- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.001
Canım hayırlı olsun ikizmiş çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Banada dr cinsiyet tahmini yaptı biri kız biri erkek gibi dedi hayırlısı inşallah
hayirlisi insallah canim hadi bakalim bi kac haftaya netlesirBanada dr cinsiyet tahmini yaptı biri kız biri erkek gibi dedi hayırlısı inşallah
İnşallah canım hayırlısıyla ben hep ikisini de kız olarak hissettim ama dr erkek olana emin gibiyim dedi :) hayırla sağlıkla gelsinler önemli olan. Var canım çekip ekleyimallah razı olsun canım hepimizin hayırla ilerlesin inşallah. Genelde tahminleri tutuyor. Ben de bir kız bir erkek istiyorum ama içimden sanki iki erkek geliyomuş gibi geçiyor. Göreceğiz bakalım.
Usg görüntüsü var mı?
Benim 6. Haftada başlayan bulantı kusma herşeyden tiksiniyorum resmen yemek falan yemedim neredeyse iki aydır. Önceki gebeliğimde sadece tatlı midemi bulandırdı ama o bebeğimi kaybettim nasibi yokmuş. Allah bunlara sağlık versin inşallah herkesin bebeğiyle birlikteKızlar belirtileriniz var mıydı ilk aylarda benim bi oğlum var şimdi ikizleri bekliyorum oğlumda ne aşerme ne bulantı yaşamadım yine aynı şekilde rahat bi hamilelik geçiriyorum gerçi daha 6 haftalık erken diyorlar ama ikizlerde ne gibi farklar yaşadınız oğlumda net hatırlamıyorum ama bu sefer aşırı göğsüm büyüdü ve karnım hemen çıktı gaz falan değil bu birde çaya kahveye isteğim tamamen kesildi
İnşallah canım evet 15. Haftada tekrar gideceğim bakalım ne diyecek drhayirlisi insallah canim hadi bakalim bi kac haftaya netlesir
ayyy maşşallah ne güzel büyümüşler. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin :*
Evet canım üç hafta sonra kontrole gidinceye bende çok şaşırdım nasıl büyümüşler kıpır kıpır hareket ediyorlar. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallahayyy maşşallah ne güzel büyümüşler. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin :*
Benimkilerin arasında bir gün var canım hala aynı. Ama biri diğerinden küçük olan da vardı arkadaşların arasındaİkinci kese genelde digerine gore kucuk mu oluyo baslarda
BUGUN DOKTORA GİTTİM 3 GUNDE GİTTİGİM 3. FARKLİ DOKTOR DİGER İKİSİ İKİNCİ KESE VAR DEDİ BUGUN GİTTİGİM İKİNCİ KESEYİ GOREMEDİ EKTE BUGUNKİ VE ONCEKİ ULTRASON GORUNTULERİNİ EKLİYORUM SİZCE İKİNCİ KESE 1 GUNDE KAYBOLUR MU
Kızlar belirtileriniz var mıydı ilk aylarda benim bi oğlum var şimdi ikizleri bekliyorum oğlumda ne aşerme ne bulantı yaşamadım yine aynı şekilde rahat bi hamilelik geçiriyorum gerçi daha 6 haftalık erken diyorlar ama ikizlerde ne gibi farklar yaşadınız oğlumda net hatırlamıyorum ama bu sefer aşırı göğsüm büyüdü ve karnım hemen çıktı gaz falan değil bu birde çaya kahveye isteğim tamamen kesildi
Benim 5.haftadan beri bulantılarım var, henüz daha iştahla oturup bi tabak yemek yiyemdimKızlar belirtileriniz var mıydı ilk aylarda benim bi oğlum var şimdi ikizleri bekliyorum oğlumda ne aşerme ne bulantı yaşamadım yine aynı şekilde rahat bi hamilelik geçiriyorum gerçi daha 6 haftalık erken diyorlar ama ikizlerde ne gibi farklar yaşadınız oğlumda net hatırlamıyorum ama bu sefer aşırı göğsüm büyüdü ve karnım hemen çıktı gaz falan değil bu birde çaya kahveye isteğim tamamen kesildi
Arkadaşlar 3 gün sonra randevum var doktor ense kalınlıkları ölçülecek dedi bide alttan muayene ile rahim ağzı geniş mi dar mı ona bakılacak dedi, genişse dikiş atılacakmış çünkü düşüğe ya da erken Doğuma sebep olabilirmiş, bu durumla karşılaşan oldu mu???
Bir de cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz?
kan sulandirici kullaniyormusunuzCinsiyeti 3 gun sonraki randevunda öğrenirsin buyuk ihtimalle. Bana 11. Haftada perinatolog ikisi de kiz gibi demisti. Sonraki randevuda da onayladi.
Serviks uzunlugu bildigim kadariyla 35 ustu olursa dikis atilmiyor. 12. Haftada olculmustu doktor sorun yok demisti. Insallah sizinde normaldir .
kan sulandirici kullaniyormusunuz
Coraspin'den bahsediyordaniz tup bebek oldugu icin ilk haftalar kullandim sonra biraktim.
Ikiz annisler burdaymis. Gunaydin kizlarrr.. aranizda tanidik olanlarda varrrrcok sukur bizde cift yumurta ikizi bekliyoruz. 9+6 olduk yarin kontrolumuz var. Surekli aklimda acaba ikiside yasiyor mu oluyor. Sonra buna takilmamaya calisiyorum cunki neyi ne kadar dusunursen basina gelir biliyorum. Neyse kotu konusmayalim. Bulantilarim erken gecti sukur yerine mide yanmalari yasiyorum. Arada kasik agrilari oluyo rahim daha cabuk buyumek zorunda diye galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?