2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

kac gun embriosuydu cnm?cok erken ama simdi cikmaz ki,5gun embriosu olsa bile 7 gunde anca salgilar.

kac gun embriosuydu cnm?cok erken ama simdi cikmaz ki,5gun embriosu olsa bile 7 gunde anca salgilar.
5. Gün embriyosu, internetten transfer sonrası rahimde yaşananlara baktım, 4. Gün tutunma yaşanıyor 5. Gün salgılanmaya başlıyordu, inşaallah yanlışlık yoltur umudum bu yönde ama düşünmücem artık

dusunme cnm,baska seyelre odaklan,kotap oku el sii yap nebileyim oyun oyna

Yaa hadi bakalım inşallah cok sevindim böyle cıkmasına bende bikaç kere gördüm 5.günde pozitifi görenleri inşallah vardır bütün dualarım bundan yana inşallahh

Çift embriyo Allahım inşaallah doğru sontur, pazar yada pazartesi kan testi yapıcam
Hmm ondan bu kadar belirgin çıkmış 5. Günde canım ikisi de turunuyor inşallah :) benim bugün 7.günüm ben de test yaptım benimki 10 dk sonra seninkinden çpk çok silik çıktı yani belli belirsiz hayalet çizgi. Benim tek embriyo zaten. Bakalım ama cumartesi test günüm hayırlısı olsun

Maşallah vallahi kendim test yapmış gibi heyecanlandım rabbim nazarlardan korusun tez zamanda güzel haberler getirsin bizlere canım benim
Testi usulüne uygun olarak 3 dk bekledikten sonra görmedim bu sonucu, biraz daha geç çıktı 15-20 dk gibi bi sürede, ama diğer arkadaşlardan hergün test yapanlardada böyle oluyormuş günler geçtikte 1 kaset test daha yaptım sonra kanda baktırırım inşaallah hayırlı haberler veririm canlarım ay hiç dayanamadım öyle uykudan ıyandım ama böyle bi görsel görmek içimi nasıl rahatlattı anlatamam, maşaallah inşaallsh devamı gelir ve doğrudur, size güzel haberler vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…