2019 Tüp bebekle hamile kalan çiçeği burnunda anne adayları buraya

Meraba hanımlar bugün 7+0 haftalık oldu bebişim nasılsınız bulantı , halsizlik var mı sizde ben bugün yataktan kalkamadım çok halsizlik var

Meraba hanımlar bugün 7+0 haftalık oldu bebişim nasılsınız bulantı , halsizlik var mı sizde ben bugün yataktan kalkamadım çok halsizlik var
Merhaba canım hoşgeldin bende 6+5 bulantım yok ama zaman zaman halsizlik oluşuyo ne yiyip içiyosun senin varmı bulantın? Bu arada bebek görüp kalk atışlarını duydun mu?

Crino Jel estrofem glifor folik asit Demir hapı eutrox sen canım.?6. Haftada karından duyulur mu acaba kalp atışı?

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin o korku bende de var geceleri hep birşey oldu diye düşünüyorum kötü rüyalar görüyorum
Benim ilk tedavide kese geriden geliyodu kanama da oluyodu sonrada gelişmedi kaybettim kürtaj oldum şimdi tekrar ödüm patlıyo bişey olucak diye rabbim emeklerimizi ziyan ettirmesin inşallah

Ven

ben 18 ocak ta transfer oldum karından ultrasonla görüktü kese de kalp atışıda bence degişiyordur kişiden kişiye çünkü bende çok araştırdım
Bende 23 ocakta transfer oldum 6+3 de sadece kese gözüktü bebek ve kalp atışı yok haftaya salı tekrar kontrolüm var ama ona bile belki dedi ay şimdi içime öküz oturdu ya

Benim ilk tedavide kese geriden geliyodu kanama da oluyodu sonrada gelişmedi kaybettim kürtaj oldum şimdi tekrar ödüm patlıyo bişey olucak diye rabbim emeklerimizi ziyan ettirmesin inşallah
aminn canım allahım esirgesin bebeğini sağlıkla gelsin inşallah iyi düşün iyi olsun benim ilk denemem inş birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…