- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.141
Internettn okudguma gore dna da bisi gorurse amniyosentes yapiliyorms ona gore noluyo blmiyorm. Dnadaki amacta kromozomal bisi varmi yokmu gormk icnms. Esimde kotu bisi olmaz bak tum orgnlar duzgn cikti birnci kalite embiroyoydu iksiide diyo. Evet canim kendi doktoruma raporu ctesi goturucem bakalim o ne dicek kafami olumsz bilgilerle suan doldrmk istemiyormCanım geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz doğar bebeklerin. Benim konuyla ilgili bilgim yok. Ama olaki siz DNA testini yaptırdınız ne gibi bir önlemi olabilirmiş sordun mu. Kendi drunla da bir görüş bence o ne diyecek fikir verir
Bencede canım netten çok fazla okuyup kafanı karıştırma. Eşine katılıyorum çok şükür bütün organları gayet iyi sorun yok. Sen kontrollerini sıkı tut tedbiri elden bırakma Allah sağlık versin inşallah tüm bebeklereInternettn okudguma gore dna da bisi gorurse amniyosentes yapiliyorms ona gore noluyo blmiyorm. Dnadaki amacta kromozomal bisi varmi yokmu gormk icnms. Esimde kotu bisi olmaz bak tum orgnlar duzgn cikti birnci kalite embiroyoydu iksiide diyo. Evet canim kendi doktoruma raporu ctesi goturucem bakalim o ne dicek kafami olumsz bilgilerle suan doldrmk istemiyorm
Benim de oldu o haftalarda 2-3 kere kanama.Ben 7+3 günlüğüm ikimgün öncesine kadar hiç sorun yoktu birden kahverengi bi kanama geldi kilodun ortası kadar..hemen gittik doktora ikisinin de kalbi atıyor şükür küçük bir kanama bölgesi var rahim içinde az miktarda daha kabama olursa korkma dedi doktor..ikiz ve tedaviyle olan gebeliklerde lekelenmeler olabilir önemli olan şiddetli kasık ağrısı ve yoğun kanama olmaması dedi..bi saat kadar önce koyu bi kan daha geldi çok az ama geldi sonuçta..bana da purluton depot verdi zar zır bulduk yarın da ikincisi vurulacak..5 gün de rapor verdi..morali çok bozuluyor insanın çok demorilize oldum( öyle zor kavuştuk ki bu bebeklere..lütfen bişey olmasın sizinkilere de benim bebeklerime de..
Destegin icn sagol canim oyle yapicam. Hepimiz icin aminnnBencede canım netten çok fazla okuyup kafanı karıştırma. Eşine katılıyorum çok şükür bütün organları gayet iyi sorun yok. Sen kontrollerini sıkı tut tedbiri elden bırakma Allah sağlık versin inşallah tüm bebeklere
Sağol canım şu an kanama yok ama korkuyorum yine de..Benim de oldu o haftalarda 2-3 kere kanama.
1 ay yattım ve her gün iğne oldum önlem amaçlı. 12. Haftadan sonra çok şükür hepsi kesildi. Merak etme geçecek senin de..
Internettn okudguma gore dna da bisi gorurse amniyosentes yapiliyorms ona gore noluyo blmiyorm. Dnadaki amacta kromozomal bisi varmi yokmu gormk icnms. Esimde kotu bisi olmaz bak tum orgnlar duzgn cikti birnci kalite embiroyoydu iksiide diyo. Evet canim kendi doktoruma raporu ctesi goturucem bakalim o ne dicek kafami olumsz bilgilerle suan doldrmk istemiyorm
Inss canimm ya suan iyi bi etkisi yok ve ins olmaz doktorlar ne derse mecbur ole yapcz uzmnlklari bu. Iyi dusnmeye calisiyorm bakalimŞimdi okudum yazdiklarini doktor banada öyle demişti 1.kalite olduğu için sagliklarindan emin olabiliyoruz demişti.bide tüm organları ve gelişmesi iyiyse içini ferah tut. Sadece için rahatlasin diye iyi olurdu yaptırman.
