürleride gelip bana ediyo evladımı benden uzaklaştırıyolar bizimle yatmak istemçyo babaannesi yatınca ağlıyo yanına götürün beni diye düşman gibi görüyo bizi kardeşini sevmiyo okadar ahım varki allah güldürmesin yüzlerini başka ne diyim ama bebeğimi ellerine vermicem alışmasın ona herşryine ben koşuyorum beb bakıyorum sabaha kadar uyumuyorum oğlumda yaşım küçüktü gece ağlasa gider kaynanama verirdim biraz uyumak için çok yanlış yapmışım kendi ellerimle ona alıştırdım çocuğumu :( çocuğu ayağa alıştırdı 5 sene ayakta uyuttum hep onun yüzünden bunuda ver ayağıma diyo vermiyorum. Asla vermem sabahlara kadar uykusuz kalırım yinede götürmem ona :( başladım susamadım kusura bakmayın hakkınızı helal edin..
Allah yardmcin olsn canim.benm ben ayda bir zor dayaniyom yuzlerne ayni cati altinda rabbm yardm.etsin sana en kisa zmanda insallah yavrularnla kendi evinze gecersnz

Gündüz Umut'cum ile kucaklaştık uyuduk şimdi iki sıpa da uyuyor ama bende gram uyku yok sıkıldım :110:
Bide bişey sorucam hanımlar daha birçogunuzun kırkı cıkmadı ama korunma yöntemi olarak ne kullanacaksınız esmde yok acelem yok aslında ama düşündürüyor üçüncü bir bebege hazır değilim igne kilo aldırıyor ve adet olamıyorum spiral aklımda ama korkuyorum o çatala çıkmak kesinlikle istemiyorum ama çıkıcam gibi görünüyor

Kızlar iştahı açılan var mı benim acayip iştahım var ne güzel doğum kiloları gitti hatta fazladan 2 kilo daha gitmişti sanırım o giden 2yi geri aldım bu gidişle hamilelikten daha çok kilo alıcam ne yapmam lazım sizler ne yapıyosunuz? Normal kiloda olsam sıkıntı değil de ben kiloluyum zaten :olamaz:
Suan icinde bulundgum durum aynen boyle dogum kilosu gtti fazldanda kilo gtti ama deli gbi yiyrm ve esim sagolsn seyire gitti seyire giderken bana suprz yapmis her cekmeceye cikolata koyms her actgim yerden bi ciklta cikiyo gecenin ucunde besnde yiyorm valla gordgumu hic bunuda grdm dursn demiyom hatta o oyle dedi diye emzrmeye kalktkca farkli cekmeceleri aciym ciklta arayslarna giriym

Bizde biberonla sagip verdik genelde çok ta güzel kilo aldi bu şekilde 1 ay fakat biberona alıştı tekrardan memeye alistirana kadar canımız çıktı,biberona bazı doktorlar çok karşı ,bazı doktorlar gerektiği yerde ,mesela o gün sutun yetersizse verebilirsin diyorlar,bide netten okuduğum kadarıyla önce meme sonra biberon verince meme reddi yapmiolarmiş,ne kadar doğru bilmiyorum tabi,bebekten bebeğe de değişiyor bazıları ikisini birden götürüyor
Benim ilk yvrm ikinci ay asisindan snra bir istahsizlasti alerjileri falan cikti coklu gida alerjisi 6. Ay asisindan snra bagisiklik sikintisi oldu o yzden hep ese.buyutebldgmz kadr midesi buyusun dedik cnku kizimda ne meme ne mama persan olmstk bibernda almazdi agzina bunda ahdimz vardi bibernada alissin diye ama abrttik sanki biraz gbime geliyo cok sukur smdilik beni red etmiyo ama bende bagimli gbiyim.emzrmek yeterli gelmiyo cok sukur sagdigmdada sut var buda beni dusunduruyo acikcasi sagdigimda sut olmasi sutum oldgu anlamina mi gelir acaba guzel.emmedgi anlamina mi😄 kafamda deli sorular...

Kızlar iştahı açılan var mı benim acayip iştahım var ne güzel doğum kiloları gitti hatta fazladan 2 kilo daha gitmişti sanırım o giden 2yi geri aldım bu gidişle hamilelikten daha çok kilo alıcam ne yapmam lazım sizler ne yapıyosunuz? Normal kiloda olsam sıkıntı değil de ben kiloluyum zaten :olamaz:
Maaaaaaalleeseffff ben hiçbir şey yapamıyorum acıktıkca yıyorum yiyorum sonra bida yıyorum:mad::mad:

Gündüz Umut'cum ile kucaklaştık uyuduk şimdi iki sıpa da uyuyor ama bende gram uyku yok sıkıldım :110:
Bide bişey sorucam hanımlar daha birçogunuzun kırkı cıkmadı ama korunma yöntemi olarak ne kullanacaksınız esmde yok acelem yok aslında ama düşündürüyor üçüncü bir bebege hazır değilim igne kilo aldırıyor ve adet olamıyorum spiral aklımda ama korkuyorum o çatala çıkmak kesinlikle istemiyorum ama çıkıcam gibi görünüyor
yaa bende spiral taktırcan doktor 3.ayda gel dedi.Ben sezeryanım bide sen kolay taktırırsın.40kontrolünde smaer aldı çok fena oldum:)

İyi dusunelm iyu olsn alerji cikmaz insallah
Kaka tahilimiz şimdi çıkmış anladigim kadariyla laktoz intoleransi var laktozu bagirsaklari parcalayamiyor muş ve kilo alımını engelliyor muş ve gaz sancısı na sebeb oluyormuş netden okudugum bu yarın dr a sonucu gostericez bakalim o ne diycek

Kaka tahilimiz şimdi çıkmış anladigim kadariyla laktoz intoleransi var laktozu bagirsaklari parcalayamiyor muş ve kilo alımını engelliyor muş ve gaz sancısı na sebeb oluyormuş netden okudugum bu yarın dr a sonucu gostericez bakalim o ne diycek
Canım bu sonuc kakadan mı çişten mi belli oluyor. Peki ne olacak laktoz intoleransı varsa

Valla canım benim rahim yapımdan dolayı spiral olmuyor hap iyi değil diyorlar iğne kullanmadım kullananda duymadım sanırım iş eşime düşecek yine :))

Canım bu sonuc kakadan mı çişten mi belli oluyor. Peki ne olacak laktoz intoleransı varsa
Kaka tahlili canım redukdan madde pozitif çıkmış laktoz sekerini parcalayamiyormus bagirsaklari o yuzden kilo alamıyor muş ve gaz yaparmış netden okuduğum bu dr a bugun mesaj atıcam

Valla canım benim rahim yapımdan dolayı spiral olmuyor hap iyi değil diyorlar iğne kullanmadım kullananda duymadım sanırım iş eşime düşecek yine :))
Hap kullanmadım igne yaptrrm ama adet olmadım o ara normalde 3 gün az az olurm zaten igne ile hiç olmadı duycek kadar az oldu ve kilo alımı yaptı eşime düşmüyor işte ajerji gibi bişey oluyormm o zamanda gözümü kapatıp çıkıcam çatala galiba :(

Back
X