- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.141
Allah sabır versin. benim 2.5 aylıktı kalbi durduğunda clexan ve coraspin kullanıyordum ama her muayenede bi gerilik vardı gelişmemişti sanki pek. 8 haftada 6 haftalık diyorlardıSadece 12 saat yasadi meleğim aklıma geldikçe ağlıyorum hâlâ çok zordu o Donemler.işte en korktugum o kaçıncı haftada durdu kalbi.igneye rağmen böyle şeyler duyunca ister istemez takiyor insan
ben onu bilmiyorumki. ölçüm vs yapılmadı bana. tüp bebek diye veriyorlar sanıyordum.Hangi gende sizin pıhtılaşma bnm mthfr 1298 genimde saati saatine vuruluyorum iğneleri Allah bize bağışlar inşallah bu sefer
Hanımlar, Günaydın :) 19+6 olduk bugün, tek yumurta ikizlerimle. Doktoruma gittim, 2 hafta önce 237 ve 238 gr lardı. Bugün biri 280 biri 360 çıktı. Kilosu az olan bebeğimin tek umblikal arteri var. 20.haftalarını aşan gebe arkadaşlarım, bebeklerinizin kiloları nasıldı bu haftalarda ?
inşallah o zamanlara gelirim de yazarım :) size geç kalır ama. bende haftaya gideceğim kısmetse.Hanımlar, Günaydın :) 19+6 olduk bugün, tek yumurta ikizlerimle. Doktoruma gittim, 2 hafta önce 237 ve 238 gr lardı. Bugün biri 280 biri 360 çıktı. Kilosu az olan bebeğimin tek umblikal arteri var. 20.haftalarını aşan gebe arkadaşlarım, bebeklerinizin kiloları nasıldı bu haftalarda ?
Maşallah haftalarına göre iyi kiloları ♡Hanımlar, Günaydın :) 19+6 olduk bugün, tek yumurta ikizlerimle. Doktoruma gittim, 2 hafta önce 237 ve 238 gr lardı. Bugün biri 280 biri 360 çıktı. Kilosu az olan bebeğimin tek umblikal arteri var. 20.haftalarını aşan gebe arkadaşlarım, bebeklerinizin kiloları nasıldı bu haftalarda ?
Allah sabır versin. benim 2.5 aylıktı kalbi durduğunda clexan ve coraspin kullanıyordum ama her muayenede bi gerilik vardı gelişmemişti sanki pek. 8 haftada 6 haftalık diyorlardı
Hanımlar, Günaydın :) 19+6 olduk bugün, tek yumurta ikizlerimle. Doktoruma gittim, 2 hafta önce 237 ve 238 gr lardı. Bugün biri 280 biri 360 çıktı. Kilosu az olan bebeğimin tek umblikal arteri var. 20.haftalarını aşan gebe arkadaşlarım, bebeklerinizin kiloları nasıldı bu haftalarda ?
Ben kullanıyorum. Hem aspirin hem igneBenim ilk gebeligimde yaşadığım şeyler geliyo aklima kendi kendimin psikolojisini bozuyorum.pıhtılaşma var bende hergun iğne ve aspirin kullanıyorum var mı aranızda kullananlar hanimlar..inşallah hepimiz aliriz kucaklarimiza sagliklica
Ben kullanıyorum. Hem aspirin hem igne
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. Ben de tek yumurta ikizlerime hamileyim. 19+1 haftalık. Allah hepimize sağlıkla, sıhhatle doğum nasip etsin İnşallah
Amin. Cümlemize nasip etsin Mevlam. Oğluşlarım olcak nasip olursa.
Valla iyiyiz simdilik. Gelişimleri de iyi şükür. Ben sabah aspirin akşam enox iğne kullaniyorum. Daha önce erken doğumla ikizleri kaybettim. Dikiş filan atilacakti gerek duyulmadi bekliyoruz. Yatıyorum iş yapmiyorumNasıl geciyo hamileligin peki inşallah sorun yoktur.ben sabah hap akşam iğne vuruluyorum.inşallah şifa olur da beslenirler
amin inşallahBidaha yasatmasin Allah nediyelim inşallah bu miniklerimizi alcaz kucagimiza; )
Valla iyiyiz simdilik. Gelişimleri de iyi şükür. Ben sabah aspirin akşam enox iğne kullaniyorum. Daha önce erken doğumla ikizleri kaybettim. Dikiş filan atilacakti gerek duyulmadi bekliyoruz. Yatıyorum iş yapmiyorum
Merhaba evlatlarinizla hayirli uzun omurler olsun insallah.
Bizlere tecrubelerinizden bahseder misiniz biraz? Mesela beslenmeyle ilgili onerileriniz olursa cok faydali olur bizim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?