- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.101
Sende iyiki varsn canim burasi hepimize destek oluyo gercekten. Daha iyi olmana sevindm. A ozaman ilac yan etki yaoms olabilir ben hala devam ediyorm bisure daha icicekmism hic bole seler yasamadm dedigin gibi olabilir Allah tekrarini yasatmasn❤Saye- Morasigi G Gozde335 J Jenniferxx S Saryamarya
Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. İyi ki burası ve sizlervarsınız. Deneyimleriniz çok önemli.
Daha iyiyim sayılır şu an. Azıcık ağrım var ama kesildi. Ben bunun sorumlusunun coraspin olduğunu düşünüyorum. Kullanmaya başladıktan sonra önce burnum kanamaya başladı. Sonra elimin ve kolumun üzerinde bir yere vurmuşum gibi morluklar oluştu. En son böyle kanama oldu işte...
Canım clexane geçmişsin daha rahat edersin inşallah ben en baştan beri clexane kullanıyorum can yakıyor ama daha güvenliSaye- Morasigi G Gozde335 J Jenniferxx S Saryamarya
Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. İyi ki burası ve sizlervarsınız. Deneyimleriniz çok önemli.
Daha iyiyim sayılır şu an. Azıcık ağrım var ama kesildi. Ben bunun sorumlusunun coraspin olduğunu düşünüyorum. Kullanmaya başladıktan sonra önce burnum kanamaya başladı. Sonra elimin ve kolumun üzerinde bir yere vurmuşum gibi morluklar oluştu. En son böyle kanama oldu işte...
Sende iyiki varsn canim burasi hepimize destek oluyo gercekten. Daha iyi olmana sevindm. A ozaman ilac yan etki yaoms olabilir ben hala devam ediyorm bisure daha icicekmism hic bole seler yasamadm dedigin gibi olabilir Allah tekrarini yasatmasn❤
Tupbebkte tamamn kisiye ozel zatn alinan ilaclar destk igne hel vs herkesn farkli:) ilac alerjm var benmde mesela bazi agri kesici ve antibiyotk icemiyorm. Bu ilac sana uymams olabilir dr baska verms zatn ins guzel sonuclar alirsn❤her konuda olduğu gibi bu konuda dakişiye bağlı demek ki :/
Amin teşekkür ederim.
Bence de kız alttaki çizgi yatay hafif dik olduğunda en az 30 derecelik açı olursa erkek olurmuş ikisindede yere parelel gözüküyor gözünüz aydınSagol canimcim. Zatn cinsiyt kismina bakmadm tahmnde bulndu yapidn anliyolr heralde ben kesin dusunmuyorm yine 1 aya kadr:))
Ay ben hic anlamiyorm boyle selerden ya ilk gebelik zatn neguzel yorum yapmssn tatlim sagol:) saglikli olsn da bize yeter❤Bence de kız alttaki çizgi yatay hafif dik olduğunda en az 30 derecelik açı olursa erkek olurmuş ikisindede yere parelel gözüküyor gözünüz aydın
Hayirli olsn canim masallah cok guzel artms degerlerinİyi akşamlar herkese..ben de hamile olduğumu öğrendim nasipse cmts günü doktora gideceğim.Beta hcg 2 ocakta 243.4ocak cuma 755 ve bugun 7 ocak 3980 çıktı buna benzer artış olan var mı acaba.İkiz olabilir mi diye düşünüyorum hayırlısı 8 ay önce düşügüm vardı Allah izin verirse ilk bebek olacak
Evet sağlıklı katlanmayı görmek için yapmanız lazım en az bir kere daha.Kızlar merhaba araniza yeni katıldım.gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı kan testinde değer 205.8 çıktı.yumurtlamam geç oldu 28. Gün ve ona göre 16. Gün sanırım. Ama değere internetten baktım. Henüz doktorla görüşmedim. Sizce 2 günde bir test yapayım mi
Amin canım inşallah Rabbim sana da hayırlı kolay güzel bir doğum ve hayırlı saglikli bir evlat nasip etsin.Hayirli olsn canim masallah cok guzel artms degerlerinbirtek ultrssonda anlasiliyor canim kontrolde bilgi verir doktorn. Hormon fazla salgilandgndan rakama yansiyabiliyor ancak kesin sonuc mutlaka muayene Allah gonlune gore nasip etsin inss❤
Tesadufen bu foruma girdim anilarim depreşti . Ne heyecanli gunlerdi hamilelik donemi. Heyecan korku bekleyis ... Simdi 5 aylik ikiz ogullarim . Saglikla kucagima aldim darısı sizlerin basina insallah arkadaslar . Guzel beslenmeyi ihmal etmeyin . Guzel haftalarda dogum diliyorum sizlere..
