2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Yaaa öyle mi oluyor hiç bilmiyordum doktor adım adım bilgilendirme yaptığı icin söylemedi demek ki. Perinatalog çok pahalı diye okumuştum . 6 haftada bir sizi bütçe olarak yormuyor mu
maşallah bende umarım böyle güzel haberler alırım perinataloga gidince . Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Herkese merhaba dün gittik bebegin biri 10 haftalikkende ayniydi yine ayni durmadan bana bakyo normal guzel gelismis dedi doktor ikisinede ama daha onceki durumumdan dolayi haftaya yine gel dedi.korkcak bisey yok iui diuo ama o bebek hep bize bakyo oyleyken ense kalinligi bakiliyomu bilemedmde

Aslında bulunduğunuz şehre göre değişiyor. Ben konyadayım drun muayenesi normalde 300 lira ama bize sağlık personeli indirimi yapıyor 200 alıyor. İstanbul’da ki arkadaşlar 800-1000 liralardan bahsediyor çok uçuk geliyor bana. Benim drum Türkiye’de bir çok ilki başarmış biri çoğu zaman tvlerdr haberlerde falan görünür. Detaylı ultrasonumuzu yaptı 20. Haftada 300 lira. İstanbul’daki arkadaşlar ikiz bebekler için 700 se fiyat misal 1400 veriyor ikiz olduğu için. Bunları duydukça bizimki gayet nırmal geliyor canım. Birde Doğumu onda yapacak olursam fakültede yaptırıyor özel oda ayarlıyor istersek geceliği 200 lira. Bu da avantaj

Nerde yasiyorsunuz? Bulundugunuz ilin universite hastanelerinde vardir bu bolum. Bir arastirin bence.

Kizlar bu ikiz hamielelikte yuruyus verdimi doktorlarınız bana 20 fkka dedi onuda isteyerek solemedi bu normal hamilelik degil dedi.siz yuruyomusunuz 12 hafta oldm napsam blmyom.daha erkenmi acaba korkyomda bisey olur diye kasik agrisi oluyo ondan

Bana günlük rutini e devam et dedi. Ben zaten en az 8000 bin adım atıyorum günde.

3. Ayımda kanamam olduğu için 3 hafta yürümedim. Onun dışında her gün 30-40 dakika yürüyorum.

Kızlar birşey sorucam size bende özele gidiyorum dr uma özellikle sordum perinatolog görmesi gerekir mi en azından bi kere gideyim mi diye hayır gerek yok dedi ben yine de mhrs den randevu almak istedim dr unuzun sevk etmesi gerekli diyor bunun için ne yapmalıyım devlet hastenesinde ki dra mı rica edeyim illa gitmem gerekir mi gitmesem sıkıntı olur mu sizce ?

Bence bulunduğunuz ilde fakültede yada devlet hastamesinde perinatolog varsa devlet hastanesi Dr una sevk ettirin. Ben bir kez gittim bulunduğum ilde olmadığından en yakin ile özel perinatolaga gittim. Onlar kadın dogumculardan daha detaylı bakıyorlar. Gitmelisiniz ultrasyön cihazları bile bizim drlarinkinden daha iyi.

Yasadiginiz ildeki tip fakultesi perinatoloji bolumune gidip, takip olmak istediğinizi soyleyin. Ikiz olunca hemen aliyorlar zaten.

Canım gittiğin doktor bütün kontrollerini yapıyorsa kendisine sorduğunda gerek Yok dediyse gitme bence.benim ki sadece ayrıntılı ultrason için başka doktora yönlendirdi.

3. Ayımda kanamam olduğu için 3 hafta yürümedim. Onun dışında her gün 30-40 dakika yürüyorum.
Doktora sormusmuydunuz 30 40 dakka cok geldi bana 20 dakka deyince benim doktor sasrdim
doktor 30 40 yuru dedimiydi bana 20 30 dedi zorla oda sasrdm simdi duyunca bole kac aya kadar yuruyuse devam ediceksin ki

Canım gittiğin doktor bütün kontrollerini yapıyorsa kendisine sorduğunda gerek Yok dediyse gitme bence.benim ki sadece ayrıntılı ultrason için başka doktora yönlendirdi.
Sağolun kızlar cvplar için dr um gerek yok dedi hatta anormal bişey söylemişim gibi şaşırdı falan ayrıntılı ultrasonu konuşmadık ama ekstra ücretle yaptığını duymuştum bu gidişimde tekrar görüşücem ayrıntılıya girsem yeterli olur sanırım bilemiyorum ki

Canim ben perinatologa gidiyorum; haftada 2 aletli pilates yapiyorum ona ok verdi; her gun de yuru de dedi. Cok kilo almanin bir anlami yok 20. haftaya kadar; elinden geleni yap dedi hareket iyi geliyormus aksine.

Benim midem bile hic bulanmadi tabii; bulantisi vs olana da yuruyus iyi gelir ama bence...

Kizlar cinsiyetleriniz nedir? Belli mi? Ben bu nifty testini yaptiracagim; onda anne kanindan bebegin dnasina bakip kesin sonuc cikariyor, cinsiyet de kesin belli oluyor.

Canım Morasigi sesin çıkmıyo merak ettim günlerdir sesin çıkmıyo iyisin demi
Kuzum sagolasn dusncen icin mevlut okunuyordu annemde yogndum bu ara diger sayfa bildrmlernden burayi goremedim. Iyiym sukur raporu gosterdim doktora suan gelisime ve organlara etkisi yok birtek genetik ihtimal kaliyor oyuzdn size kalms test dedim ondada bisi ciksada bilmis olacakmisiz yani sadece yaptrmicz sanirm hersey allahtan saglkli dogsnlar die dua ediyorm hep. Sen nasilsin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…