- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Slm hoşgeldin
Hepimiz için hayırlı olur inşallah canım transferin nezaman oldu canım kaçıncı gün kalp atışlarını duydun darısı banaHoşbulduk ...bende yeni pozitifi gördüm bugün kalp atışını dinledik ...
Topiğin hayırlı olsun
Canım takvim neden oluşturmuyosun? Benim takvim 6.hafta içindesin diyo ama benim transfer 23ocak seninki 4ocakmış senin hesaplamayı nasıl yaptı doktorun ben henüz kontrole gitmedim 2 hafta sonra gel dedi doktor6+4teyim bugün duydum çok şükür ...
4ocaktaydı transferim ....
İnşallah hayatım tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarıma duacıyım
Takvimin nasıl yapıldığını bilmiyorumCanım takvim neden oluşturmuyosun? Benim takvim 6.hafta içindesin diyo ama benim transfer 23ocak seninki 4ocakmış senin hesaplamayı nasıl yaptı doktorun ben henüz kontrole gitmedim 2 hafta sonra gel dedi doktorrabbim bekleyen isteyen herkese nasip eder inşalahhhh
Kişisel bilgilere gir alt tarafta hamilelik takvimi var oraya sat gir mesela şu şekil 01-01-2019 kaydet de takvim oluşsun takvim havaya sokuyo böyle insanın hoşuna gidiyo yap benceTakvimin nasıl yapıldığını bilmiyorum
Sanırım sat tarihime göre 25aralık ğhesaplamış olabilir sormadım açıkçası neye göre hesapladığını ...
Bugün kendisi öyle telafuz edip haftanla uyumlu gelişimi dedi ordan aklımda kaldı
Canım sabredicez mecbur ben 6+2 de kontrole gittim sadece kese gördük 7-8 olmadan bebek ve kalp atışı çok zor malesef karından,vajinalde doğru bulmuyo benim doktorBuradayız canım ben de4+5 deyim kese kalp atışı görsem rahat edeceğim hala tedirginim ne zormuş
Hoşgeldin canım inşallah hayırlı olur topiğimiz,canım tahmini doğum tarihi bul sonra profilde kişisel bilgilere gir alt tarafta hamilelik takvimi yazıyo oraya tarihi şu şekil gir ve kaydet de (örnek 11-11-2019 bu şekil okSelam topik hayırlı olsun. Ben de daha yeni pozitifi aldım sayılır. Ama takvimi yapamıyorum
Teşekkür ederimHoşgeldin canım inşallah hayırlı olur topiğimiz,canım tahmini doğum tarihi bul sonra profilde kişisel bilgilere gir alt tarafta hamilelik takvimi yazıyo oraya tarihi şu şekil gir ve kaydet de (örnek 11-11-2019 bu şekil ok
Nokta yapınca banada hata vermişti 11.11.2019 bu şekil hata veriyoTeşekkür ederimAslında denedim ama uyarı veriyor eksik bilgi gibilerinden. Bu akşam denicem tekrar olur belki
Ayy oldu kişisel bilgilerde gerekli alan diye bir kısmı boş bırakmışım ondan olmuyornuş.Nokta yapınca banada hata vermişti 11.11.2019 bu şekil hata veriyoböyle yapıcan kuzum 11-11-2019 ok
Dimi yaaa al benden de okadarYaa şu görüntüyü görmek için 5-6 yıldır bekliyorum duygulandım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?