- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #41.061
aay canm Allah korusun ya elini tutmaya alıştırman lazım başka yolu yok bunun üstüne bırakmaz belki artıkKafam beynim patlayacak resmen, oturup hüngür hüngüüür aglamaktan istiyorum.
Kızlar benim kız iyi hoş kardeşi ile de çok iyi kıskanmaz sever altını beraber değişir banyosunu beraber yaptırırız arada ortamıza alıp yatarız falan buraya kadar hersey güzel ama yürümeye başladı başlayalı hep ben yürüycem derdinde hiç elimi tutmak istemez yanımda yürüse ona da razıyım ama tazı gibi mübarek koşa koşa gider aramızda baya bir mesafe olur önce koşup yetısiyordm ama şimdi kucakta bebeyle yine kosuyorum ama çok zor oluyor 4/5 defa benden baya uzaklaştgnda yakınındaym görünmedim buna beni kaybetsın de bıdaha ayrılmasın yanımdan dıe ama yok herseferınde aşiyor kendıni dün bir arka sokakta arkadaş vardı az ugradk oraya çocuklarla oynuyordu bir baktım kapıda, cagırdm gel birazdan beraber gidecez eve dıe ben arkamı dönesıye çocuk yok aklım çıktı yol işlek bir araba çarpsa naparm ben bizim sokakta cenaze çadırı var bi sürü insan kimin ne nıyette oldugunu nereden bileyim kan beynme sıçradı resmen kucakta Umut koştur koştur çocuk aradık evin oraya gelmş bir tane vurdum buna ama iyi vurdum yanı agladi tabii üstüne birde azar ne yapıcam nasıl çözecem bilemedim kaç defa uyardm en son canını yaktm dün ama baş ağrısından duramıyorum şimdi kendi de tabii ateşli
Bi önerisi olan var mı ne yapabilirim ..ben ipim vardı Umut u sırtıma baglayana kadar ablasını kendime baglıycam son çare. bune dıe gülen bişey diyen olursa da olsun biri alsa götürse veya bir araba çarpsa daha mı iyi off Allah'ım off