- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #38.781
Ay iyinguldm maasallah ananeye ama hakli kadin arada dusuk varms:)Ananem der hep :) ilk kızımda da demiştin bak bu da kız diyorum şimdi, arada düşürdün onu sen diyo :) bi düşük yapmıştım o erkekmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iyinguldm maasallah ananeye ama hakli kadin arada dusuk varms:)Ananem der hep :) ilk kızımda da demiştin bak bu da kız diyorum şimdi, arada düşürdün onu sen diyo :) bi düşük yapmıştım o erkekmiş![]()
Oyy yavrm.cok kotu olms aci falan mi yemistn canim neden bu kadr kotu olms burd abi kac kez yazdm.yinede bi doktra danisarak kullan ama kizim agir antpytk kllndgnda bu kadr olmasada cok kotuydu hemen gecrdi dermorest ve hematni karstp sur kalin bi tabaka halinde hemej gececktr insallahKızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
Kantaron yağı sa yaralara iyi geliyormuş pişik için kullananlar var canımKızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
Desitin yazacaktım yazamamışım:))Kızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
Aynen canım cok sagol sütüm yetiyor mu yarıyor mu soru isaretleri çıktı aklımdan şükür. Seninkide alır insallah hic merak etme.bu arada bak yeni gordum masallah pasan guzel kilo almis gelismis :) biz de 1 nisanda gidecez asisi da var. bizmki de surekli emiyor. hemsire 1 hafta kaliyo dogumdan sonra,hergun de tartiyordu tartilari var onlarin. cok guzel kilo aliyordu. bi 80 bi 70 bi 105 gr :) sonra tabi azaliyor da en azindan abisi gbi alsa 1 kilo alir 1 ayda galiba bu da. icin rahatlamistir sut konusunda da en azindan :) dogru emziriyorum guzel iciyor falan diye :)
Cok sagol canım sarılığı şükür hastaneye yatmadan atlatabildik şimdi böbrek sorununu halletmemiz lazım. Onuda hallettik mi rahatlayacagizMaşallah canım ne güzel kilo almış :)
Geçmiş olsun sarılığınız için de.
Evet renkli olacak gibi ama bakalım ne renk olacak:)
Benim kızlar da erkek gibi oluyor doğunca. Geçen biri kız olduğunu söylemesen erkek sanardım dedi ya. O derece yani.
Geçmiş olsun canım![]()
Canım ne zaman gideceksiniz evinizeCok sagol canım sarılığı şükür hastaneye yatmadan atlatabildik şimdi böbrek sorununu halletmemiz lazım. Onuda hallettik mi rahatlayacagiz
Bak ben yaptığımı söyleyeyim canım benimde sütum az baya ama yaramış bebeğe etli suya bagliyorun sebebini. İlikli kemikli et alıyorum düdüklü tencerede 2saat kaynatıyorum. Kemiklerinden etleri ve ilikleri suyun icine doğuruyorum. Öğlen ve aksam 1 kase içiyorum sütun kalitesini arttırıyor. Sende dene istersenBu gece buradaki sessizlik umarım bebekler ve annelerinin dinlendiğinin göstergesidir.biz iki gündür zirve yaptık sancıdan,oysa ki yarın 40 mız çıkacak.ve maalesef 4 kilodayız.süt nasıl besleyici olur? Çok da yok süt ama olan da pek işe yaramıyor sanki
Gözün aydın canım sizin adınıza çok sevindim bak boşuna evham yaptın demekki göğsün şiş olmamasi sütun olmadığı anlamina gelmiyor sağlıkla büyüsün asyaKızlar ben dayanamayıp bugün doktora gittim kendi doktorumuz izinli olduğu için aynı hastanede başka doktora gittim. 3 hftada 1100 gram almışız 4 cm uzamışız . Gelişimi gayet iyi dedi doktor çok şükür. Tiroit değerimizde 8’den 3.89’a düşmüş. Doktora bebek çok sık emmek istiyo dediğimde o ne zaman isterse ver kimi bebek 2 saatte bir ister kimisi 10 dkda bir ister. Bunu bebek belirler anne değil dedi. Sadece 2 saatten fazla uyursa uyandır emzir dedi. Yani uykusuzluk bizde devam edicek anlaşılan ya da bi yerde Asya düzene girecek diye umut ediyorum. Kalbindeki üfürüm devam ediyormuş ama masum gibi duruyo isterseniz bi kardiyologa bi ara gösterin dedi. Bizden haberler böyle bugğn 28. Günümüz bu arada. İlk hafta Asya 500 gram almıştı ama o zaman günde 1 kez 40 cc mama vermiştim sonra sarılık bitince mamayı kesmiştik. İşte ondan sonraki 3 haftada da anne sütüyle 1100 gram almış çok şükür.
Canım sut cok olursa emdiği memeyı agzından çıkarıp bekliyor benim ki o arada bazen akar onunKızlar emzirirken bebegın üstüne sütüniz akıyor mu. 2 gündür akmaya bssladı. Acaba silikon uçla emziriyorum ondan mı
Evet bekliyor canım yanakları hep süt oluyor acaba midesine gidyormu diyorum ama arada tıkanıyor da bilemedimCanım sut cok olursa emdiği memeyı agzından çıkarıp bekliyor benim ki o arada bazen akar onun
Canım öyle akarken ben Umut un agznı açtırıyorum agzına gidiyor yada göğsümğ parmağimla tutuyor um akmasın dieEvet bekliyor canım yanakları hep süt oluyor acaba midesine gidyormu diyorum ama arada tıkanıyor da bilemedim
oy kurbanim bizm oglanin da bunun gibi ya. dun yazdm,doktora gosterdik sudocrem sur kalin sekilde dedi. dunden beri yapiyorum kizarikliklarinin azaldigini fark ettim. insallah ise yarar. seninki bya yayilmis yazikKızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
Yaaa kıyamam kuzuya, evlatlarımız hep iyi olsun ben uykusuzluğa hep meme vermeye de razıyım.Kızlar 5 gündür pişik le uğraşıyorum.çok kötü durumda .bi öneriniz varmı geçmesi için
1 kereyle hiç etkilenmiyor korkma 1 hatta baze 2 verdim boza çok iyi gelmişti bana şimdide sütüm maşallah gayet iyi durumdaCanım ağlamıyodu ama sürekli ağzı meme arıyodu ve uyumuyodu bir türlü. 1 saat emzirdim sonra uyudu . Ama tükendim uykusuzluktan napıcam bilmiyorum mma verince sütüm azalıcak diyede korkuyorumgünde 1 kez mama versek süt çok etkilenir mi acaba sen hem mama hem meme mi veriyordun
Ilk oglumda zaten kendi odasında yapmıştı doktor o zaman başka şehirde idik biz elini kolunu tutmuştuk bunda da sorucam bizde gireriz herhaldeTamam canm yaz banada bide sizi alacaklar mi sunnete biz girmek istyrz
Kaç gün yattı canım ne oldu peki süreç nasıldı annen nasıl oldu şimdi@Hirosum ve kardesi gecmis olsun canimannemde de kolesterol var onda da yuksek cikiyor.annemin en cok 700 lere cikmisti yatis yapmislardi. yeme icme yas etkiliyor tabi ama bnm annem de bogazli biri degil. dikkt eder o tarz seylere de sinir stres de cok etkiliyor. annemin yukselmesinde hep bunlar etkili oluyor.