2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Günaydın kizlar,

Hayirli cumalar Rabbim vakti zamaninda saglikla sihhatle cocuklarimiza kavusmayi nasip etsin hepimize.

Grup cok sessizlesti. Herkesler uyuyor galiba
Amin canim inss hepimz vaktli saglikli ulasalim❤ calsnca yoruluyo insn aktf olamiyorm bnde uyku hep var koltklarda siziyodur herkes eminim:)) yarin kontrolumz var kzlar heyecanliym cok ozledm meleklerimi

Hangi iğneden kullanıyosun canm proluton mu doktor bana 12. Haftaya kadar demişti doğuma kadar kullanmak erken doğumu engellyrsa bende sonuna kadar kullanırım

Amin inşallah Onların yanında olsam hiç sıkılmazdım. Her gün yanımda biri olurdu. Hatta kafa dinlemelik tatil olurdu. Sosyal hayatım kısıtlı olmazdı.Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah.

Günaydın kizlar biz 5+3 olduk ama benim goguslerim şiş sadece kasik agrim hiç yok normalmi sizce bu ikiz annişleri

Gunaydin kzlar❤ meleklerimi gordum ense kalnlklari falan iyims buyumusler kan vermedm zatnm kasiklara baski oluyordu rahim agzi kapali buyudkleri icn olur dedi. 12+5 olmusz ikside kiz gibi duruyo dedi bidahaknde detyli ultrasnds netlescekms❤ makinesi renkli ayni zamanda hergeldgmde foto istiyorm dedim:)) saglikli olsn zamannda dogsnlar hepimizin bebisleri inss tek duamiz bu ❤

Kızlar bu rahim ağzına vajinadan mı bakılıyor acaba.ben artık istemiyorum alttan baktırmak .birde rahim ağzı uzunluğundan bahsediliyor o nasıl bakılıyor

Pazartesi yada salı bana dikiş atılacak. Geçen randevum da rahimini vajinal ultrason ile ölçüp ona göre karar vereceğiz demislerdi ama sonra kesinlikle atılacak dediler. Var mı dikişli arkadas

Pazartesi yada salı bana dikiş atılacak. Geçen randevum da rahimini vajinal ultrason ile ölçüp ona göre karar vereceğiz demislerdi ama sonra kesinlikle atılacak dediler. Var mı dikişli arkadas
Gecms olsn canim yok benimde korkum oydu baskiyi sordm rahm agzi kapali sknti yok dedi ama takp edihorlar bunu hep sanirim. Vajinal daha bakmadi sorn gormedigi icin zmaan gectkce risk artar tabi ozaman bakrlr. Burda arkadslardan duymstm var canim yardmci olurlar sana

Gözünaydın canım sağlıkla geldin bebeklerin

Kızlar bu rahim ağzına vajinadan mı bakılıyor acaba.ben artık istemiyorum alttan baktırmak .birde rahim ağzı uzunluğundan bahsediliyor o nasıl bakılıyor
Vajinadan ultrasonla bakiliyor rahim agzina canim. Benim doktorum 20.haftada bakicam rahim agzi acikligina dedi dikismi aticaksiniz dedim dikis atmam dedi yerine baska ne yapacak sormadim erken diye.

Canım gözün aydın olsun darısı başımıza resim yükler misin kız gibi demiş ya kesede duruşları fikir verir miş bende çok merak ediyorum meleklerimi

Hayırlı olsun  darısı bize inşallah

Açıklık açılıp kapanıyormus canım. Benim doktorum biri acılık gördü bir hafta sonra iki doktora gittim onlar gormedi. Ama rahim boyum kısa. Daha önce erken doğum öyküm olduğu için kesin yapılacak dediler. Araştırdım 40. Haftaya kadar bekleyen de var ama bizim ikiz tabi o kadar beklemez.32 ustunu görsek saglicakla inşallah. İlk hedefim 28 hafta. O haftada yaşama ihtimalleri yüzde seksen oluyormuş. Arkadaşım 26 haftalık doğum yaptı ikisi de yaşıyor biri çok sağlıklı diğeri maalesef engelli.

Merhaba tüp bebek yöntemi tek embriyo transferi ile 5+5 teyim. Transferin 10. günü 128, 12.günü 283, 16.günü doktor randevum vardı sabah kan verip gidecektim.Değer 2300 çıktı, aynı akşam muayenede kese görünmedi ancak değer çok arttığı için doktor ikiz gebelikten şüphelendi. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp gel dedi, 18.gün 3100 çıktı ve muayenede çift kese görüldü. Ancak ikinci kesenin şekli bozuk, ayrıca kan değerim ikiz gebeliğin gerektirdiği kadar artmadığı gibi tek gebelik için de yeteri kadar artmamış Tek yumurta ikizi, ikinci bebek diğerini de götürüyor olabilir dedi doktor. Kanamam yok 18. günde kasığımda bir ağrı vardı. Böyle bir durum yaşayıp sonrasında düzelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…