- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.181
Nedir durum, ne olduBana dua edin arkadaşlar tekrar hastaneye yattım
Evet 5+0 artık altıncı hafta sayılıyor teknik olarak canım amin inşallahBenimde bugün 5+0 6 haftanın ilk günümü oluyor bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla çıkmak nasip etsin rabbim.Bana dua edin arkadaşlar tekrar hastaneye yattım
Eşimin sigoBu gune gore normal canim bence degerin guzel. 3+5 veya 6 da 900 du sanirm benm. Bu ikiz olayi rakamla hic alakali degilms zatn tamamen ultrasonda tespt ediliyor dusuk rakamli arkadslarnda ikiz olmstu rabbim gonlune gore nasip etsin sana❤
hım benim bugün 5+0 oluyor o zaman :)Evet 5+0 artık altıncı hafta sayılıyor teknik olarak canım amin inşallah
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla çıkmak nasip etsin rabbim.
Canım bir türlü yazamadım sana geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz bol bol dua edicem 3 ünüz içindeRahimde kanama alanı yok bebekler iyiler .kanamam şimdilik kesildi ikizlerde böyle kanama olabiliyormuş rahim anormal büyüdüğü için.doktor yarına kadar bekleyelim dedi
benim doktorum da yaptirmak zorunda degilsin dedi ben de de erkwn dogum riski var ben de yaptirmadim Rabbim yardimcimiz olsun.Gerçekten çok kararsız kaldım bende cumaya kadar karar vericem artık
gecmis olsun canim insallah sorun olmadan atltirsiniz. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizinRahimde kanama alanı yok bebekler iyiler .kanamam şimdilik kesildi ikizlerde böyle kanama olabiliyormuş rahim anormal büyüdüğü için.doktor yarına kadar bekleyelim dedi
Büyük ihtimal bende yaptrmycam..amin inşallahbenim doktorum da yaptirmak zorunda degilsin dedi ben de de erkwn dogum riski var ben de yaptirmadim Rabbim yardimcimiz olsun.
Gecms olsun canim ciddi bisi yoktur insBana dua edin arkadaşlar tekrar hastaneye yattım
Gecmis olsuunRahimde kanama alanı yok bebekler iyiler .kanamam şimdilik kesildi ikizlerde böyle kanama olabiliyormuş rahim anormal büyüdüğü için.doktor yarına kadar bekleyelim dedi
Canım hiç korkma bende 13+2deyim 7. Haftadan beri kanamam var kaç kez hastaneye yattım bilmiyorum hergün iğne vuruluyorum vallahi delik deşik oldum alıştım artık bende korkup bebekleri üzme alıcak nefesleri varsa kimse engel olamaz zaten sen kendini iyiye motive et geçicek bu günlerde inşallah19.haftam benim. Şimdi gördüm bebekleri iyiler çok şükür.6-7saatte bir bir parmak kadar kanama oluyor anlamadım gitti
Canım inşallah herşey yolunda gidecek Allah yardımcın olsun bir an önce biter inşallahİnşallah dediğin gibidir canım tuvalete gitmeye korkar oldum peçeteye geliyor sadece ama sonuçta kırmızı.sonra 5-6 saat rahatım yine aynı hüsran.4 gündür eşimle hastanede harap olduk
Canım eğer yiyecekleri ekmekleri varsa inan bana sağlıkla dünyaya geliyorlar. Bende defalarca hastanede yattım hatta bir seferinde bebeklerin yaşama oranı %5 dediler sayısız iğne yedim delik deşik oldum. Sonuç : ikiside sağlıkla yanımda uyuyorlar üstelik 36+0 da doğum yaptım19.haftam benim. Şimdi gördüm bebekleri iyiler çok şükür.6-7saatte bir bir parmak kadar kanama oluyor anlamadım gitti
Canım Allah yardımcın olsun beneklerine sağlık versin inşallahHepimizin kandili mübarek olsun bu günün hürmetine Rabbim hepimizin sağlığını versin.Bende durumlar aynı beklicez dedi doktor.bebkler öyle oynayıp duruyo insanın canını en çok da o yapıyo.Bana dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?