• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Dr la konuştum laktoz intoleransi var mış bebelac lf laktozsuz mama ve relactaz damla verdi laktozu parcalayacak enzim miş süt ve süt ürünleri yemiycem anlaşılan insallah tedavi işe yarar da biraz toparlar kızim bu arada laktozu bagirsaklari parcalayamadigindan gaz sancısı olur muş

Dr la konuştum laktoz intoleransi var mış bebelac lf laktozsuz mama ve relactaz damla verdi laktozu parcalayacak enzim miş süt ve süt ürünleri yemiycem anlaşılan insallah tedavi işe yarar da biraz toparlar kızim bu arada laktozu bagirsaklari parcalayamadigindan gaz sancısı olur muş
Toparlar canm artk.senn sutunde onun.icin.daha faydali olur diyetle bak.gor.nasil kilo.alir toparlacik olur o allhn.izniyle bide canm bebeklere nazar haktr dogum kilosuydu resmiydi cok fazla paylasmamani tavsye ederm ben boyle yenidoganlarda bi sikinti olnca nazara mi grldi acaba diye dusunmeden edemiyrm. Yanlis anlama beni

Geçmiş olsun canım dıkkat et süt ürünleri yeme de bebecık cabucak toplasn ınsallah

Kızlar nasıldır duydunuz mu

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-10-14-41-20-319.webp
    Screenshot_2019-03-10-14-41-20-319.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 35
Aynen canm senin gbi hissediyrm bende ac mi doydu mu doyuyordr insallah ben hala biberndan vazgecmiyrm bilmiyrm.insallah alismaz meme arti bibern gotreblrz
Haberdar et benide durumlardan ,bende bugün çok aglayinca verdim dayanamadım biraz biberonla napim vicdan yapıom doymuyor diye,eşim çok kızacak ,6 gündür vermioduk ,sen sadece geceleri mi verion biberonla

Toparlar canm artk.senn sutunde onun.icin.daha faydali olur diyetle bak.gor.nasil kilo.alir toparlacik olur o allhn.izniyle bide canm bebeklere nazar haktr dogum kilosuydu resmiydi cok fazla paylasmamani tavsye ederm ben boyle yenidoganlarda bi sikinti olnca nazara mi grldi acaba diye dusunmeden edemiyrm. Yanlis anlama beni
Allah razi olsun neden yanlış anlayayim ben nazara cok fena inanırım ama ben zaten resim falan paylaşmadım dikkat ettim hatta kurşun mu doktursem ki ne ona da inanirim negatif enerjileri cekiyor muş dedigin gibi yedigime ictigime dikkat edeyim de mama sini da vereyim bakalim 1 hafta sonra ne olacak
Geçmiş olsun canım dıkkat et süt ürünleri yeme de bebecık cabucak toplasn ınsallah
Aynen canm cok dikkat etmeliyim sütüm az degilmis en azindsn onu da anlamis oldum simsi emziriyorum digerinden akıyor diyetle belki dsha yarayışlı hale gelir
V volveron cankm gecmiş olsun en azından sebebini öğrendin. Bundan sorma cabuk toparlar bebiş gör bak. Bu arada geceden beri sütümü sağdım kaşıkla verdim arkadan mama verdim.şuan memede uyuyor emmiyor sıkıntı mı var acaba
Aynen Canım size neden kaka tahlili yapmadi dr basit te bi islem aslinda Dun bende mama verdikden sonra ayamadi kan sekeri mi düştü diye aklim cikti naptik ettik uyandiramadik ama gece 12 de basladi aglamaya 3 de zor uyuttuk mama uyutuyor gibime geliyor sizde de oyle olmuş olabilir

Allah razi olsun neden yanlış anlayayim ben nazara cok fena inanırım ama ben zaten resim falan paylaşmadım dikkat ettim hatta kurşun mu doktursem ki ne ona da inanirim negatif enerjileri cekiyor muş dedigin gibi yedigime ictigime dikkat edeyim de mama sini da vereyim bakalim 1 hafta sonra ne olacak

Aynen canm cok dikkat etmeliyim sütüm az degilmis en azindsn onu da anlamis oldum simsi emziriyorum digerinden akıyor diyetle belki dsha yarayışlı hale gelir

Aynen Canım size neden kaka tahlili yapmadi dr basit te bi islem aslinda Dun bende mama verdikden sonra ayamadi kan sekeri mi düştü diye aklim cikti naptik ettik uyandiramadik ama gece 12 de basladi aglamaya 3 de zor uyuttuk mama uyutuyor gibime geliyor sizde de oyle olmuş olabilir
Mama uyutuyormuş evet ama bu sefer de ac kalıyor uyuyor. Kaka tahlilini sorucam

Canım çok geçmiş olsun, nedenini anlamış oldun, şimdi toparlanır kuzucuk

Geçmiş olsun cnm

Kızlar annem gitti artık foruma girebilir miyim bilmiyorum surekli emmek istiyor bebek.büyük oglum ilgi istiyor temizlik yemek beni bekliyor yemezsem sütüm olmuyor. Gözlerim gidiyor uyumak istiyor misafirler gün istiyor şiir gibi oldum resmen yaz gelsin artık :)
Allah kolaylık versin canım ben basından beri aynı durumdayım. Bak en cok ben giriyorum sayfaya giriliyor yanı :)

Hadi cabucacik atlatırsınız inşallah canim Allah çözümsüz dert vermesin yemeyiverirsin sütürünleri de

Hadi cabucacik atlatırsınız inşallah canim Allah çözümsüz dert vermesin yemeyiverirsin sütürünleri de
Insallah canim Allah razi olsun insallah baska bi arastirmaya gerek kalmaz aynen oyle sut urunlerini yemezsem bisey olmaz zaten büyüdükçe geçebiliyor muş

Back
X