Selam kızlar.
Sabah 5'te uyduğumuz gecenin üstüne kabus gibi geçti dün. AKşam 9 buçukta uyutup bebeyle birlikte yatmışım. Nasıl uyumuşuz ama o uykusuzluğun üstüne. Bugün de fazla uykudan sersem oldum, başım ağrıdı. İnsanoğluna yaranılmaz ayol

Pazartesi gününden beri yıkamamıştım cimcimemi, salı günü aşı olduk zaten ondan bekledim. Bu akşam yıkadık rahatladık. Bu arada ben artık duşun altında yıkıyorum kızımı. Havlu serip bacaklarımın üstüne, tabureye oturuyorum. Akan suyun altında çok rahat oluyor. Hem kirli suda yatmamış oluyor, içim daha rahat ediyor böyle.
Molfix, Pure&Soft diye bir bebek bezi çıkarmış. Zaten Molfix kullanıyorduk, deneyeyim dedim geçen gün aldım trendyol'dan. Bugün geldi. Prima'nın yeşili ve premium care'i gibi olmuş aradaki fark. Normal Molfix'den çok daha güzel. Yüzeyi pamuklu yumuşacık, sıvı kakayı çok daha iyi emmiş. Normal Molfix'in 188'lisi 105 lira, Molfix Pure&Soft 140'lısı 105 lira. Biraz fiyat farkı var ama değer bence. Görüp denemek isteyen olursa düşünmeden alabilir, çok beğendim ben.
Mutlu1anne
canım sağol. Normal ağlaklığımıza döndük diyelim
F
Fiko78
Biz ailecek bayılıyoruz kefire. İnşallah yeni üyemiz de sever :) Ben de mayalıyorum evde. En doğal halinde kullanmayı seviyorum böyle şeyleri. Ev yoğurdu ve kefir kafi benim için.