- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.121
Benim ilk gebeligimde yaşadığım şeyler geliyo aklima kendi kendimin psikolojisini bozuyorum.pıhtılaşma var bende hergun iğne ve aspirin kullanıyorum var mı aranızda kullananlar hanimlar..inşallah hepimiz aliriz kucaklarimiza sagliklica
Onlem alınmış. Ilaclarinizi kullaniyorsunuz Allah'in izniyle bir sey olmaz insallah. Pozitif düşünmek zorundayiz benimde korkularim var ama sunu biliyoruz ki elimizden geleni yapiyoruz.
Allah korisn kotu bisi olmasn ins canim hep iyi dusunmk lazim. Corasprin iciyorum ben de devam edelm bisure daha dedi dr. Phtilasma yok onlem amaclijeli de yeni biraktim
Evet risk olmasn die canim icin rahat olsn guzel koruyorlar. Crinone jel kullaniyodm bnde yine progestn iceriyor ayni seler. Saglikla kucagimiza alcz ins cok zaman var gibi geliyor insana bazen:))Bende de çok ağır bi pıhtılaşma yok ama içim anca rahat ediyo iğne ve aspirin le.bende hergun progestan fitil ikullanıyorum.gozumuzu açıp kapasak doğmuş olsa miniklerimiz
Evet risk olmasn die canim icin rahat olsn guzel koruyorlar. Crinone jel kullaniyodm bnde yine progestn iceriyor ayni seler. Saglikla kucagimiza alcz ins cok zaman var gibi geliyor insana bazen:))
Inss canim amin zamanimizi ins tamamlayabilirz. Banada dusnnce cok uzum geliyo:) hazirn sonu olur sanirm benmde. 40 hafta 15 temmzda doluyo ama erken oluyorms ya bakalim. Enguzel anne karninda gelisiyorlar ins icimzde fazla durabilir meleklermz❤Evet öyle geliyo inşallah kolayca sagliklica geçer gider hepimizin.benim allah nasip ederse ağustos sonuna denk geliyo 8 ay değil 8 sene var gibi
Inss canim amin zamanimizi ins tamamlayabilirz. Banada dusnnce cok uzum geliyo:) hazirn sonu olur sanirm benmde. 40 hafta 15 temmzda doluyo ama erken oluyorms ya bakalim. Enguzel anne karninda gelisiyorlar ins icimzde fazla durabilir meleklermz❤
Bende var tek gende pıhtılaşma bozukluğu hergün clexane yapıyorum . Tedbir bizden takdir Allah’tan inşallahBenim ilk gebeligimde yaşadığım şeyler geliyo aklima kendi kendimin psikolojisini bozuyorum.pıhtılaşma var bende hergun iğne ve aspirin kullanıyorum var mı aranızda kullananlar hanimlar..inşallah hepimiz aliriz kucaklarimiza sagliklica
geçmiş olsun umarım birgün hepimiz kötü anılarımızı unutur geçeriz.. ben sabahları açken ferro sanol alıyorum. kahvaltı sonrası coraspin ve elevit. akşam 20:30 gibi de clexan 0.4 mg iğnem var. crinone jeli 2 hafta önce bıraktım.Benim ilk gebeligimde yaşadığım şeyler geliyo aklima kendi kendimin psikolojisini bozuyorum.pıhtılaşma var bende hergun iğne ve aspirin kullanıyorum var mı aranızda kullananlar hanimlar..inşallah hepimiz aliriz kucaklarimiza sagliklica
geçmiş olsun umarım birgün hepimiz kötü anılarımızı unutur geçeriz.. ben sabahları açken ferro sanol alıyorum. kahvaltı sonrası coraspin ve elevit. akşam 20:30 gibi de clexan 0.4 mg iğnem var. crinone jeli 2 hafta önce bıraktım.
aa teşekkür ederim hiç haberim yoktu. şimdi araştırdım gerçekten öyleymiş. bana ocean mumy vermişti dr ama alerji yapmıştı kullanamadım. elimdeki ilaçları atıp decavit isteyeyim. çok teşekkürler.Elevit yerine decavit isteyin. Elevitte domuz maddesi oldugunu aciklamis uretici firma. Basta bende onu kullanmistim sonra degistirdim.
geçmiş olsun umarım birgün hepimiz kötü anılarımızı unutur geçeriz.. ben sabahları açken ferro sanol alıyorum. kahvaltı sonrası coraspin ve elevit. akşam 20:30 gibi de clexan 0.4 mg iğnem var. crinone jeli 2 hafta önce bıraktım.
Benimde tek gende mthfr 1298 genim.06 lik oksapar vuruluyorum her akşam.öyle takdir Allah tan bu sefer sagliklica aliriz inşallah kucagimiza. Çok zordu o erken doğum yaptığım zamanlar Allah kimseye yasatmasinBende var tek gende pıhtılaşma bozukluğu hergün clexane yapıyorum . Tedbir bizden takdir Allah’tan inşallah
Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer sağlıkla alalım hepimiz kucağımızaBenimde tek gende mthfr 1298 genim.06 lik oksapar vuruluyorum her akşam.öyle takdir Allah tan bu sefer sagliklica aliriz inşallah kucagimiza. Çok zordu o erken doğum yaptığım zamanlar Allah kimseye yasatmasin
Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza
olsun sınırsız ilaç kullanımıda olsa kucaklarımıza sağ salim alalımda gerisi mühim değil. herşey onlar için :)Sizin bnden daha ileri haftada maşallah kirkbinkere bnm o yüzden progestan günde 3 kere fitil olarak alıyorum henüz ama nasip olursa kesicek 12.haftada
geçmiş olsun hayata tutunabildi mi peki24 haftalik erken doğum yaptım ilkinde iğne falan kullanmadım haberim yoktu pıhtılaşma dan şimdi aspirin iğne 06 lik kullanıyorum ama kullanıp kötü sonuclananlarda olunca aklım gidiyo..inşallah hersey güzel olur nediyelim biz onlemimizi alıyoruz
geçmiş olsun hayata tutunabildi mi peki
benimde 1 tane kalbi durdu, bir de kimyasal gebelik oldu. ilaç vs kullanıyordum ama napalım kısmet nasip. hayırlsıı böyleymiş
geçmiş olsun hayata tutunabildi mi peki
benimde 1 tane kalbi durdu, bir de kimyasal gebelik oldu. ilaç vs kullanıyordum ama napalım kısmet nasip. hayırlsıı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?