2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Rahimde kanama alanı yok bebekler iyiler .kanamam şimdilik kesildi ikizlerde böyle kanama olabiliyormuş rahim anormal büyüdüğü için.doktor yarına kadar bekleyelim dedi
bende de olmuştu 4.1 cm idi. dinlen demişti dr bol bol ve fitil vermişti. 1 haftada kapanmıştı. geçmiş olsun.

Kandilimiz ve uc aylarimiz mubarek olsun kizlar. Hepimiz birbirimize dua edelim. Tum gebeler saglikla sihhatle evlatlarına kavussun. Amin.
amin inşallah. hayırlı kandiller herkese. kaç akşamdır rüyamda doğum yapıyorum o yüzden çok korkuyorum acaba erken gelirler mi diye. dün gece de ikizlerden birini doğurdum diğeri daha gelmemiştii.

amin inşallah. hayırlı kandiller herkese. kaç akşamdır rüyamda doğum yapıyorum o yüzden çok korkuyorum acaba erken gelirler mi diye. dün gece de ikizlerden birini doğurdum diğeri daha gelmemiştii.

Cok normal. Bende hep oyle ruyalar goruyorum. Bilinc altimiz etkiliyor. Hatta artik salonda uyuyorum geçen ruyamdan uyandim. Esime nasil bagiriyorum "kos dogum basladi" diye

İkiz anneleri ikili test - üclü test falan yaptırdınız mı ? Ben şimdi 9. Haftayı bitirdim . Doktorum ikili test ikizlerde yapılmıyor demişti . Yaptırdınız mı ne yaptınız ne yapacağız hiç bilmiyorum

Yaptirmadim. Perinatolog ikizlerde dogru sonuc cikmiyor o yuzden yapmiyoruz dedi.

ben de yaptırmadım perinatolog ile burun ve ense kalınlığına ve diğer organlarına vs bakılmıştı..

Sürekli bu tür rüyalar görüyorum bende canım normal sanırım
Yaptırmadım zaten ikizlerde doğruluk payı yok.

Peki ense kalınlığı ve buruna ne zaman bakıldı ? Perinatalog a 20. Haftada gidiliyor diye biliyorum da
12. Haftada bakılıyor canım ense kalınlığına ve burnuna. Ben iki dra birden gidiyorum 6 haftada bir perinatalog,3 haftada bir kadın doğumcu. Ense kalınlığına perinatalog baktı bende ama kadın doğumcularda bakıyor

Ben de 19’unda ikili test veya nifty yaptiracagim; nifty ne bilmiyorum ama baya ayrintili bir testmis. Benim de 11+2 olacak o gun insallah

Merhaba kizlar bende 12 haftalikim şuan yani oyle bilyorm hazrla yorm doktora gidecegim ense kalnligini falan bakcaklar.nolur dua edin banada cok korkyorm hic uyuyamadm ilk gebeligim gelismedigini ogrenmistim bukezde yine ogun geldi çattı. Allahim yardm etsin hepimize benmde çift yumurta tok gel dedi doktor tabi birazdan cikarcam hepsini yi ede tok olunurmu kusunca blmyom

Peki ense kalınlığı ve buruna ne zaman bakıldı ? Perinatalog a 20. Haftada gidiliyor diye biliyorum da
perinatalog için belli bir hafta yok istediğin zaman gidebilirsin. beni 12. haftada yönlendirmişlerdi. aslında radyolog baktı ama görememiş enseyi yanlış ölçmüş riskli dedi perinataloga yönşendirdi ama çok şükür bi sorun çıkmadı.

evet bakan kadın doğumcular var benimki bakmadı ama. şahsen ben kadın doğumcu olsam hemen hangi kurs sertifika vs gerekiyorsa alır bakardım. hastane politikası gereği bilerek başka yere yönlendiriyorlar gerçi ekstra para almak için ama olsun. yinede bakardım.

Kızlar selamlar çok şükür hastaneden çıktık.Durumumuz iyi vajinadan baktı doktor uzunluk çok iyi dedi. Sadece bebeğin birinin plesantası çok az aşağıda bir süre sonra yukarı çıkar dedi.çok küçük bir kanama alanım varmış korkulacak bişey Yok dedi. Evde yatış artık sadece WC ye kalk dinlen dedi. İnşallah hayırlısı ile somumuzu görürüz

Masallah. Allah daha da iyi etsin. Vaktini beklesin bebisler. Saglikla gelsinler annesi. Cok gecmis olsun.

Canım gelmiş geçmiş olsun vakti zamanında gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…