• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende ayni durumdayım maratonda gibiyim özellikle sabahları fenaaaaaa :)
Ayy bende öyleyim koridorda k
yetismek icin koşuyorum bazen dk ların kıymetini anladim 2 tane daha çocuğum var ev iş okul telaşı e bi de gelen giden bir de memeden inmek istemeyen bebek....
Geçicek insallah bikac ay geçsin toparlariz hepberaber

Dr la konuştum laktoz intoleransi var mış bebelac lf laktozsuz mama ve relactaz damla verdi laktozu parcalayacak enzim miş süt ve süt ürünleri yemiycem anlaşılan insallah tedavi işe yarar da biraz toparlar kızim bu arada laktozu bagirsaklari parcalayamadigindan gaz sancısı olur muş
İnş canım toparlar merak etme

Kızlar annem gitti artık foruma girebilir miyim bilmiyorum surekli emmek istiyor bebek.büyük oglum ilgi istiyor temizlik yemek beni bekliyor yemezsem sütüm olmuyor. Gözlerim gidiyor uyumak istiyor misafirler gün istiyor şiir gibi oldum resmen yaz gelsin artık :)
Sen gel arada yine :)

Bizimki iyice yalancı meme konumuna soktu. 20 günlük olduk bugün.
Masallah baya toplamstr artık
ilk zamanlar Umut ta daha cok emıyordu uyurken bile alıyordu memeyı şimdi az doysun hemen bırakıyor hatta aksam aglıyor gazdan degil emınım aç ama almıyor kucagimda hoplata hoplata emzirdim de öyle sustu

Masallah baya toplamstr artık
ilk zamanlar Umut ta daha cok emıyordu uyurken bile alıyordu memeyı şimdi az doysun hemen bırakıyor hatta aksam aglıyor gazdan degil emınım aç ama almıyor kucagimda hoplata hoplata emzirdim de öyle sustu

Allah Allah hepsinin huyu ayrı:) gerçi zamanla dahada düzene girer huyları artık gece gündğzüde ayırt etmeye başlarlar inşallah.

Kızlar aranızda meme reddi yasayan varmi? bizim istahsiz olunca memeyi red ediyor sürekli kavga halindeyiz.4-5 ay icseydi ona da razıyım.@uykal sizindemi bıraktı memeyi?

Back
X