- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Akşam acil de yardımcı elbette olurlar canım beta hcg yapıyorlar her saatteAmin canım benim hayrlı sonuclar alırız inşallah hepimiz ben calısıyorm normalde bu hafta izindeyim haftaya iş bası yapıcm perşembe gnüne randevu aldım test günüm ama tekrar tekrar iZin alamıcam gibi o ypzden akşam acile gitsem yardımcı olurlar mı acaba
Bende aynı şeyleri hissediyorum nedense, ama umudunuda yitirmiyorum inşaallah güzel sonuçlar alıcaz pazwr günü bende evdeki kaset testi kullanmayı düşünüyorum beraber yapalım mıHayırlı olsun kuzumm inşallah güzel sonuclar alırız hep beraber neden hiç bi şekilde idrar testi ypma dediler ki sana bana öyle bişey demediler yapta demediler gercide bnde diyodum 8.gün evde testim var onu yaparm diye ama korktum bi yapmasam mı birde kızlar sizinde öyle mi bilmyorum da ben cok tuhaf hissediyorum kendimi normalde aşılamada bile kesin olucak olmstr hamileyim gibi geziyodum bunda da Allahm sen affet yanılt beni olmıcak nasıl olsa diye bakıyorum etrafımda cok fazla negatif tüp bebek oldu ondan mı kaynaklanıyo acaba
Yeterki kaliteli embriyolar oluşsun azlıgı fazlası önemli değil inanki hiç mutsuz hissetme kendinikızlqr merhaba benim yarin yunyunurta toplamam var,ama sadece 6 yunurta kesesi gozuktu,cok mutlu degilim yani.dua edin benim ici lutfen hic degilse 2 embrio olussun
Bende yapmayı düşünüyodum zaten beraber yapalım sabah ilk idrarla inşallah ikimizinde çıkar bebişleriBende aynı şeyleri hissediyorum nedense, ama umudunuda yitirmiyorum inşaallah güzel sonuçlar alıcaz pazwr günü bende evdeki kaset testi kullanmayı düşünüyorum beraber yapalım mı
Bi tane olsun senin olsun canım Allahım gönlüne göre versin inşallahh hayırlısıylakızlqr merhaba benim yarin yunyunurta toplamam var,ama sadece 6 yunurta kesesi gozuktu,cok mutlu degilim yani.dua edin benim ici lutfen hic degilse 2 embrio olussun
Bendede var ama ilk transferimdede vardı işte bu yüzden bi korkuda var içimde kanama olmadı yerleşme kanaması diyorlar oda yok akıntı progestan fitillerden, kasıkta batma falanda olmadı şuana kadar inşaallah belirtisiz olumlu sonuç alırız inşaallah bu saçma korkular öylesinedir.Kızlar benim kasık bölgelerimde rahim üstünde hakka böyle adet olucakmısım gibi bi sancı var ya sizde var mı böyle bi durum
Hamilelik belirtileri mi kasıkta batmalar falan bende oldu ilk 3 gn bugün 4.gün adet sancısına döndü kasıktaki batmalar birde yerleşme kanaması bildigim kadarıyla 8.9.günlerde oluyomsBendede var ama ilk transferimdede vardı işte bu yüzden bi korkuda var içimde kanama olmadı yerleşme kanaması diyorlar oda yok akıntı progestan fitillerden, kasıkta batma falanda olmadı şuana kadar inşaallah belirtisiz olumlu sonuç alırız inşaallah bu saçma korkular öylesinedir.
Canım senin kaçıncı günündü bugün 5 miBendede var ama ilk transferimdede vardı işte bu yüzden bi korkuda var içimde kanama olmadı yerleşme kanaması diyorlar oda yok akıntı progestan fitillerden, kasıkta batma falanda olmadı şuana kadar inşaallah belirtisiz olumlu sonuç alırız inşaallah bu saçma korkular öylesinedir.
insallah cnm bakalımYeterki kaliteli embriyolar oluşsun azlıgı fazlası önemli değil inanki hiç mutsuz hissetme kendini
tek duam o amin insallah.bu arada belirti ara sakin kimi adet olucak is ggibi agrisi oldu hatta agladi reglim geliyo diye ama gelmedi ve hamisdi.sende vucudunu dinleme lutfenBi tane olsun senin olsun canım Allahım gönlüne göre versin inşallahh hayırlısıyla
4.gün canımCanım senin kaçıncı günündü bugün 5 mi
Güya öyleymiş ama işte belirti aramamak lazımmış herkeste olmuyormuşHamilelik belirtileri mi kasıkta batmalar falan bende oldu ilk 3 gn bugün 4.gün adet sancısına döndü kasıktaki batmalar birde yerleşme kanaması bildigim kadarıyla 8.9.günlerde oluyoms
Dinlememeye çalısıyorum ama olmuyo canım işte hayırlısı Allahtan kendimi olumluyada olumsuzada hazırladım zaten hayrlısı Allahtantek duam o amin insallah.bu arada belirti ara sakin kimi adet olucak is ggibi agrisi oldu hatta agladi reglim geliyo diye ama gelmedi ve hamisdi.sende vucudunu dinleme lutfen
Belirti aradıkca buluyosun zaten sakin kalmak lazımGüya öyleymiş ama işte belirti aramamak lazımmış herkeste olmuyormuş
Hayırlı olsun canım, gönlünü fetah tut herşey çok güzel olacak inşaallahkızlar gunaydin yumurta toplama oldu 7 yumurta toplandi,allah gerisi allaha kalmiş,insallah hersey guzel olur.allaha cok dua ettim meryem.suresi okudum girmeden
cok saol.cnm.benim,benimde dualarim hep sizinle,once size dua ediyorum.allah kimsenin kucagini bos birbirakmasin.Hayırlı olsun canım, gönlünü fetah tut herşey çok güzel olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?