- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
kac gun embriosuydu cnm?cok erken ama simdi cikmaz ki,5gun embriosu olsa bile 7 gunde anca salgilar.Kızlar ben saçmaladım ve dayanamayqrak evdekş kaset testi kullandım öinkü rüyamda yapıyordum ve uyanana kadar testi yapıcam diyip diyip uyandım ilk 3 dk da çıkmadı bu çizgi ama gittim 15-20 dk sonra bidaha baktım bu sefer çıkmıştı be zaman çıktı bilmiyorum ama ben keyifle bekleyeceğim artık sonraki günleri çok stresli olmayı bırakacağım, ha olumsuz çıksaydı diyecektim ki 5. Gün daha normal çıkmaması derdim çünkü dün itibariyle beta hcg salgılıyor vücudum, ve hergün kaset test yapanların resimleride böyleydi ay bi içim hoş oldu bi sevindim inşaallah ilaçlar yanıltmıyordur inşaallah olumludur.
5. Gün embriyosu, internetten transfer sonrası rahimde yaşananlara baktım, 4. Gün tutunma yaşanıyor 5. Gün salgılanmaya başlıyordu, inşaallah yanlışlık yoltur umudum bu yönde ama düşünmücem artıkkac gun embriosuydu cnm?cok erken ama simdi cikmaz ki,5gun embriosu olsa bile 7 gunde anca salgilar.
dusunme cnm,baska seyelre odaklan,kotap oku el sii yap nebileyim oyun oyna5. Gün embriyosu, internetten transfer sonrası rahimde yaşananlara baktım, 4. Gün tutunma yaşanıyor 5. Gün salgılanmaya başlıyordu, inşaallah yanlışlık yoltur umudum bu yönde ama düşünmücem artık
Hayırlısıyla güzel güzel emriyolarn olur inşallah canım gecmiş olsunkızlar gunaydin yumurta toplama oldu 7 yumurta toplandi,allah gerisi allaha kalmiş,insallah hersey guzel olur.allaha cok dua ettim meryem.suresi okudum girmeden
Yaa hadi bakalım inşallah cok sevindim böyle cıkmasına bende bikaç kere gördüm 5.günde pozitifi görenleri inşallah vardır bütün dualarım bundan yana inşallahhKızlar ben saçmaladım ve dayanamayqrak evdekş kaset testi kullandım öinkü rüyamda yapıyordum ve uyanana kadar testi yapıcam diyip diyip uyandım ilk 3 dk da çıkmadı bu çizgi ama gittim 15-20 dk sonra bidaha baktım bu sefer çıkmıştı be zaman çıktı bilmiyorum ama ben keyifle bekleyeceğim artık sonraki günleri çok stresli olmayı bırakacağım, ha olumsuz çıksaydı diyecektim ki 5. Gün daha normal çıkmaması derdim çünkü dün itibariyle beta hcg salgılıyor vücudum, ve hergün kaset test yapanların resimleride böyleydi ay bi içim hoş oldu bi sevindim inşaallah ilaçlar yanıltmıyordur inşaallah olumludur.
Canım çok sevindim çift embriyo mu tek embriyo mu transfer edilmişti5. Gün embriyosu, internetten transfer sonrası rahimde yaşananlara baktım, 4. Gün tutunma yaşanıyor 5. Gün salgılanmaya başlıyordu, inşaallah yanlışlık yoltur umudum bu yönde ama düşünmücem artık
Çift embriyo Allahım inşaallah doğru sontur, pazar yada pazartesi kan testi yapıcamCanım çok sevindim çift embriyo mu tek embriyo mu transfer edilmişti
Bende 12 şubatta transfer oldum. 25 şubatta belli olacak.Hayırlı olsun hadi inşallah güzel olur seninde test günün 21 şubat mı ?
Hmm ondan bu kadar belirgin çıkmış 5. Günde canım ikisi de turunuyor inşallah :) benim bugün 7.günüm ben de test yaptım benimki 10 dk sonra seninkinden çpk çok silik çıktı yani belli belirsiz hayalet çizgi. Benim tek embriyo zaten. Bakalım ama cumartesi test günüm hayırlısı olsunÇift embriyo Allahım inşaallah doğru sontur, pazar yada pazartesi kan testi yapıcam
Benim de aynı gün oldu ve test günüm de 25 Şubat :)) bakalım ne yaşayacağızBende 12 şubatta transfer oldum. 25 şubatta belli olacak.
Maşallah vallahi kendim test yapmış gibi heyecanlandım rabbim nazarlardan korusun tez zamanda güzel haberler getirsin bizlere canım benimÇift embriyo Allahım inşaallah doğru sontur, pazar yada pazartesi kan testi yapıcam
Senin şubatın kacında benim 25 de hiç bizim yok sadece midem yanıyor ve halsizlik var.Ayy ilk ben mi öğrencemsonuçtan çok korkuyorum yine negatif olursa diye
16 sında canım iki gün kaldı belim kasıklarım ağrıyor ama bakalım hayırlısıSenin şubatın kacında benim 25 de hiç bizim yok sadece midem yanıyor ve halsizlik var.
Ne durumdasın suanda benim ilaç bollugundan midem yanıyor ağzım çamur gibi bide halsizim sanirim bu 3 günümüz korkuyorum 25 gitmeyeBenim de aynı gün oldu ve test günüm de 25 Şubat :)) bakalım ne yaşayacağız
Ya hamilelik ağrısı ya adet hayırlı olsun dostum16 sında canım iki gün kaldı belim kasıklarım ağrıyor ama bakalım hayırlısı
Testi usulüne uygun olarak 3 dk bekledikten sonra görmedim bu sonucu, biraz daha geç çıktı 15-20 dk gibi bi sürede, ama diğer arkadaşlardan hergün test yapanlardada böyle oluyormuş günler geçtikte 1 kaset test daha yaptım sonra kanda baktırırım inşaallah hayırlı haberler veririm canlarım ay hiç dayanamadım öyle uykudan ıyandım ama böyle bi görsel görmek içimi nasıl rahatlattı anlatamam, maşaallah inşaallsh devamı gelir ve doğrudur, size güzel haberler vermek istiyorumMaşallah vallahi kendim test yapmış gibi heyecanlandım rabbim nazarlardan korusun tez zamanda güzel haberler getirsin bizlere canım benim
Yok canım transfer gününü hiç saymaKızlar bir de ben şunu sormak istiyorum transferin yapıldığı gün 1.gün sayılmıyor değil mi ?
İlk gün diye biliyorum ben ya.Kızlar bir de ben şunu sormak istiyorum transferin yapıldığı gün 1.gün sayılmıyor değil mi ?
16 sında canım iki gün kaldı belim kasıklarım ağrıyor ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?