- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Progestan iğnemi hapmı? Estrofem günde kaç içiyosun?Progestan inofolic estrofem
İnşallah canım inşallah sağolKorkma kuzum rabbim bebişlerimizi korursen düzgün beslen ye iç Allah büyük adet ağrısına benzer ağrı ara sıra bende de oluyo geçiyo bu tür şeyler bence normal içerde inşaat olduğunu düşün
Neler yiyip içiyosun anlat birazİnşallah canım inşallah sağol
Sadece doğum tarihi degil diger alanları da dondurmamızı istiyor bende zor yaptimTeşekkür ederimAslında denedim ama uyarı veriyor eksik bilgi gibilerinden. Bu akşam denicem tekrar olur belki
Canım progestan günde 4 kez kapsül estrofem günde 2 kalp atışlarını duyana kadar icicekmisimProgestan iğnemi hapmı? Estrofem günde kaç içiyosun?
Ben estrofemi sabah 2 - akşam 2 kullanıyorum rekor bende sanırım, pıhtılaşma önleyici iğne vermedimi sana clexane yada oksapar falanCanım progestan günde 4 kez kapsül estrofem günde 2 kalp atışlarını duyana kadar icicekmisim
Vermedi hatta ben sordum ama gerek yok dedi benim doktorum ilaca karşı birazBen estrofemi sabah 2 - akşam 2 kullanıyorum rekor bende sanırım, pıhtılaşma önleyici iğne vermedimi sana clexane yada oksapar falan
Rahime çizik atmak hamilelik şansını artıyo diye duymuştum onun için mi yaptı acaba neden zor geçti canım vajinamı darMesela transfer sırasında kesi attı rahime cok zordu transferim
Aslında önemli o iğneyi kullanmak ama vardır doktorunun da bi bildiği tabiVermedi hatta ben sordum ama gerek yok dedi benim doktorum ilaca karşı biraz
Demekki duruma göre veriyolar canımBana da vermedi gerek görmedi kan sulandırıcı
Yok canim vajinadan degil hic uyuşturma olmadığı için canim cok yandıRahime çizik atmak hamilelik şansını artıyo diye duymuştum onun için mi yaptı acaba neden zor geçti canım vajinamı dar
Spekulum takılırken acımıştır canın,bazıları sırf korktuğu için transferi anestezili oluyomuşYok canim vajinadan degil hic uyuşturma olmadığı için canim cok yandı
Yok canım o devreleri geceli çok oldu 3. Tüp bebek bizim artik ogreniyo insan herşeyiSpekulum takılırken acımıştır canın,bazıları sırf korktuğu için transferi anestezili oluyomuş
Geçmiş olsun canım ona benzer bende de oldu ama ikinci testte degerim yükselmiş cıktı hemşireye sordum protestondan kaynaklı panik yapma zaman zaman olabilir dedi inşallah bi daha olmaz herkez birden gitti bende anlamadimKızlar nasılsınız? Bu topik pek heraketli olamadı bi türlü. Nerelerdesiniz
Benim bebiş dün korkuttu biraz. Umarım tekrarı olmaz. Kanlı akıntı geldi bikaç kez. Sonra da küçük parmağımın tırnağı kadar kan pıhtısı geldi. Peçeteyle bastırınca dağıldı kan gibi. Hafif de kasık ağrısı el ayak titremesi oldu. Hemen doktora gittik. Tabi daha çok yeni olduğu için rahime baktı ama rahim kalın güzel diyebildi. Bir de kan testimi tekrarlattı. Değer de iyi olunca progestanı kalçasan iğne yaptırcam 3 gün bir de dinlenicem. Bir daha kan gelmedi ama haftasonu yatıp dinlenicem hep umarım tekrarı olmaz. Haftaya keseyi görebilirim. Sonra da kalp tabi. Dua edin bana da
Geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız? Bu topik pek heraketli olamadı bi türlü. Nerelerdesiniz
Benim bebiş dün korkuttu biraz. Umarım tekrarı olmaz. Kanlı akıntı geldi bikaç kez. Sonra da küçük parmağımın tırnağı kadar kan pıhtısı geldi. Peçeteyle bastırınca dağıldı kan gibi. Hafif de kasık ağrısı el ayak titremesi oldu. Hemen doktora gittik. Tabi daha çok yeni olduğu için rahime baktı ama rahim kalın güzel diyebildi. Bir de kan testimi tekrarlattı. Değer de iyi olunca progestanı kalçasan iğne yaptırcam 3 gün bir de dinlenicem. Bir daha kan gelmedi ama haftasonu yatıp dinlenicem hep umarım tekrarı olmaz. Haftaya keseyi görebilirim. Sonra da kalp tabi. Dua edin bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?