Allah yardımcın olsun valla canım 2 çocukla eş olmayınca çok zor. Her ne kadar aman aman çocuğa bir faydası olmasa da eşimin varlığı yetiyor. Akşama kadar saatleri sayıyorum valla. Bu aylarda çok ağladığı için oyalayamıyor eşim, ondan az biraz tut getirip bana veriyor adam emzir diye :)) bazen tepem atıyor ağlamasından, 'bende de olsa ağlıyor al biraz da sende ağlasın' deyip atıyorum kucağına :) Büyüdüklerinde daha çık faydası oluyor eşlerin yani.
Umarım bir an önce eşin gelir. Geldikten sonra kalacak mı bari bir süre?
Ortak bir problem desenize. Bu gece ben de önce odayı havalandırcam soğuk hava girsin diye sonra da buhar makinesini çalıştırcam biraz yatmadan. Bir de yatak odasının kaloriferini diyorum kapatayım. Ben de çok terliyorum zaten sıcakta. İkimize de iyi gelir belki serin oda.
Şu sihirli 3 ay geçse de rahatlasak Allahım

6 aylık olunca nasıl bir hayatım olacak acaba diye hayal kuruyordum az önce omzumda Elif uyurken tek elimle bulaşık makinesini boşaltırken. Benim en zor zamanlarım bu zamanlar. İki kızımda da böyle oldu ilk zamanlar. Sağlık problemi olmadıkça 1 yaşından sonra beni hiçbir şey yıkamaz diyorum

Kim bilir nasıl güzel günler olacak onlar