2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Tamam canım çok teşekkür ediyorum.bebeğin şimdiden hayırlı olsun mis kokusuna tez zamanda kavuşmanı diliyorum.
Ayy bebeğin dedin bir tuhaf oldum benimle mi değil mi daha belli değil ama iniallah dediğin gibi benimledir ve ben o hasret çektiğim mis kokuya sağlıkla kavuşurum :)

benim duygusal durumum bir günde 4 mevsim gibi... çok sinirli hissediyorum, bazen duygusal hissediyorum, çok değişkenim. Başka bir insan gibiyim sanki. Bir neşeli bir depresif. Size de böyle oluyor mu? Estrofem mi yapıyor bunu?

Stres yapmıssındır ondandır benm öyle bi durumum yok cok şükür biraz sakin olmaya calıs daha iyi hissedersin kendini

Stres yapmıssındır ondandır benm öyle bi durumum yok cok şükür biraz sakin olmaya calıs daha iyi hissedersin kendini
Teşekkürler, olabilir. Gerçi ben ilk tedavideki iğnelerle de böyle olmuştum. Stres zaten oluyor ama bi de hormon yüklemeleri de beni böyle yapıyor heralde.

Ben adetimin 2. Günü başladım tedaviye ama doktorum bana yumurtalarımdan hiç bahsetmedi sadece sağlıklı diyor yaşın kaç canım sorun neydi sizde
Ben3.günü başladım doğal yoldan 3kaybım var kalp atışı durması sonucu.meğer eşimde morfoloji 5miş ondan böyle oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…