2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Hayırlı olsun canım. Sorun neydi sizde. Ben bu konuda çok bilgisizim. Benimde bu gün 3. İğnem sen benden daha tecrübelisin bu konuda sana bolca soru sorabilirmiyim
Tabi zamanında bende öyleydim herşeyi yasayp öğrendiim bende cok soru sordm arkadaslara benm problemim pko du iğneler ilaçlar derken sonuc alamadık tüp bebeğe karar verdik 3 ay içinde de yaptırdık borc harc inşallah pozitif olur mükafatını görürüz

Bendede aynısı var... bence estrofem yapıyo... birde bende unutkanlık var içtiğimden beri... sizde varmı öyle bişey....

Ben de su an transferin 5.günündeyim.Yalniz igneler ve ilaclar öldürecek beni.sabah kalp carpintisi ile uyandim 133 atiyordu

Ben de su an transferin 5.günündeyim.Yalniz igneler ve ilaclar öldürecek beni.sabah kalp carpintisi ile uyandim 133 atiyordu
Transferden sonra ne iğnesi kullanıyosun canım sen bana sadece kanaman olursa diye bi kutu iğne yazdılar eğer kanama falan görürsen hemen acile gidip bu iğneyi yptırıcaksın dediler saat kaç olursa olsun gece bile görsen sabahı bekleme dediler

Bendede aynısı var... bence estrofem yapıyo... birde bende unutkanlık var içtiğimden beri... sizde varmı öyle bişey....
Unutkanlık değil de bazen aklım bir karış havada gibi oluyor. Yemek yaparken ölçüleri karıştırıyorum. Dikkatsiz gibiyim yani. Mumu söndürmeden evden çıkmışım mesela. Dikkat eksikliği gibi.

Kızlar bi yazı kopyaşadım yapıştırdım ama görünmüyor 5. Gün eöbriyosu transferinden sonra rahimde yaşanan olaylar diye ilk 3 gün hücreler bölünüp 4. gün tuttunma yaşanıyormuş ve 7. Günde sonuç belli oluyormuş ama 9.11.13. Günlerde testi tekrarlayarak saplıklı artış yaşanıyorsa gebelik oluşmuş oluyor hayırlısıyla.

Merhaba canım benim bgn yumurta toplamdı ama işlemde 6 yumurtam catladıgı ortaya cıkmıs bana aksam söylendi 3 tane alabilmiş doktor öyle dedi erken catlamıs yani ve 1 tanesi bgn dölledik 2 tanesi yrn duruma göre dedi moralmen çöküşteyim böyle bi durumla karsılastın mı yada karsılasan varmı ?

Yumurtanın erken öatlamaması için soguk dolapta bekleyen çatlatma iğnesi vermedi mi? Onu vurmana rağmen mi yumurtaların çatlamış? Ben yaşamadım ilk kez duyuyorum. Eğer doktor hatasıysa ki hiç bir doktor bumu kabul etmez ama öyle hissediyorsan o doktorda devam etmemeni tavsiye ederim. Hayırlısı olsun toplanan 3 yumurtada döllenir inşaallah canım, yarını bekle bakalım

Yaa.. Benim bugün 4.gündü sabah biraz ağrım oldu sonra hiç olmadı.. Umarım sabah tutunmuştur :)

Sevgili kızlar yarın 13:30 da transferim olacak Bahçeci Fulya’da bugün aranıldım 4 adet embriyom çözülmüştü Pazar günü ve yarın itibariyle 5.gün embriyosu olarak transferim olacakmış Bana da dua ederseniz çok mutlu olurum inşallah hepimiz anne oluruz..

Hayırlı olsun transferin şimdiden canım inşallah güzel güzel geçer ve hamile kalırsın hayırlısıyla :) şeyi merak ettim 4 embriyo neden çözülmüş ki

Hayırlı olsun transferin şimdiden canım inşallah güzel güzel geçer ve hamile kalırsın hayırlısıyla :) şeyi merak ettim 4 embriyo neden çözülmüş ki
Sorma Mojo44 Canım 10 embriyom vardı bir tüpün İçin de 4 adet varmış diğer 2 tüp de 3 adet var ama açtıkları tüpte 4ü de çözülüyormuş çok üzüldüm aslında ama omlarında elinden de birşey gelmiyor sanırım.. geriye 6 adet kalacak bakalım ne olacak tedirginim mutluyum hüzünlüyüm böyle binbir karışık duygu topluluğu var içimde ..

Ya ama çok saçma yapmışlar benim embriyolarımı ikişer ikişer tüplere koydular mesela baştan hepsinin birden çözünme durumunu nasıl düşünmezler 4 ünü birden transfer edemeyeceklerine göre dimi ama

gerçekten şimdi sen öyle deyince daha da içim acıdı ve bugün akşam 5 ten beri bende hep bunu düşündüm Ve bunu soracağım yarın Canım çok teşekkür ederim 2li donduruluyorsa neden benim ki 4 lü oldu ? İyi ki hatırlattın,minnettarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…