2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Internettn okudguma gore dna da bisi gorurse amniyosentes yapiliyorms ona gore noluyo blmiyorm. Dnadaki amacta kromozomal bisi varmi yokmu gormk icnms. Esimde kotu bisi olmaz bak tum orgnlar duzgn cikti birnci kalite embiroyoydu iksiide diyo. Evet canim kendi doktoruma raporu ctesi goturucem bakalim o ne dicek kafami olumsz bilgilerle suan doldrmk istemiyorm

Bencede canım netten çok fazla okuyup kafanı karıştırma. Eşine katılıyorum çok şükür bütün organları gayet iyi sorun yok. Sen kontrollerini sıkı tut tedbiri elden bırakma Allah sağlık versin inşallah tüm bebeklere

Benim de oldu o haftalarda 2-3 kere kanama.
1 ay yattım ve her gün iğne oldum önlem amaçlı. 12. Haftadan sonra çok şükür hepsi kesildi. Merak etme geçecek senin de..

Destegin icn sagol canim oyle yapicam. Hepimiz icin aminnn

Kızlar ikiz gebelerin test sonuçları nasıl çıkıyor daha çok yeniyim yarın 5. Haftam bitiyor çok merak ediyorum bizim tarafta 2 amcamdada abimdede ikiz var :)

Şimdi okudum yazdiklarini doktor banada öyle demişti 1.kalite olduğu için sagliklarindan emin olabiliyoruz demişti.bide tüm organları ve gelişmesi iyiyse içini ferah tut. Sadece için rahatlasin diye iyi olurdu yaptırman.

Inss canimm ya suan iyi bi etkisi yok ve ins olmaz doktorlar ne derse mecbur ole yapcz uzmnlklari bu. Iyi dusnmeye calisiyorm bakalim

Masallah aminn canim dinlen guzelce bu igneyi hic sevmemistim ya bide yapana gore degisiyo tabi:)

Valla o iğneyi bana yapan kadın dünyanın en nazik ve eli hafif hemşiresi olabilirdi çok çok yavaş enjekte etti iğneyi de hiç hissetmesini ama sonra 5 gün kalça iptal
Evet canim yapan kisile cok alakasi var ama o anlik dedgn gibi sora kalca iptal:) ilk oldgumda yuruyememstm resmen:)

Öncelikle Allah rahmet eylesin dedeciğine. Bence prenatest yaptırma bütçeni aşıyorsa. O testte bir sıkıntı çıksa gebeliği sonlandırdı misin? Doktorum bana bunu sordu ben de hayır dedim. Doktorum da yaptırana gerek yok o zaman demişti. Herkesin görüşüne saygım var. Boş yere kafanı karıştırma bir çok ikiz bebekte bu durum görünüyor. Biraz araştır kafan sakinleşince.

Tetonoz aşısını yaptırmak şart mı arkadaşlar benim erken doğum riskim var bu aşıda erken doğumu tetikliyo die bu formda yazılar okudum kimi doktor gerek yok yaptırmaya diomuş sizler yaptırmışmıydınz

Benim drum önermedi. Sebebi alı değil aşı yüksek ateş yapabilir hiç gerek yok dedi. Bence bu kararı druna sorarak vermelisin. Benim aile hekimimde drun izin verirse yapalım demişti izin çıkmadı

Benim ilkini 17. Haftada yaptılar canım diğeri 21. Haftada yapılacak . Ama doktoruna danışman daha iyi olur. Belki daha ileri haftalarda yaptır der. Benim bir riskim yoktu yaptırdım

Benim drum önermedi. Sebebi alı değil aşı yüksek ateş yapabilir hiç gerek yok dedi. Bence bu kararı druna sorarak vermelisin. Benim aile hekimimde drun izin verirse yapalım demişti izin çıkmadı
Evet yüksek ateş yapıyomuş ondan bende korkuyorm işte cumaya kadar konuşaym doktorumla çok kararsız kaldım cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…