2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Akşam acil de yardımcı elbette olurlar canım beta hcg yapıyorlar her saatte

Bende aynı şeyleri hissediyorum nedense, ama umudunuda yitirmiyorum inşaallah güzel sonuçlar alıcaz pazwr günü bende evdeki kaset testi kullanmayı düşünüyorum beraber yapalım mı

Bende aynı şeyleri hissediyorum nedense, ama umudunuda yitirmiyorum inşaallah güzel sonuçlar alıcaz pazwr günü bende evdeki kaset testi kullanmayı düşünüyorum beraber yapalım mı
Bende yapmayı düşünüyodum zaten beraber yapalım sabah ilk idrarla inşallah ikimizinde çıkar bebişleri

Kızlar benim kasık bölgelerimde rahim üstünde hakka böyle adet olucakmısım gibi bi sancı var ya sizde var mı böyle bi durum
Bendede var ama ilk transferimdede vardı işte bu yüzden bi korkuda var içimde kanama olmadı yerleşme kanaması diyorlar oda yok akıntı progestan fitillerden, kasıkta batma falanda olmadı şuana kadar inşaallah belirtisiz olumlu sonuç alırız inşaallah bu saçma korkular öylesinedir.

Hamilelik belirtileri mi kasıkta batmalar falan bende oldu ilk 3 gn bugün 4.gün adet sancısına döndü kasıktaki batmalar birde yerleşme kanaması bildigim kadarıyla 8.9.günlerde oluyoms

Canım senin kaçıncı günündü bugün 5 mi

tek duam o amin insallah.bu arada belirti ara sakin kimi adet olucak is ggibi agrisi oldu hatta agladi reglim geliyo diye ama gelmedi ve hamisdi.sende vucudunu dinleme lutfen
Dinlememeye çalısıyorum ama olmuyo canım işte hayırlısı Allahtan kendimi olumluyada olumsuzada hazırladım zaten hayrlısı Allahtan

Kızlar ben saçmaladım ve dayanamayqrak evdekş kaset testi kullandım öinkü rüyamda yapıyordum ve uyanana kadar testi yapıcam diyip diyip uyandım ilk 3 dk da çıkmadı bu çizgi ama gittim 15-20 dk sonra bidaha baktım bu sefer çıkmıştı be zaman çıktı bilmiyorum ama ben keyifle bekleyeceğim artık sonraki günleri çok stresli olmayı bırakacağım, ha olumsuz çıksaydı diyecektim ki 5. Gün daha normal çıkmaması derdim çünkü dün itibariyle beta hcg salgılıyor vücudum, ve hergün kaset test yapanların resimleride böyleydi ay bi içim hoş oldu bi sevindim inşaallah ilaçlar yanıltmıyordur inşaallah olumludur.

Eklentiler

• DA9AF86E-ABFB-49F8-BDCB-26878EEE495A.webp
    80 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…