- Konu Sahibi cocukoloji
-
Kişiden kişiye değişir gözlemleyip ona göre çatlatma zamanına karar veriliyor ama bana 8 ila 12 gün denmişti.
Belli olmaz o kişiden kişiye değişir canım yumurta gelişime bağlı
Evet aksi bir durum yoksa bu şekilde canımTeşekkür ediyorum canım
çatlatma dahil 8 veya 12 gün sürüyor değil mi opu doktoruma bunu sormayı atladım da.
Evet aksi bir durum yoksa bu şekilde canım
Ayy bebeğin dedin bir tuhaf oldum benimle mi değil mi daha belli değil ama iniallah dediğin gibi benimledir ve ben o hasret çektiğim mis kokuya sağlıkla kavuşurum :)Tamam canım çok teşekkür ediyorum.bebeğin şimdiden hayırlı olsun mis kokusuna tez zamanda kavuşmanı diliyorum.
Ymurta büyüklüğüne göre gğn belirliyo doktorun canım ama genelde o günlere denk geliyoKızlar bir şey sormak istiyorum. İğneleri 12 gün kullandıktan sonra mı çatlatma iğnesi oluyoruz
Ymurta büyüklüğüne göre gğn belirliyo doktorun canım ama genelde o günlere denk geliyo
Evet 2.günümüz bugün bekliyoruz hayrlısıyla olur inşallahTeşekkür ederim canım cevabın için benim ilk tüp bebek tedavisi. Sen transfer oldun bekliyorsun sanırım
Stres yapmıssındır ondandır benm öyle bi durumum yok cok şükür biraz sakin olmaya calıs daha iyi hissedersin kendinibenim duygusal durumum bir günde 4 mevsim gibi... çok sinirli hissediyorum, bazen duygusal hissediyorum, çok değişkenim. Başka bir insan gibiyim sanki. Bir neşeli bir depresif. Size de böyle oluyor mu? Estrofem mi yapıyor bunu?
Teşekkürler, olabilir. Gerçi ben ilk tedavideki iğnelerle de böyle olmuştum. Stres zaten oluyor ama bi de hormon yüklemeleri de beni böyle yapıyor heralde.Stres yapmıssındır ondandır benm öyle bi durumum yok cok şükür biraz sakin olmaya calıs daha iyi hissedersin kendini
Evet bana bu hormanlar kilo yaptı cok onun haricinde bişey yaşamadımTeşekkürler, olabilir. Gerçi ben ilk tedavideki iğnelerle de böyle olmuştum. Stres zaten oluyor ama bi de hormon yüklemeleri de beni böyle yapıyor heralde.
Bana da kilo yaptı. Onu saymadım bileEvet bana bu hormanlar kilo yaptı cok onun haricinde bişey yaşamadım
Evet 2.günümüz bugün bekliyoruz hayrlısıyla olur inşallah
Benim de bugün 3.iğnem 375doz kullanıyorum toplamda senin kaç dozHayırlı olsun canım. Sorun neydi sizde. Ben bu konuda çok bilgisizim. Benimde bu gün 3. İğnem sen benden daha tecrübelisin bu konuda sana bolca soru sorabilirmiyim
Benim de bugün 3.iğnem 375doz kullanıyorum toplamda senin kaç doz
Evet canım hayırlı haberler alalım inşallah ilk muayenede 13 yumoş saydı yarın kontrol var bakalım ne olmuşlar,ayrıca 375ağır geliyor galiba kafam leyla225 kullanıyorum canım. Beraberiz seninle
Ben3.günü başladım doğal yoldan 3kaybım var kalp atışı durması sonucu.meğer eşimde morfoloji 5miş ondan böyle oluyormuşBen adetimin 2. Günü başladım tedaviye ama doktorum bana yumurtalarımdan hiç bahsetmedi sadece sağlıklı diyor yaşın kaç canım sorun neydi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?