- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.201
Sare çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah, yavruların iyiymiş ne güzel, gelişmelerden haberdar et biziBana dua edin arkadaşlar tekrar hastaneye yattım
bende de olmuştu 4.1 cm idi. dinlen demişti dr bol bol ve fitil vermişti. 1 haftada kapanmıştı. geçmiş olsun.Rahimde kanama alanı yok bebekler iyiler .kanamam şimdilik kesildi ikizlerde böyle kanama olabiliyormuş rahim anormal büyüdüğü için.doktor yarına kadar bekleyelim dedi
amin inşallah. hayırlı kandiller herkese. kaç akşamdır rüyamda doğum yapıyorum o yüzden çok korkuyorum acaba erken gelirler mi diye. dün gece de ikizlerden birini doğurdum diğeri daha gelmemiştii.Kandilimiz ve uc aylarimiz mubarek olsun kizlar. Hepimiz birbirimize dua edelim. Tum gebeler saglikla sihhatle evlatlarına kavussun. Amin.
amin inşallah. hayırlı kandiller herkese. kaç akşamdır rüyamda doğum yapıyorum o yüzden çok korkuyorum acaba erken gelirler mi diye. dün gece de ikizlerden birini doğurdum diğeri daha gelmemiştii.
İkiz anneleri ikili test - üclü test falan yaptırdınız mı ? Ben şimdi 9. Haftayı bitirdim . Doktorum ikili test ikizlerde yapılmıyor demişti . Yaptırdınız mı ne yaptınız ne yapacağız hiç bilmiyorum
ben de yaptırmadım perinatolog ile burun ve ense kalınlığına ve diğer organlarına vs bakılmıştı..İkiz anneleri ikili test - üclü test falan yaptırdınız mı ? Ben şimdi 9. Haftayı bitirdim . Doktorum ikili test ikizlerde yapılmıyor demişti . Yaptırdınız mı ne yaptınız ne yapacağız hiç bilmiyorum
Risk görürseniz aldırır mısınız dedi, biz hayır deyince yaptırmadıkİkiz anneleri ikili test - üclü test falan yaptırdınız mı ? Ben şimdi 9. Haftayı bitirdim . Doktorum ikili test ikizlerde yapılmıyor demişti . Yaptırdınız mı ne yaptınız ne yapacağız hiç bilmiyorum
Sürekli bu tür rüyalar görüyorum bende canım normal sanırımamin inşallah. hayırlı kandiller herkese. kaç akşamdır rüyamda doğum yapıyorum o yüzden çok korkuyorum acaba erken gelirler mi diye. dün gece de ikizlerden birini doğurdum diğeri daha gelmemiştii.
Yaptırmadım zaten ikizlerde doğruluk payı yok.İkiz anneleri ikili test - üclü test falan yaptırdınız mı ? Ben şimdi 9. Haftayı bitirdim . Doktorum ikili test ikizlerde yapılmıyor demişti . Yaptırdınız mı ne yaptınız ne yapacağız hiç bilmiyorum
12. Haftada bakılıyor canım ense kalınlığına ve burnuna. Ben iki dra birden gidiyorum 6 haftada bir perinatalog,3 haftada bir kadın doğumcu. Ense kalınlığına perinatalog baktı bende ama kadın doğumcularda bakıyorPeki ense kalınlığı ve buruna ne zaman bakıldı ? Perinatalog a 20. Haftada gidiliyor diye biliyorum da
perinatalog için belli bir hafta yok istediğin zaman gidebilirsin. beni 12. haftada yönlendirmişlerdi. aslında radyolog baktı ama görememiş enseyi yanlış ölçmüş riskli dedi perinataloga yönşendirdi ama çok şükür bi sorun çıkmadı.Peki ense kalınlığı ve buruna ne zaman bakıldı ? Perinatalog a 20. Haftada gidiliyor diye biliyorum da
evet bakan kadın doğumcular var benimki bakmadı ama. şahsen ben kadın doğumcu olsam hemen hangi kurs sertifika vs gerekiyorsa alır bakardım. hastane politikası gereği bilerek başka yere yönlendiriyorlar gerçi ekstra para almak için ama olsun. yinede bakardım.12. Haftada bakılıyor canım ense kalınlığına ve burnuna. Ben iki dra birden gidiyorum 6 haftada bir perinatalog,3 haftada bir kadın doğumcu. Ense kalınlığına perinatalog baktı bende ama kadın doğumcularda bakıyor
Kızlar selamlar çok şükür hastaneden çıktık.Durumumuz iyi vajinadan baktı doktor uzunluk çok iyi dedi. Sadece bebeğin birinin plesantası çok az aşağıda bir süre sonra yukarı çıkar dedi.çok küçük bir kanama alanım varmış korkulacak bişey Yok dedi. Evde yatış artık sadece WC ye kalk dinlen dedi. İnşallah hayırlısı ile somumuzu görürüz
Canım gelmiş geçmiş olsun vakti zamanında gelsinler inşallahKızlar selamlar çok şükür hastaneden çıktık.Durumumuz iyi vajinadan baktı doktor uzunluk çok iyi dedi. Sadece bebeğin birinin plesantası çok az aşağıda bir süre sonra yukarı çıkar dedi.çok küçük bir kanama alanım varmış korkulacak bişey Yok dedi. Evde yatış artık sadece WC ye kalk dinlen dedi. İnşallah hayırlısı ile somumuzu görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?