- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.061
Amin canim inss hepimz vaktli saglikli ulasalim❤ calsnca yoruluyo insn aktf olamiyorm bnde uyku hep var koltklarda siziyodur herkes eminim:)) yarin kontrolumz var kzlar heyecanliym cok ozledm meleklerimiGünaydın kizlar,
Hayirli cumalar Rabbim vakti zamaninda saglikla sihhatle cocuklarimiza kavusmayi nasip etsin hepimize.
Grup cok sessizlesti. Herkesler uyuyor galiba
Hangi iğneden kullanıyosun canm proluton mu doktor bana 12. Haftaya kadar demişti doğuma kadar kullanmak erken doğumu engellyrsa bende sonuna kadar kullanırımHayırlısı olsun canim inşallah olumlu çıkar yukleme sonuclarin. Ben hafta sonu takip edeyim kendimi olmazsa ptesi doktoruma gideyim. O dediğin testi devlet hastaneleri yapiyormuki bizim bura küçük bir şehir bir tane özel hastane var oda özel demeye bin sahit ister. Ben birde haftalık iğne vuruluyorum Dr um doğuma kadar vurulacan dedi kasılmalar ve erken doğumu engelliyormus.
Amin inşallah Onların yanında olsam hiç sıkılmazdım. Her gün yanımda biri olurdu. Hatta kafa dinlemelik tatil olurdu. Sosyal hayatım kısıtlı olmazdı.Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah.Bende raporluyum ne yalan soyliyeyim hiç sıkılmıyorum evde olmayi ozlemisim ondan herhalde. belli bir zamandan sonra oturamıyorsun 8 saat o koltukta. Zor gurbette olmak bende yalnızım ailemden kimse yok yanımda o yüzden anlıyorum seni. Yarın bebisler doğunca daha çok ihtiyacımız olacak desteğe. Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin.
Kasık sırt agrilari sürekli olmuyor canım benim arada bir olup geçiyor sürekli. Her hamilelik çok farklı vallaGünaydın kizlar biz 5+3 olduk ama benim goguslerim şiş sadece kasik agrim hiç yok normalmi sizce bu ikiz annişleri
Gecms olsn canimPazartesi yada salı bana dikiş atılacak. Geçen randevum da rahimini vajinal ultrason ile ölçüp ona göre karar vereceğiz demislerdi ama sonra kesinlikle atılacak dediler. Var mı dikişli arkadas
Gözünaydın canım sağlıkla geldin bebeklerinGunaydin kzlar❤ meleklerimi gordum ense kalnlklari falan iyims buyumusler kan vermedm zatnm kasiklara baski oluyordu rahim agzi kapali buyudkleri icn olur dedi. 12+5 olmusz ikside kiz gibi duruyo dedi bidahaknde detyli ultrasnds netlescekms❤ makinesi renkli ayni zamanda hergeldgmde foto istiyorm dedim:)) saglikli olsn zamannda dogsnlar hepimizin bebisleri inss tek duamiz bu ❤
Kasık sırt agrilari sürekli olmuyor canım benim arada bir olup geçiyor sürekli. Her hamilelik çok farklı valla
Vajinadan ultrasonla bakiliyor rahim agzina canim. Benim doktorum 20.haftada bakicam rahim agzi acikligina dedi dikismi aticaksiniz dedim dikis atmam dedi yerine baska ne yapacak sormadim erken diye.Kızlar bu rahim ağzına vajinadan mı bakılıyor acaba.ben artık istemiyorum alttan baktırmak .birde rahim ağzı uzunluğundan bahsediliyor o nasıl bakılıyor
Aminc canimGözünaydın canım sağlıkla geldin bebeklerin
Canım gözün aydın olsun darısı başımıza resim yükler misin kız gibi demiş ya kesede duruşları fikir verir miş bende çok merak ediyorum meleklerimiGunaydin kzlar❤ meleklerimi gordum ense kalnlklari falan iyims buyumusler kan vermedm zatnm kasiklara baski oluyordu rahim agzi kapali buyudkleri icn olur dedi. 12+5 olmusz ikside kiz gibi duruyo dedi bidahaknde detyli ultrasnds netlescekms❤ makinesi renkli ayni zamanda hergeldgmde foto istiyorm dedim:)) saglikli olsn zamannda dogsnlar hepimizin bebisleri inss tek duamiz bu ❤
Hayırlı olsun Gunaydin kzlar❤ meleklerimi gordum ense kalnlklari falan iyims buyumusler kan vermedm zatnm kasiklara baski oluyordu rahim agzi kapali buyudkleri icn olur dedi. 12+5 olmusz ikside kiz gibi duruyo dedi bidahaknde detyli ultrasnds netlescekms❤ makinesi renkli ayni zamanda hergeldgmde foto istiyorm dedim:)) saglikli olsn zamannda dogsnlar hepimizin bebisleri inss tek duamiz bu ❤
Açıklık açılıp kapanıyormus canım. Benim doktorum biri acılık gördü bir hafta sonra iki doktora gittim onlar gormedi. Ama rahim boyum kısa. Daha önce erken doğum öyküm olduğu için kesin yapılacak dediler. Araştırdım 40. Haftaya kadar bekleyen de var ama bizim ikiz tabi o kadar beklemez.32 ustunu görsek saglicakla inşallah. İlk hedefim 28 hafta. O haftada yaşama ihtimalleri yüzde seksen oluyormuş. Arkadaşım 26 haftalık doğum yaptı ikisi de yaşıyor biri çok sağlıklı diğeri maalesef engelli.Gecms olsn canimyok benimde korkum oydu baskiyi sordm rahm agzi kapali sknti yok dedi ama takp edihorlar bunu hep sanirim. Vajinal daha bakmadi sorn gormedigi icin zmaan gectkce risk artar tabi ozaman bakrlr. Burda arkadslardan duymstm var canim yardmci olurlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?