2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

6. Aydan itibaren hergun muz, ceviz , pekmez , yumurta ve kaşarı mutlaka tukettim . Bebekleriniz cok kilolu dogmayacak bile olsa yediklerinizin sagliklari uzerinde etkisinin buyuk olduguna inaniyorum .. bu yuzden mutlaka dikkat etmenizi öneririm

Asil sizlere tavsiyem dogum sonrasi sadece anne sutuyle bebeklerinizi beslenemeniz icin yapilmasi gereken ; suan ikizlerim sadece anne sutuyle besleniyor . Nasil? İlk iki ay emzirmek icin ugrasip arkasindan mama destegi yapiyordum cunku memeden tok ayrilamiyorlardi . Emme refleksleri iyi degildi . 2. Ayin ardindan 2-3 saatte bir ev tipi pompayla sut sagdim ve gunluk 2 litreyi bulacak kadar sutumu artirdim. Fazla sutu ddondurucumda stokladim . Suan 5 aylik olmalarina raagmen hala sutum yetiyor ( maşallah deyin :) ) . Ben 46 kilo ile hamile kalan ve suan 48 kilo olan 80 beden sutyen takan biriyim. Zayif yada kilolu , buyuk kucuk gogus ile sutun iilgisi yok . Sizde benimle aynı deneyimi yasayip emme sorununuz olursa mutlaka pompayla sagip artirin . Allah cumlemizin yardimcisi olsun..

Kaçıncı haftadasin?? Erken doğum sebebin neydi?? Pıhtılaşma mi?? Bende enfeksiyon çıktı yükseldi onu sebep buldular

canım teşekkür ederiz bildiler için tecrübeler bizim için çok önemli

Masallah SubhanAllah ne guzel hep anne sutuyle beslenir bebisler insallah.

Tesekkurler cok faydali bilgiler oldu. :)

Maşallah :)ne güzel hala sütle beslenmeleri darısı bize inşallah..6.aya sagliklica gelelim de inşallah 6 haftaligiz daha

Kaçıncı haftadasin?? Erken doğum sebebin neydi?? Pıhtılaşma mi?? Bende enfeksiyon çıktı yükseldi onu sebep buldular

Ben suan 6 haftaligim haftasina gore gelişim leri güzel maşallah..erken doğum sebebine benimde yüksek enfeksiyon dendi hem kanimda hem idrarimda yüksek enfeksiyon vardı doğum yaptığım da.pıhtılaşma ya bağlamadilar aslında.sadece bi ihtimal olabilir diye kullandiriyolar iğne ve aspirin.

Bilgiler icin cok sagol canim masallah gonulden❤ tekte bile pompa kullaniyo insanlar ikizde sart bence de:)

Iyi aksamlar bayanlar ben sut icemiyorm benim gibi olan varmi aranizda:) sicagi hic gtmiyorda dolaptan cikarp soguk da denedim ictkten sora icim cok fazla karisiyo bulaniyo. Bulantilarmda hala gecmedi toplasaniz 2 brdk icmisimdir 3 ayda biraz kahvyle falan tukettgm oldu bisi koyark icine. Bunun yerine yogurt peybir ayran cok tukettm ins faydasi olmstur. Sut cok onemli diyi cogu kisi Ikiz oldgundan uzuluyorm etkileniyolarmi avaba die ama icemiyorm:s

Canım ne yoğurdu ne sütü kuru ekmekten labne peynire ancak geçtim onda da hala kusuyorım yani. Bebekler değilde biz sıkıntıya düşeceğiz ilerde çünkü onlar gerekeni bizim depolardan alıyor . Dört ay biterse belki geçer bu durum

Vala bana yogurt cok iyi geldi tuzlayip tuzlayip yedm bulantilarmda. Bitek oblsri yiyebiliyorm die yedim icimi bastrsn die peynir yesil zeytn tuzlu eksi seler hep. Kontrolde dr da iyi goruyor gerci de insan dusunuyor iste bicok saglikli seyi bulantidan yiyemedgimz oluyo malesef:s ins 4. Ayda gecer canim kurtuluruz:) bogszim aciyo dir suyu bol iciyorm bu gunlerde o da icimi heptn kardtiriyo:))

Teşekkürler cevaplarınız için :) bir de bugün ilk kez renkli ultrasonda gördüm kızlarımı, çok başka bir duyguymuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :) tek yumurta ikizi beklemek biraz sabır gerektiriyormuş bu arada. Öğrendiğim ilk gün riskler konuşuldu, kalplerinde hipıekojenik odak görüldü ikisinin de, şimdi birinde bu odak geçmiş çok şükür. Doğum olana kadar da kilo farkı kenarda bir yerde aklıma takılı kalacak sanırım. Ama hamileliği pozitif geçirmek çok önemli, ben inatla onlar iyiler ve sağlıklı doğacaklar diye seviyorum karnımı :)

Tek yumrta ikizi daha riskliyms aynen hepimiznki allaha emanet canim allah korusun meleklerini hep iyi dusunmek lazim dedign gibi pozitif olmk bncede cok onmli saglikla dogsunlar inss prensesler❤ daha net guzel gorunur masallah annesi bizimde kuck net olmz die renkli suan almadik birdahaki kontroldn itibaren renklide alcm hatira biriktircem fotolarini

Bende hiç içmedim içemiyorumonlar bisekilde besleniyolardir bizden de bize zarar içmemiz lazım zorlada olsa

Bende hiç içmedim içemiyorumonlar bisekilde besleniyolardir bizden de bize zarar içmemiz lazım zorlada olsa
Sende bendensn desene canim:s artik bndende beslenmeye basladilar sanirm depo disinda. Bizede lazim tabiki annemde kapa gozunu ic diyo olay o degl ictkten sorasi:)) onlar biseklde buyuyor gelisiyor sanirm

Ben kakaolu nesquik kornflexle ancak süt içebiliyorum. 2 güne 3 güne bir sbah işe gitmeden yiyorum. faydası olur belki sana da sen de dene. ben de yoğurt çok seviyorum. hayırlısı bakalım. e bunlar 2 bebek olunca anne 2 kat tedirgin oluyor tabi ama bebekler depolardan kullanıyor merak etme. daha sonra kendin için kalsiyum takviyesi yaparsın.

Maşallah.. En güzeli iyi düşünmek. Ben de inanıyorum ki sağlıklı 2 kız bebek gelecek dünyaya :):) Hepimiz için sağlıklı doğumlar olsun.

Kızlar benim gittiğim doktorlar rahim ağzı uzunluğu ölçmediler hiç. Ben okumuştum burda ölçenler olmuş, serkaj gerekenler olmuş. Acaba bana neden bakmadılar, erken mi hiç bilemedim

Sende bendensn desene canim:s artik bndende beslenmeye basladilar sanirm depo disinda. Bizede lazim tabiki annemde kapa gozunu ic diyo olay o degl ictkten sorasi:)) onlar biseklde buyuyor gelisiyor sanirm

Evett benimde içim almiyooarkadaşların dediği nesquik mantıklı aslında oylemi denesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…