2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kizlar 6. Haftada ciddi bir kanamam olmustu sonra tamamen gecmisti. Dun ve bugun karnim agriyinca acile gittik esimle, gene kucuk bir kanama alanim olusmus maalesef. Sizlerde de ara ara boyle oluyor muydu
Canım ben de 6. Haftada kanama olmuştu ama son iki haftadır kontrole gitmedim daha da iki haftam var. İnşallah küçülür alan kalbini ferah tut

Canim bana 30. Hafty gelsen rahatlicaz dediler bugun. Sen ne guzel 29. Haftdasin ve siki doktor kontrolumdesin. Ne guzel, hersey guzel guzel gelisecek ins
Canim o arkadas dogum yapti bebekler iyi demisti en son 2-3 gun once ama sonra giremedi heralde buraya..
Sizin de hayirlisi olsun insallah Rabbim zamaninda saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Canım ben de 6. Haftada kanama olmuştu ama son iki haftadır kontrole gitmedim daha da iki haftam var. İnşallah küçülür alan kalbini ferah tut
Canim senin de tup bebekti dimi?
Canim o arkadas dogum yapti bebekler iyi demisti en son 2-3 gun once ama sonra giremedi heralde buraya..
Sizin de hayirlisi olsun insallah Rabbim zamaninda saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Tesekkur ederim, hepimiz saglicakla kavusuruz ins. Aminnn

Istanbulda kar diye surekli alarm verdiler cok yagcagini sanmiyorm kara hasret kaldk takip ediyorum yagsada tatil olsa okullar ins bnde gtmesem ise:))
Iyi geceler guzel anneler❤

Günaydın kizlar,

Hayirli cumalar Rabbim vakti zamaninda saglikla sihhatle cocuklarimiza kavusmayi nasip etsin hepimize.

Grup cok sessizlesti. Herkesler uyuyor galiba
Günaydın hayırlı Cumalar Rabbim hepimize vakti gelince sağlıkla kucaklamayi nasip etsin yavrularımızi insallah. Ben biraz inzivaya cekildim sanirim hic birsey yapmaya halim yok. biraz orgu ormeye heveslendim o bile bazen zor geliyor. Sen nasılsın günlerimiz aynı seninle nasıl gidiyor.

Bende orgu ormek istiyorum ama hic anlamiyorum keske becerebilsem. Benimde kitap okuyarak geciyor gunler bu yuzden. :))

Iyiyim elhamdulillah. Gecen hafta idrar yollari enfeksiyonu olmuşum 6li fitil verdi doktor onu kullandim biraz o moralimi bozmustu. Persembe gunu de seker yuklemesi yapilacak ona heyecanlaniyorum insallah guzel cikar sonuclar.

İdrar yolu enfeksiyonu bende de olmuştu aynı zamanda mantarda var tek kullanımlık şase vermişti Dr kullandım geçtimi bilmiyorum. Ben kararsızım şeker yüklemesi için yaşımda var benim o yüzden zaten dikkat ediyorum şekere karar verirsem bende haftaya yaptiririm. Orguyü bende hiç bilmiyorum YouTube anlatımlı videolar var baştan sona anlatıyor bitene kadar ordan bakiyordum. Birde sende de oluyor mu afedersin çamaşırım hep ıslak nemli suyum mu sizıyor terliyormuyum anlamıyorum kontrolüme daha var Dr gitsemmiki tehlikeli midir.

Bende raporluyum ne yalan soyliyeyim hiç sıkılmıyorum evde olmayi ozlemisim ondan herhalde. belli bir zamandan sonra oturamıyorsun 8 saat o koltukta. Zor gurbette olmak bende yalnızım ailemden kimse yok yanımda o yüzden anlıyorum seni. Yarın bebisler doğunca daha çok ihtiyacımız olacak desteğe. Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin.

Canim iste benimde oyle oldu. 18. Haftada olmustu amnisure testu yapildi bir sey cikmamisti sukur. 23. Haftada Perinatolog randevumun gecesi resmen taytima kadar su cikti. Bende sabah muayenede soyledim. Kızdı bana boyle bir sey oldugunda hemen acile gelmen lazim dedi amnisure testi yapti. Amniyon sivisi degil ama enfeksiyon bu dedi. Ona dayanarak verdi fitili. Fitil kullandigim sürece hic akintim olmadi ama şimdi yine sari sulu akintim var. Galiba benim bunyem boyle. Bu sekilde akinti geliyor hep.
Seker yuklemesi icin perinatolog hic bir yorum yapmadı. Jinekologuma sordum o da ikiz gebeliklerde bu test onemli ben yaptirmani isterim diyince yaptırmaya karar verdim. Benimde yasim 32. Su ana kadar hic seker problemi yasamadim. Su anda bile dikkat ediyorum, cok şeker tüketen birisi degilim ama son haftalarda bir aksilik cikar pisman olacağıma yaptirayim diyorum bakalim insallah hayirlisi olur.

Hayırlısı olsun canim inşallah olumlu çıkar yukleme sonuclarin. Ben hafta sonu takip edeyim kendimi olmazsa ptesi doktoruma gideyim. O dediğin testi devlet hastaneleri yapiyormuki bizim bura küçük bir şehir bir tane özel hastane var oda özel demeye bin sahit ister. Ben birde haftalık iğne vuruluyorum Dr um doğuma kadar vurulacan dedi kasılmalar ve erken doğumu engelliyormus.

O testi eczane ya da medikallerden aliyorsun doktor yapiyor. Her yerde olmuyor zaten buyuk medikallerde oluyor.
Bir cubuk var doktor onu 1 di kadar vajinada tutuyor sonra onu testin icindeki sivi dolu kaba koyup 5 dk bekliyor. Eger pozitif çıkarsa amniyon sivisi demek negatifse sorun yok. Insallah seninde sadece sulu akintidir. Testi alip gittikten sonra devletteki doktor da yapar bence.

Benim de tek yumurta ikizleri 13+1 haftalığız.Ben 8 haftalıkken ögrenmiştim tek yumurta ikizleri olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…