2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Hadi hayırlısı olsun canım.... sıkı sıkı tutunsun inşallah..... benimde 6 embriyom var.... 2 tanesi transfer olacak.... 3 er 3 er 2 tüpte dondurulmuş.... neye göre gruplayıp donduruyolar bilmiyorum....

B
Hadi hayırlısı olsun canım.... sıkı sıkı tutunsun inşallah..... benimde 6 embriyom var.... 2 tanesi transfer olacak.... 3 er 3 er 2 tüpte dondurulmuş.... neye göre gruplayıp donduruyolar bilmiyorum....
benimde o şekildeydi bir tüpü çözdürdüler 2 embriyo transfer ettiler 3. Sü çöp oldu

Cok fazla emriyo oldugu için 4 lü dondurulmus olabilr belki

Oksapar..prolutex igne olanlar. Estrofem ve progesteron vajinal fitil. 3 tane vitamin isimleri aklimda degil

Kızlar nasılsınız? Transfer olan arkadaşlar bikaç sorum olucak, ben adetten itibaren aynı ilaçları kullandım estrofem progestan corasprin folikasit hiç kabız olmadım ama transferden sonra bugün çok kötü kabız oldum. Yahu diyorum ilaç değişikliği olmadı yani özellikle transferden sonramı kabız oluyorum yada transferden sonra çok şey yemeye başladım ondan olabilir mi acaba, mesela 1 avuç kabak çekirdeği yarım avokado 1 kivi 2-3 havucun suyunu, bikaç yaprak ıspanak, bazen yarım elma ve kefir, bunların hiç birini transferden önce içip yemiyordum bunlarmı yapıyor acaba, çıldırıcam ya. Gün içinde sadece çorba içsem diyorum ama öyle de doyamam ki ‍ 2 litre su da içiyorum ama işte bana kastı var bu kabızlığın

Kuzum cok gecmiş olsun bnde yumurta toplamadan sonra olmustum anlam veremedigim bi şekilde ve gercekten inanılmaz zorlandım anlatabilicegim gibi degil duphalac surup var bana onu vermslerdieger kabız olursan iç diye normalde 1 saate etki gösteriyoms bn 3 saate anca cıkabildim oda benm asırı ıkınmamla bi doğum yapardım dedim hatta kendi kendime o kdr zorlandım transferden snra da kullanabilrsin dediler bana istersen al bi dene ben ne olur ne olmaz günlük bi ölcek içiyorum garantiye almak için kendimi

Yok çok embriyo oösa da böyle riskli davranılmaz belki başka bir sebebi vardır bilemiyorum ama benim 13 embriyom vardı 3 tane tek tek tüpte 10 twnesi de 2şerli 2şerli tüplerde donduruldu canım
Benmde 9 tAne var umarım planlı dondurmuslardır 4 denemedilik hakkınız vr diyebilirz demişlerdi hiç aklıma gelmedi nasıl dondurduklarını sormak

Banadabi toz vermişlerdi bende bugünden itibaren içmeye başlıyıcam bakalım inşaallah etkisini çabuk gösterir, bende ıkınmamaya çalışıyorum ama çok zor gelmiyor ozamanda ve yapamadıkça kötğ oluyor günde 1 kaşık zeytinyağı içeceğim bakalım işe yarayacakmı.

Kızlar bende transferli olarak artık yanınızdayım :) 4 embriyodan 1 i transfer edildi ve diğer 3 embriyom blastokist aşamasına geldiği için tekrar donduruldu çok mutluyum hiç biri imha olmadı :) 25 Şubat test günüm hiçbir şekilde idrar testi yapmamam gerektiği söylendi nasıl sabredeceğim bilmiyorum

Evet bu önemli en son gün aradıklarında belirtmeleri lazım aslında sonuçta bizler acemi oluyoruz o an soramayabiliriz
Belki söylediler de ben heycandan anlamadım 4 denemedik hakkınız var dediklerini inşallah kardeş olarak değerlendirirz bunlarıda dediklerini hatrlıyorum sadece

Bana birde sabah kalktıgımda gün kurusu yiyp üstünede ılık su iç demişlerdi oda etkiliymiş onuda deneyebilirsin ben cok rahatsız olunca hemşireme yazmıstım ne yapabilirim diye magnezi calsiee diye bi toz var onu alabilrsin demişti

Hayırlı olsun kuzumm inşallah güzel sonuclar alırız hep beraber neden hiç bi şekilde idrar testi ypma dediler ki sana bana öyle bişey demediler yapta demediler gercide bnde diyodum 8.gün evde testim var onu yaparm diye ama korktum bi yapmasam mı birde kızlar sizinde öyle mi bilmyorum da ben cok tuhaf hissediyorum kendimi normalde aşılamada bile kesin olucak olmstr hamileyim gibi geziyodum bunda da Allahm sen affet yanılt beni olmıcak nasıl olsa diye bakıyorum etrafımda cok fazla negatif tüp bebek oldu ondan mı kaynaklanıyo acaba

Bendede ondan var kullanıcam canım çok sağol

İnşallah canım benim adetim başladı yavaş yavaş ayın 15 i için randevu alıcam tahmini mart ilk haftası olur transferim çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun canım banada söylendi ama ben dayanamuyıciğim

Yalnız niyeyse bende senin gibiyim Canım evet mutluyum meraklıyım ama olursa olur olmazsa nasip modundayım galiba üzülmekten korktuğumuz İçin gardımızı alıyoruz şimdiden.. Biz Bekleyenlere ve tüm tüp bebek sürecinde ki kardeşlerimize rabbim sabır versin ama benim 12 gün nasıl gecicek bilmiyorum

Amin canım benim hayrlı sonuclar alırız inşallah hepimiz ben calısıyorm normalde bu hafta izindeyim haftaya iş bası yapıcm perşembe gnüne randevu aldım test günüm ama tekrar tekrar iZin alamıcam gibi o ypzden akşam acile gitsem yardımcı olurlar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…