Masallah aminn canim dinlen guzelceSabah doktora gittik bebeklerim büyümüş ikisinin de kalbi pıt pıt atıyor..gayet sağlıklılar dedi doktor rahimde kanama filan da yok hersey yolunda yani..önlem olarak purluton depot yapıldı yine..evde beş gün daha dinleneceğim...allah korusun hepimizin yavrularını :)Eki Görüntüle 2241485
Valla o iğneyi bana yapan kadın dünyanın en nazik ve eli hafif hemşiresi olabilirdi çok çok yavaş enjekte etti iğneyi de hiç hissetmesini ama sonra 5 gün kalça iptalMasallah aminn canim dinlen guzelcebu igneyi hic sevmemistim ya bide yapana gore degisiyo tabi:)
Evet canim yapan kisile cok alakasi var ama o anlik dedgn gibi sora kalca iptal:) ilk oldgumda yuruyememstm resmen:)Valla o iğneyi bana yapan kadın dünyanın en nazik ve eli hafif hemşiresi olabilirdi çok çok yavaş enjekte etti iğneyi de hiç hissetmesini ama sonra 5 gün kalça iptal
Bnde sevmedim ya canim yavrulari gorup takip edemiyoruz sevimsiz bi sayfa olms digeri daha kullansliydi sankiMerhaba kizlar,
Nasilsiniz? Ya bu yeni arayuzu sevmedim bebek de takip edemiyoruz...
Öncelikle Allah rahmet eylesin dedeciğine. Bence prenatest yaptırma bütçeni aşıyorsa. O testte bir sıkıntı çıksa gebeliği sonlandırdı misin? Doktorum bana bunu sordu ben de hayır dedim. Doktorum da yaptırana gerek yok o zaman demişti. Herkesin görüşüne saygım var. Boş yere kafanı karıştırma bir çok ikiz bebekte bu durum görünüyor. Biraz araştır kafan sakinleşince.Selam kizlar dedemi kaybettk cenaze telaslarindaydim bendekuran okuyan hoca sagolsn hep bana da dua etti. teli aldim elime size birsey soracagim. Detayli usg vrdi dun sabah genel olarak iyi cikti hersey sadece bir bebegimin yemek kordonunda tek atar damar varms. Normalde iki oluyorms diger bebegimin 2 sorun yok. Gelisim gerili yapabilir normalde ama senin haftasiyla uyumlu gelisimi guzel etkilemems kalp veya bobrek rahtszlklari olabilir dedi. Rpaora da not dismis yakndan takip edilsn %10 da fark var bebekler arasnda die not dusmus. Dna testindn bahsetti yaptirabilirsnz die ancak pahali die biliyorum butcemiz uymaz kafama takildi ikizlerde goruluyo bisi etkilemeyedebilir dedi siz yasadiniz mi duydunuz mu kizlar :s ins bebeklerim saglkli dogar
Benim drum önermedi. Sebebi alı değil aşı yüksek ateş yapabilir hiç gerek yok dedi. Bence bu kararı druna sorarak vermelisin. Benim aile hekimimde drun izin verirse yapalım demişti izin çıkmadıTetonoz aşısını yaptırmak şart mı arkadaşlar benim erken doğum riskim var bu aşıda erken doğumu tetikliyo die bu formda yazılar okudum kimi doktor gerek yok yaptırmaya diomuş sizler yaptırmışmıydınz
Benim ilkini 17. Haftada yaptılar canım diğeri 21. Haftada yapılacak . Ama doktoruna danışman daha iyi olur. Belki daha ileri haftalarda yaptır der. Benim bir riskim yoktu yaptırdımTetonoz aşısını yaptırmak şart mı arkadaşlar benim erken doğum riskim var bu aşıda erken doğumu tetikliyo die bu formda yazılar okudum kimi doktor gerek yok yaptırmaya diomuş sizler yaptırmışmıydınz
Evet yüksek ateş yapıyomuş ondan bende korkuyorm işte cumaya kadar konuşaym doktorumla çok kararsız kaldım ciddenBenim drum önermedi. Sebebi alı değil aşı yüksek ateş yapabilir hiç gerek yok dedi. Bence bu kararı druna sorarak vermelisin. Benim aile hekimimde drun izin verirse yapalım demişti izin çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?