2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bu gune gore normal canim bence degerin guzel. 3+5 veya 6 da 900 du sanirm benm. Bu ikiz olayi rakamla hic alakali degilms zatn tamamen ultrasonda tespt ediliyor dusuk rakamli arkadslarnda ikiz olmstu rabbim gonlune gore nasip etsin sana
Eşimin sigo
Evet 5+0 artık altıncı hafta sayılıyor teknik olarak canım amin inşallah

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla çıkmak nasip etsin rabbim.
hım benim bugün 5+0 oluyor o zaman :)

Rahimde kanama alanı yok bebekler iyiler .kanamam şimdilik kesildi ikizlerde böyle kanama olabiliyormuş rahim anormal büyüdüğü için.doktor yarına kadar bekleyelim dedi
Canım bir türlü yazamadım sana geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz bol bol dua edicem 3 ünüz içinde

19.haftam benim. Şimdi gördüm bebekleri iyiler çok şükür.6-7saatte bir bir parmak kadar kanama oluyor anlamadım gitti
Canım hiç korkma bende 13+2deyim 7. Haftadan beri kanamam var kaç kez hastaneye yattım bilmiyorum hergün iğne vuruluyorum vallahi delik deşik oldum alıştım artık bende korkup bebekleri üzme alıcak nefesleri varsa kimse engel olamaz zaten sen kendini iyiye motive et geçicek bu günlerde inşallah

İnşallah dediğin gibidir canım tuvalete gitmeye korkar oldum peçeteye geliyor sadece ama sonuçta kırmızı.sonra 5-6 saat rahatım yine aynı hüsran.4 gündür eşimle hastanede harap olduk

İnşallah dediğin gibidir canım tuvalete gitmeye korkar oldum peçeteye geliyor sadece ama sonuçta kırmızı.sonra 5-6 saat rahatım yine aynı hüsran.4 gündür eşimle hastanede harap olduk
Canım inşallah herşey yolunda gidecek Allah yardımcın olsun bir an önce biter inşallah

19.haftam benim. Şimdi gördüm bebekleri iyiler çok şükür.6-7saatte bir bir parmak kadar kanama oluyor anlamadım gitti
Canım eğer yiyecekleri ekmekleri varsa inan bana sağlıkla dünyaya geliyorlar. Bende defalarca hastanede yattım hatta bir seferinde bebeklerin yaşama oranı %5 dediler sayısız iğne yedim delik deşik oldum. Sonuç : ikiside sağlıkla yanımda uyuyorlar üstelik 36+0 da doğum yaptım

Canım Allah yardımcın olsun beneklerine sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…