2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Amin cumlemiz sag salim alalim yavrularimizi kucaklarimizaaa

İyi geceler kızlar nasılsınız uyku sorunu yaşayan bir ben miyim yaa uyku denen bişey kalmadı herkes hamileyken gözümü açamadım diyorben kapatamıyorum bu arada 10h hamileyim bebek hareketlerini hissediyrm iki gündür bağırsak hareketi değil eminim ikinci gebelik bu diğer oğlumda hissettiğim gibi galiba bu bebişlerde erkek

Ben de yaşıyorum

Ben de dün hissettim özellikle soluma yatınca. Eminim çocuklardı. Hem sağ hem de solda oldu. Kızımda 15. Haftada hissetmiştim. Acaba ikiz olduğu için ve 2. Hamilelik olduğu için mi erken hissettik. Kimse inanmıyor bana. Gazdır diyorlar

Bende buna bakıyodum başka yaşayan var mı diye bende öyleyim hiç uyuyamiyorum gece benim daha 5 haftalik bide

Ne güzel şöyle bir baktım da arkadaşlar. Allah tamamına erdirsin hepinizin gebeliğini sağlıkla mutlulukla inşallah.
Biz bebeği olmayanlara da Allah sabır sağlık versin inşallah.
Allah razı olsun inşallah tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah

Demi bende bugün dr dedim yok olmaz diyor ama eminim

Ayy cok sevindm masallah canim neguzel:) ctesi benimde kontrol bakicakms ozaman ense kalinligi falan bakarken doktorm tahmnde bulncam dedi saglikli olsn da:)
İnşallah sende gönlünden geçeni duyarsın canım hayırlısıyla inşallah. İlk isteğim ilk dileğim sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları rabbimden
Kızlaaaaaarre. Bugün miniklerimin kalp atışlarını duyduuummm
Maşallah gözünaydın canım

Kizlar 6. Haftada ciddi bir kanamam olmustu sonra tamamen gecmisti. Dun ve bugun karnim agriyinca acile gittik esimle, gene kucuk bir kanama alanim olusmus maalesef. Sizlerde de ara ara boyle oluyor muydu

Canim bana 30. Hafty gelsen rahatlicaz dediler bugun. Sen ne guzel 29. Haftdasin ve siki doktor kontrolumdesin. Ne guzel, hersey guzel guzel gelisecek ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…