2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

Pembepanterr

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.470
3.293
333
Tüp bebekle hamile kalan hamişler gelin burda ne yiyoruz ne içiyoruz neler yaşıyoruz doğum muhabbetleri herşeyi konuşalım hadi toplanalım bekliyorum

6+4teyim bugün duydum çok şükür ...
4ocaktaydı transferim ....
İnşallah hayatım tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarıma duacıyım

6+4teyim bugün duydum çok şükür ...
4ocaktaydı transferim ....
İnşallah hayatım tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarıma duacıyım
Canım takvim neden oluşturmuyosun? Benim takvim 6.hafta içindesin diyo ama benim transfer 23ocak seninki 4ocakmış senin hesaplamayı nasıl yaptı doktorun ben henüz kontrole gitmedim 2 hafta sonra gel dedi doktor rabbim bekleyen isteyen herkese nasip eder inşalahhhh

Takvimin nasıl yapıldığını bilmiyorum
Sanırım sat tarihime göre 25aralık ğhesaplamış olabilir sormadım açıkçası neye göre hesapladığını ...
Bugün kendisi öyle telafuz edip haftanla uyumlu gelişimi dedi ordan aklımda kaldı

Kişisel bilgilere gir alt tarafta hamilelik takvimi var oraya sat gir mesela şu şekil 01-01-2019 kaydet de takvim oluşsun takvim havaya sokuyo böyle insanın hoşuna gidiyo yap bence

Selam topik hayırlı olsun. Ben de daha yeni pozitifi aldım sayılır. Ama takvimi yapamıyorum
Hoşgeldin canım inşallah hayırlı olur topiğimiz,canım tahmini doğum tarihi bul sonra profilde kişisel bilgilere gir alt tarafta hamilelik takvimi yazıyo oraya tarihi şu şekil gir ve kaydet de (örnek 11-11-2019 bu şekil ok

Teşekkür ederim Aslında denedim ama uyarı veriyor eksik bilgi gibilerinden. Bu akşam denicem tekrar olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…