- Konu Sahibi cocukoloji
-
Ben3.günü başladım doğal yoldan 3kaybım var kalp atışı durması sonucu.meğer eşimde morfoloji 5miş ondan böyle oluyormuş
Tabi zamanında bende öyleydim herşeyi yasayp öğrendiim bende cok soru sordm arkadaslara benm problemim pko du iğneler ilaçlar derken sonuc alamadık tüp bebeğe karar verdik 3 ay içinde de yaptırdık borc harc inşallah pozitif olur mükafatını görürüzHayırlı olsun canım. Sorun neydi sizde. Ben bu konuda çok bilgisizim. Benimde bu gün 3. İğnem sen benden daha tecrübelisin bu konuda sana bolca soru sorabilirmiyim
Bendede aynısı var... bence estrofem yapıyo... birde bende unutkanlık var içtiğimden beri... sizde varmı öyle bişey....benim duygusal durumum bir günde 4 mevsim gibi... çok sinirli hissediyorum, bazen duygusal hissediyorum, çok değişkenim. Başka bir insan gibiyim sanki. Bir neşeli bir depresif. Size de böyle oluyor mu? Estrofem mi yapıyor bunu?
Evet irili ufaklı sağda 8 solda 5 gibi dedi 12-13diyebilirim dedi.bunları büyütmeye çalışıcaz dedi kilo 75 olduğundan yüksek doz biraz dedi.gonal 300 vuruyorum birde megonon 75kalçadanİlk muayenede mi 13 yumurtan olduğunu söyledi dr
Bu arada yaş da 28
Ben hiçbişey kullanmadım canım histeroskopiden sonra direkt başladıkAdet öncesi iğne ilaç kullandın mı canım sen Çarşamba kontrolüm var. Sorayım ben de hiç öyle bir şeyden bahsetmedi benim doktorum.
Transferden sonra ne iğnesi kullanıyosun canım sen bana sadece kanaman olursa diye bi kutu iğne yazdılar eğer kanama falan görürsen hemen acile gidip bu iğneyi yptırıcaksın dediler saat kaç olursa olsun gece bile görsen sabahı bekleme dedilerBen de su an transferin 5.günündeyim.Yalniz igneler ve ilaclar öldürecek beni.sabah kalp carpintisi ile uyandim 133 atiyordu
Unutkanlık değil de bazen aklım bir karış havada gibi oluyor. Yemek yaparken ölçüleri karıştırıyorum. Dikkatsiz gibiyim yani. Mumu söndürmeden evden çıkmışım mesela. Dikkat eksikliği gibi.Bendede aynısı var... bence estrofem yapıyo... birde bende unutkanlık var içtiğimden beri... sizde varmı öyle bişey....
Merhaba canım benim bgn yumurta toplamdı ama işlemde 6 yumurtam catladıgı ortaya cıkmıs bana aksam söylendi 3 tane alabilmiş doktor öyle dedi erken catlamıs yani ve 1 tanesi bgn dölledik 2 tanesi yrn duruma göre dedi moralmen çöküşteyim böyle bi durumla karsılastın mı yada karsılasan varmı ?Kızlar bi yazı kopyaşadım yapıştırdım ama görünmüyor 5. Gün eöbriyosu transferinden sonra rahimde yaşanan olaylar diye ilk 3 gün hücreler bölünüp 4. gün tuttunma yaşanıyormuş ve 7. Günde sonuç belli oluyormuş ama 9.11.13. Günlerde testi tekrarlayarak saplıklı artış yaşanıyorsa gebelik oluşmuş oluyor hayırlısıyla.
Yumurtanın erken öatlamaması için soguk dolapta bekleyen çatlatma iğnesi vermedi mi? Onu vurmana rağmen mi yumurtaların çatlamış? Ben yaşamadım ilk kez duyuyorum. Eğer doktor hatasıysa ki hiç bir doktor bumu kabul etmez ama öyle hissediyorsan o doktorda devam etmemeni tavsiye ederim. Hayırlısı olsun toplanan 3 yumurtada döllenir inşaallah canım, yarını bekle bakalımMerhaba canım benim bgn yumurta toplamdı ama işlemde 6 yumurtam catladıgı ortaya cıkmıs bana aksam söylendi 3 tane alabilmiş doktor öyle dedi erken catlamıs yani ve 1 tanesi bgn dölledik 2 tanesi yrn duruma göre dedi moralmen çöküşteyim böyle bi durumla karsılastın mı yada karsılasan varmı ?
Yaa.. Benim bugün 4.gündü sabah biraz ağrım oldu sonra hiç olmadı.. Umarım sabah tutunmuştur :)Kızlar bi yazı kopyaşadım yapıştırdım ama görünmüyor 5. Gün eöbriyosu transferinden sonra rahimde yaşanan olaylar diye ilk 3 gün hücreler bölünüp 4. gün tuttunma yaşanıyormuş ve 7. Günde sonuç belli oluyormuş ama 9.11.13. Günlerde testi tekrarlayarak saplıklı artış yaşanıyorsa gebelik oluşmuş oluyor hayırlısıyla.
Hayırlı olsun transferin şimdiden canım inşallah güzel güzel geçer ve hamile kalırsın hayırlısıyla :) şeyi merak ettim 4 embriyo neden çözülmüş kiSevgili kızlar yarın 13:30 da transferim olacak Bahçeci Fulya’dabugün aranıldım 4 adet embriyom çözülmüştü Pazar günü ve yarın itibariyle 5.gün embriyosu olarak transferim olacakmış Bana da dua ederseniz çok mutlu olurum inşallah hepimiz anne oluruz..
SormaHayırlı olsun transferin şimdiden canım inşallah güzel güzel geçer ve hamile kalırsın hayırlısıyla :) şeyi merak ettim 4 embriyo neden çözülmüş ki
Ya ama çok saçma yapmışlar benim embriyolarımı ikişer ikişer tüplere koydular mesela baştan hepsinin birden çözünme durumunu nasıl düşünmezler 4 ünü birden transfer edemeyeceklerine göre dimi amaSormaMojo44 Canım 10 embriyom vardı bir tüpün İçin de 4 adet varmış diğer 2 tüp de 3 adet var ama açtıkları tüpte 4ü de çözülüyormuş çok üzüldüm aslında ama omlarında elinden de birşey gelmiyor sanırım.. geriye 6 adet kalacak bakalım ne olacak tedirginim mutluyum hüzünlüyüm böyle binbir karışık duygu topluluğu var içimde ..
Ya ama çok saçma yapmışlar benim embriyolarımı ikişer ikişer tüplere koydular mesela baştan hepsinin birden çözünme durumunu nasıl düşünmezler 4 ünü birden transfer edemeyeceklerine göre dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?