- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.021
Ust uste iki bardak su icsem rengi aciliyo canim. Sen idrar yollarina baktir mutlaka.Kızlar 3 lt su içiyorum ama idrarım hala sapsarıSizde de öylemi?
Amin cumlemiz sag salim alalim yavrularimizi kucaklarimizaaaİnşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrularını.benim çok yeni ama çok mide yanması oluyo bendede ve kasık ağrısı.benimde kötü düşünceler geliyo aklima düşünmemeye çalışıyorum
Ben de yaşıyorumİyi geceler kızlar nasılsınız uyku sorunu yaşayan bir ben miyim yaa uyku denen bişey kalmadı herkes hamileyken gözümü açamadım diyorben kapatamıyorum bu arada 10h hamileyim bebek hareketlerini hissediyrm iki gündür bağırsak hareketi değil eminim ikinci gebelik bu diğer oğlumda hissettiğim gibi galiba bu bebişlerde erkek
Ben de dün hissettim özellikle soluma yatınca. Eminim çocuklardı. Hem sağ hem de solda oldu. Kızımda 15. Haftada hissetmiştim. Acaba ikiz olduğu için ve 2. Hamilelik olduğu için mi erken hissettik. Kimse inanmıyor bana. Gazdır diyorlarİyi geceler kızlar nasılsınız uyku sorunu yaşayan bir ben miyim yaa uyku denen bişey kalmadı herkes hamileyken gözümü açamadım diyorben kapatamıyorum bu arada 10h hamileyim bebek hareketlerini hissediyrm iki gündür bağırsak hareketi değil eminim ikinci gebelik bu diğer oğlumda hissettiğim gibi galiba bu bebişlerde erkek
İyi geceler kızlar nasılsınız uyku sorunu yaşayan bir ben miyim yaa uyku denen bişey kalmadı herkes hamileyken gözümü açamadım diyorben kapatamıyorum bu arada 10h hamileyim bebek hareketlerini hissediyrm iki gündür bağırsak hareketi değil eminim ikinci gebelik bu diğer oğlumda hissettiğim gibi galiba bu bebişlerde erkek
Allah razı olsun inşallah tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahNe güzel şöyle bir baktım da arkadaşlar. Allah tamamına erdirsin hepinizin gebeliğini sağlıkla mutlulukla inşallah.
Biz bebeği olmayanlara da Allah sabır sağlık versin inşallah.
Ne güzel şöyle bir baktım da arkadaşlar. Allah tamamına erdirsin hepinizin gebeliğini sağlıkla mutlulukla inşallah.
Biz bebeği olmayanlara da Allah sabır sağlık versin inşallah.
Demi bende bugün dr dedim yok olmaz diyor ama eminimBen de dün hissettim özellikle soluma yatınca. Eminim çocuklardı. Hem sağ hem de solda oldu. Kızımda 15. Haftada hissetmiştim. Acaba ikiz olduğu için ve 2. Hamilelik olduğu için mi erken hissettik. Kimse inanmıyor bana. Gazdır diyorlar
Çok zor yaa benm de öyle başladı doğurana kadar devam etti bu gebelikte aynı geçiyor uykusuzluk gece zombi gibi dolanıyrm oRtalıktaBende buna bakıyodum başka yaşayan var mı diye bende öyleyim hiç uyuyamiyorum gece benim daha 5 haftalik bide
Ayy cok sevindm masallah canim neguzel:) ctesi benimde kontrol bakicakms ozaman ense kalinligi falan bakarken doktorm tahmnde bulncam dedi saglikli olsn da:)Banada dr cinsiyet tahmini yaptı biri kız biri erkek gibi dedi hayırlısı inşallah
Kızlaaaaaarre. Bugün miniklerimin kalp atışlarını duyduuummm
Darısı başımizaKızlaaaaaarre. Bugün miniklerimin kalp atışlarını duyduuummm
Çok zor yaa benm de öyle başladı doğurana kadar devam etti bu gebelikte aynı geçiyor uykusuzluk gece zombi gibi dolanıyrm oRtalıkta
İnşallah sende gönlünden geçeni duyarsın canım hayırlısıyla inşallah. İlk isteğim ilk dileğim sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları rabbimdenAyy cok sevindm masallah canim neguzel:) ctesi benimde kontrol bakicakms ozaman ense kalinligi falan bakarken doktorm tahmnde bulncam dedi saglikli olsn da:)
Maşallah gözünaydın canımKızlaaaaaarre. Bugün miniklerimin kalp atışlarını duyduuummm
Canim bana 30. Hafty gelsen rahatlicaz dediler bugun. Sen ne guzel 29. Haftdasin ve siki doktor kontrolumdesin. Ne guzel, hersey guzel guzel gelisecek insNur topu gibi bir rahim ağzında kisalmamiz oldu 15 mm dediler ikizlerde en az 25 mm olması gerekiyormuş. Hastaneye yine yatış verdiler bu beşinci yatışım hastanede gebelikde. Çok kısalmis uzar mi bu tekrar ya zaten yatıyordum ben kızlar nolcak halim perşembeden beri geliyordu leke dr a yazdım rahim ağzında açılma olabilir doğumhaneye git dedi kısalmis rahim ağzı daha önce bir sorun yok demişlerdi. Kasılma da varmış galiba hissetmiyorum ama. Başına gelen var mi, ikiz gebelik ne zormuş Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?