- 26 Aralık 2018
- 52
- 35
- 38
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.161
Risk olmasa hiç düşünmeden yaptrcaktım bende cuma günü doktora sorayım bakalım o ne diycekBenim ilkini 17. Haftada yaptılar canım diğeri 21. Haftada yapılacak . Ama doktoruna danışman daha iyi olur. Belki daha ileri haftalarda yaptır der. Benim bir riskim yoktu yaptırdım
Tetonoz aşısını yaptırmak şart mı arkadaşlar benim erken doğum riskim var bu aşıda erken doğumu tetikliyo die bu formda yazılar okudum kimi doktor gerek yok yaptırmaya diomuş sizler yaptırmışmıydınz
Kızlar ikiz gebelerin test sonuçları nasıl çıkıyor daha çok yeniyim yarın 5. Haftam bitiyor çok merak ediyorum bizim tarafta 2 amcamdada abimdede ikiz var :)
Gerçekten çok kararsız kaldım bende cumaya kadar karar vericem artıkBenim doktorum, bu hastanede sezeryan olacaksan sorun yok, steril her sey ama acil bir durumda baska hastaneye gidersin orda steril olmayan bir malzemeden tetanos kapabilirsin, asinin bir yan etkisi yok. Buna gore dusun, sen karar ver demisti. Bende yaptirdim. Cok ates yapmiyor sadece bir iki gun kol agriyor.
Sağol canımBu soru cok soruluyor. Ikiz gebelik beta degeriyle belli olmuyor. 7. Hafta sularinda kalp atisini dinlemeye gittiginizde anlarsiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Ben yaptırmıştım doktorum sezeryan doğum yapacağım için yaptırmamı önermişti. Ne ateş ne kol ağrısı hiçbir sıkıntı yaşamamıştımTetonoz aşısını yaptırmak şart mı arkadaşlar benim erken doğum riskim var bu aşıda erken doğumu tetikliyo die bu formda yazılar okudum kimi doktor gerek yok yaptırmaya diomuş sizler yaptırmışmıydınz
Senin sorunu anlayamadım ben canım. Beta hcg sonucunu mu sordun yoksa gebelikte yapılan rutin testleri miBanada cevap vereydiniz iyiydi
Benimde sezeryan olucak yaptırırsam inşallah bende de ağrı ateş olmazBen yaptırmıştım doktorum sezeryan doğum yapacağım için yaptırmamı önermişti. Ne ateş ne kol ağrısı hiçbir sıkıntı yaşamamıştım
Allah razi olsn canim. Bnde oyle bi karar veremem canim aynen. Sonuca gore tedavi mi olck sonlandrma mi olck blmiyorm doktormla bir goruseym bakalm ne diyecek. Bi doktor arkadsa sordk gerkli olmuyo bazn bu testler falan dems. Sagol bilgilrndrdgin icinÖncelikle Allah rahmet eylesin dedeciğine. Bence prenatest yaptırma bütçeni aşıyorsa. O testte bir sıkıntı çıksa gebeliği sonlandırdı misin? Doktorum bana bunu sordu ben de hayır dedim. Doktorum da yaptırana gerek yok o zaman demişti. Herkesin görüşüne saygım var. Boş yere kafanı karıştırma bir çok ikiz bebekte bu durum görünüyor. Biraz araştır kafan sakinleşince.
Beta hcg canım benim 4+1 ken 506.20 çıktıda bakıyorum çoğu insanın düşük çıkıyorSenin sorunu anlayamadım ben canım. Beta hcg sonucunu mu sordun yoksa gebelikte yapılan rutin testleri mi
Bu gune gore normal canim bence degerin guzel. 3+5 veya 6 da 900 du sanirm benm. Bu ikiz olayi rakamla hic alakali degilms zatn tamamen ultrasonda tespt ediliyor dusuk rakamli arkadslarnda ikiz olmstu rabbim gonlune gore nasip etsin sanaBeta hcg canım benim 4+1 ken 506.20 çıktıda bakıyorum çoğu insanın düşük çıkıyor
Ne kusuru canim benim sagolasn amin. Evet herks ole diyo. Etkileri ciddi olabilir ondn korkuyorm iste iyi dusunup dua etmektn bska caremz yok. Gercktn oyle canim zorlu bir yol rabbim yavrularimizi bize saglkla bagislasinMorasigi canım kusura bakma kendi derdimle ilgilenirken yazamadım öncelikle başın sağolsun .ayrıntılı ultrasonda kimden duyduysam illa bir sıkıntı görülüyor sonraki takipte ortadan kalkıyor.sen gönlünü ferah tut .ikiz gebe olmak çok zormuş İnan’ ki şimdi anlıyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin.bende yatıyorum artık çalışmıcam kanamam kesildi ama arada kahve kırmızı karışık geliyo WC ye gitmeye korkuyorum umarım geçecek bu günlerimiz
Sağol canım bizde çok ikiz olunca acabamı dedim de :)Bu gune gore normal canim bence degerin guzel. 3+5 veya 6 da 900 du sanirm benm. Bu ikiz olayi rakamla hic alakali degilms zatn tamamen ultrasonda tespt ediliyor dusuk rakamli arkadslarnda ikiz olmstu rabbim gonlune gore nasip etsin sana❤
Anladım canım. Benim 5+0 da 2580 çıkmıştı ama ilk usg de tek kese göründü ikinci sonradan göründü. Usg ye göre daha net söylenir. Gönlündekini rabbim nasip etsin inşallahBeta hcg canım benim 4+1 ken 506.20 çıktıda bakıyorum çoğu insanın düşük çıkıyor
Benimde bugün 5+0 6 haftanın ilk günümü oluyor bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAnladım canım. Benim 5+0 da 2580 çıkmıştı ama ilk usg de tek kese göründü ikinci sonradan göründü. Usg ye göre daha net söylenir. Gönlündekini rabbim nasip etsin inşallah
Bana dua edin arkadaşlar tekrar hastaneye yattım
Rabbim bebislerini sana bağışlasın. Umarım tehlikeli.bir durum yoktur. Çok geçmiş olsun dualarım seninle.Bana dua edin arkadaşlar tekrar hastaneye yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?