Merhaba sizi 2018 ikiz anneleri topiginden hatirliyorum. İlk zamanlar bayağı takilmistim ve sizlerin hamilelik sürecini takip etmiştim. Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrularınızi sağlıkla. Darısı da güzel haftalara gelmek ümidiyle bizlere burdaki tum arkadaslara olsun. Bebisleriniz ne kadarlık oldular iyilerdir inşallah. Allah hepimize kolaylıklar versin.Tesadufen bu foruma girdim anilarim depreşti . Ne heyecanli gunlerdi hamilelik donemi. Heyecan korku bekleyis ... Simdi 5 aylik ikiz ogullarim . Saglikla kucagima aldim darısı sizlerin basina insallah arkadaslar . Guzel beslenmeyi ihmal etmeyin . Guzel haftalarda dogum diliyorum sizlere..
Ay masallah Allah bagislasin bizlerede dua et saglikli zmaanli dogumlar inss saglikla buyusun ogluslarinTesadufen bu foruma girdim anilarim depreşti . Ne heyecanli gunlerdi hamilelik donemi. Heyecan korku bekleyis ... Simdi 5 aylik ikiz ogullarim . Saglikla kucagima aldim darısı sizlerin basina insallah arkadaslar . Guzel beslenmeyi ihmal etmeyin . Guzel haftalarda dogum diliyorum sizlere..
Amin canim sagolasn cumlemize. Evt insan merk ediyor iste bnde 400 le baslamstm 900 olmsti aklima gldi ama kese kontrolunde tek demsti dr sora kalpte 6. Hftada tek gordk sora digeri netlsti yani bu kontrolnde cikmayadabilir syrpriz olabiliyor:) ilk gebelignde allah nasip etsn iki tanr sana cokda super olur bnce. Bebeklk ksmi zor ama buyuynce neguzel arkads olck bence o zorluga deger❤ ben tek cocugum bi cocugun kardesi olmaliAmin canım inşallah Rabbim sana da hayırlı kolay güzel bir doğum ve hayırlı saglikli bir evlat nasip etsin.
Birkaç gün kaldı doktora gitmeme ama işte dayanamıyor insan acaba mi acaba mi diye:)hayırlısı yaşım 33 her ne kadar bakımları zor olsa da isterim aslında ikiz olmasını yaşım itibariyle de iyi olurdu.Her şeyin hayırlısı tabi
Tesadufen bu foruma girdim anilarim depreşti . Ne heyecanli gunlerdi hamilelik donemi. Heyecan korku bekleyis ... Simdi 5 aylik ikiz ogullarim . Saglikla kucagima aldim darısı sizlerin basina insallah arkadaslar . Guzel beslenmeyi ihmal etmeyin . Guzel haftalarda dogum diliyorum sizlere..
Allah korisn kotu bisi olmasn ins canim hep iyi dusunmk lazim. Corasprin iciyorum ben de devam edelm bisure daha dedi dr. Phtilasma yok onlem amacliBenim ilk gebeligimde yaşadığım şeyler geliyo aklima kendi kendimin psikolojisini bozuyorum.pıhtılaşma var bende hergun iğne ve aspirin kullanıyorum var mı aranızda kullananlar hanimlar..inşallah hepimiz aliriz kucaklarimiza sagliklica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?