- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #37.721
Tesekkurederim canım ....Canım çok geçmiş olsun, nedenini anlamış oldun, şimdi toparlanır kuzucuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurederim canım ....Canım çok geçmiş olsun, nedenini anlamış oldun, şimdi toparlanır kuzucuk
Ayy bende öyleyim koridorda kBende ayni durumdayım maratonda gibiyim özellikle sabahları fenaaaaaa :)
Anne sütü bir etki yapar mı pekiInsallah canim Allah razi olsun insallah baska bi arastirmaya gerek kalmaz aynen oyle sut urunlerini yemezsem bisey olmaz zaten büyüdükçe geçebiliyor muş
Oh afiyet olsun bol bol süt olsun inşallahKahvaltılık çikileta vardı ekmek de yokmus evde piskevite sürdükleri kızımla yedik ohh![]()
İnş canım toparlar merak etmeDr la konuştum laktoz intoleransi var mış bebelac lf laktozsuz mama ve relactaz damla verdi laktozu parcalayacak enzim miş süt ve süt ürünleri yemiycem anlaşılan insallah tedavi işe yarar da biraz toparlar kızim bu arada laktozu bagirsaklari parcalayamadigindan gaz sancısı olur muş
Sen gel arada yine :)Kızlar annem gitti artık foruma girebilir miyim bilmiyorum surekli emmek istiyor bebek.büyük oglum ilgi istiyor temizlik yemek beni bekliyor yemezsem sütüm olmuyor. Gözlerim gidiyor uyumak istiyor misafirler gün istiyor şiir gibi oldum resmen yaz gelsin artık :)
Löp löp et olmasın daOh afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah![]()
Zorla dayıyorum ben almayınca almıyorKızlar siZinde bebeler gündğz uyanık olduğu sürelerde sürekli meme istiyor mu? Benimki ya uyucak ya emicek o modda sürekli.
Zorla dayıyorum ben almayınca almıyor
Masallah baya toplamstr artıkBizimki iyice yalancı meme konumuna soktu. 20 günlük olduk bugün.
Evet malesef tamamen bıraktı aslında hiç emmedi sağıp veriyordum sütüm bittiEmmeyi tamamen bıraktı mı canım
Masallah baya toplamstr artık
ilk zamanlar Umut ta daha cok emıyordu uyurken bile alıyordu memeyı şimdi az doysun hemen bırakıyor hatta aksam aglıyor gazdan degil emınım aç ama almıyor kucagimda hoplata hoplata emzirdim de öyle sustu
Insallah gece uykusu gibisi yok ya bebeler uyusun analar da uyusun tabii :)Allah Allah hepsinin huyu ayrı:) gerçi zamanla dahada düzene girer huyları artık gece gündğzüde ayırt etmeye başlarlar inşallah.
İlk günler daha yoğun oluyor meme istemede bebislerBizimki iyice yalancı meme konumuna soktu. 20 günlük olduk bugün.
Biberon verdin mi hiç,ben biberon verdiğim icin eder gibi oldu döndürdüm memeye tekrarKızlar aranızda meme reddi yasayan varmi? bizim istahsiz olunca memeyi red ediyor sürekli kavga halindeyiz.4-5 ay icseydi ona da razıyım.@uykal sizindemi bıraktı memeyi?
İlk günler daha yoğun oluyor meme istemede bebisler
Cnim bizim istahsizliktan dolayi bence bi kaç saat anca acikiyirBiberon verdin mi hiç,ben biberon verdiğim icin eder gibi oldu döndürdüm memeye tekrar