Newvit diye bir marka kızlar bizimki. İçinde Vitamin D3 ve organik sızma zeytin yağı var. Başka hiçbir şey yok.
Hardal tanesi gibi parçacıklar olması normal. Anne sütü alınca öyle oluyor. Ama yeşil olmaması lazım. Parlak hardal renginde bizimki. Popoyu boyuyor resmen silsem de sanki popo sarı kalıyor boyalı gibi:) internetten baksana canım yeşil kaka neymiş. Üşütmüş olabilir mi ki?
2 saat duruyorsa iyi yine. Benimki anca uyursa 2 saat memeden durur ki öyle bir şey kırk yılda bir oluyor. Kucakta uyumayı bıraktırmaya çalışıyoruz ya bakalım hanıma, uyuyor yerine koyuyorum 20 dk da uyanıyor

Sonrasında maksimum 1 saat sonra tekar uykusu geliyo doğru düzgün uyumadığı için, emmeden de uyumayı bilmiyor. Bu kısır dönde yaşıyoruz
Bizimki de emerken öyle martı gibi ses çıkarıyor. İlk başlarda daha çok yapıyordu ama bu ara azaldı sanki. 45 günlükken gidince söylicem doktora ben de baksın bakalım.
Doyana kadar aynı memeyi veriyorum ben. Bir süre emince eğer bırakmadıysa tekrar süt akışı başlıyor zaten. Eğer emip kısa sürede bıraktıysa, çok geçmeden tekrar istiyor meme. Yarım saat - 1 saat içinde emzirirsem aynı memeyi veriyorum. Yeterli olup olmadığını kendi biliyor. Bırakana kadar emiyor zaten.
Benimki de gaz çıkaramıyor yukardan

sırtını eskittim çocuğun sıvazlamaktan pıtpıtlamaktan. Çoğu zaman çıkaramıyor ve barsaklara gidiyor o gaz. Sonrası da malum zaten. 2 saat uykunuz varsa iyi maşallah.
Canım 1 ay kontrolü mü bu? İlk ay için 350 gr ve 2.5 cm az gibi sanki ama. Doktorun ne dedi?