- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.241
Bende cok yuruyemiyorm canim yarim saat oluyordur asiri uzun yuruys ayakta kalma onermesi zatn vucudun sana sinyal verecektir. Baski sanci oluyo kemklerim agriyo biraz fazla aykta kalsm yorlsam cok yurusem zor toparliyom kendimi:) kendini dinlendirerek yuruyus gezi mantkli bnceKizlar bu ikiz hamielelikte yuruyus verdimi doktorlarınız bana 20 fkka dedi onuda isteyerek solemedi bu normal hamilelik degil dedi.siz yuruyomusunuz 12 hafta oldm napsam blmyom.daha erkenmi acaba korkyomda bisey olur diye kasik agrisi oluyo ondan
Cok sevndm canim masallah bole devam etsn inssKızlar selamlar çok şükür hastaneden çıktık.Durumumuz iyi vajinadan baktı doktor uzunluk çok iyi dedi. Sadece bebeğin birinin plesantası çok az aşağıda bir süre sonra yukarı çıkar dedi.çok küçük bir kanama alanım varmış korkulacak bişey Yok dedi. Evde yatış artık sadece WC ye kalk dinlen dedi. İnşallah hayırlısı ile somumuzu görürüz
Ozellerde perinatolog olan hastane ve subelr az canim ama muayeneleri cok oynamiyor 50 tl fark etmsti bnde ozel sigorta indrmyle prof farki almiyo anlasmalilar. Devlette daha yaygindir universite hastsbelernde mtlaka vrdir daha iyi olabilir senin icinKızlar birşey sorucam size bende özele gidiyorum dr uma özellikle sordum perinatolog görmesi gerekir mi en azından bi kere gideyim mi diye hayır gerek yok dedi ben yine de mhrs den randevu almak istedim dr unuzun sevk etmesi gerekli diyor bunun için ne yapmalıyım devlet hastenesinde ki dra mı rica edeyim illa gitmem gerekir mi gitmesem sıkıntı olur mu sizce ?
Çok tesekkurlerBende cok yuruyemiyorm canim yarim saat oluyordur asiri uzun yuruys ayakta kalma onermesi zatn vucudun sana sinyal verecektir. Baski sanci oluyo kemklerim agriyo biraz fazla aykta kalsm yorlsam cok yurusem zor toparliyom kendimi:) kendini dinlendirerek yuruyus gezi mantkli bnce
Kizlar benim kizlarm cok nazli ve inatci cikti normalde surekli donup tekmeler atiyorlar doktor yaninda yuzler kapali hepgecn hfta detayli vardi birini hic goremedk digeride net olmadi anlk oldu. Benim doktormnda makinasi ayni renklide veriyo ancak dun sabah 9 da raporu gotrmeye gittik yine kapamslar kendilerini goremedik 2 hftada mi kobtrole gtmem gerekiyorms damar ekskliginin etkisi olmasn die ins olmaz
Olsun canim dinlen yat riske atma icin rahat etsn bebisler iyi olsn yeter ki. Ins guzel haberler alirsinİyiyim canım bende evde yatıyorum artık annenle kayınvalide bakacaklar bir süre.doktor bir süre evde dinlen dedi.korkulacak bir durum yok dese de insanın içi rahat etmiyor.bizde 2 hafta sonra gitcez bakalım ayrıntılıya hayırlısı artık
Oyy canim sen hic goremedin demek ben susayim ozaman senin bebisler dogacak nrdeyse masallahBenim hep öyle. Hic göremedik yuzlerini. Cunku yuzleri belime bakiyormus. :)
Bana alabildigince yuru dedi 10 haftaya kadar tek gr almayacaksin dediKizlar bu ikiz hamielelikte yuruyus verdimi doktorlarınız bana 20 fkka dedi onuda isteyerek solemedi bu normal hamilelik degil dedi.siz yuruyomusunuz 12 hafta oldm napsam blmyom.daha erkenmi acaba korkyomda bisey olur diye kasik agrisi oluyo ondan
Benden kanama falan geldigi.icin 3 ay hic yurumedim belki doktor ondan istemeyerek solemistir.devamli yatma otur dedi bana.yuruyusude kendm.sordm bacaklarm sismeye baslafi smdiden e mide bulantisi yuzunden tuzlu yedim tabi.yuruyunce kendmi rahat hissettimBana alabildigince yuru dedi 10 haftaya kadar tek gr almayacaksin dedi
Evet doktor 20 dakika ile başlattı, 40 a kadar çıkabilirsin dedi.. 29. Haftamdayım genelde 30 dakika yürüyorum. 30’dan sonra çok yorarsa 15-20 ye düşer yine yürürüm..Doktora sormusmuydunuz 30 40 dakka cok geldi bana 20 dakka deyince benim doktor sasrdim
doktor 30 40 yuru dedimiydi bana 20 30 dedi zorla oda sasrdm simdi duyunca bole kac aya kadar yuruyuse devam ediceksin ki
İkizlerde cinsiyet belirlenemiyo bu testlerde..Canim ben perinatologa gidiyorum; haftada 2 aletli pilates yapiyorum ona ok verdi; her gun de yuru de dedi. Cok kilo almanin bir anlami yok 20. haftaya kadar; elinden geleni yap dedi hareket iyi geliyormus aksine.
Benim midem bile hic bulanmadi tabii; bulantisi vs olana da yuruyus iyi gelir ama bence...
Kizlar cinsiyetleriniz nedir? Belli mi? Ben bu nifty testini yaptiracagim; onda anne kanindan bebegin dnasina bakip kesin sonuc cikariyor, cinsiyet de kesin belli oluyor.
Çok iyi fiyatlar. Ben zonguldak da yasıyorum buralarda sanırım yok hiç duymadım. Fiyatlar beni korkutuyor Ankara ya gidiyorum tüp bebek doktoruma. O bile maddi olarak zorluyor muayene 350 tl yol 200 hiç harcamasan 100 tl de otopark a içmeye yemeye gidiyor . Bakalım nr diyecek doktor. Eğer sorun olmayacağını bilsem oraya gitmem bu civarlarda doktora giderimAslında bulunduğunuz şehre göre değişiyor. Ben konyadayım drun muayenesi normalde 300 lira ama bize sağlık personeli indirimi yapıyor 200 alıyor. İstanbul’da ki arkadaşlar 800-1000 liralardan bahsediyor çok uçuk geliyor bana. Benim drum Türkiye’de bir çok ilki başarmış biri çoğu zaman tvlerdr haberlerde falan görünür. Detaylı ultrasonumuzu yaptı 20. Haftada 300 lira. İstanbul’daki arkadaşlar ikiz bebekler için 700 se fiyat misal 1400 veriyor ikiz olduğu için. Bunları duydukça bizimki gayet nırmal geliyor canım. Birde Doğumu onda yapacak olursam fakültede yaptırıyor özel oda ayarlıyor istersek geceliği 200 lira. Bu da avantaj
zonguldak da yasıyorum . Daha önce buralarda hiç gitmedim doktora. Tüp bebek ile hamile kalınca kendi doktoruma gidiyorum . Evet burada var mı diye bakmam gerek . Araştırmaya başlamalıyımNerde yasiyorsunuz? Bulundugunuz ilin universite hastanelerinde vardir bu bolum. Bir arastirin bence.
Fiyatı nasıl bu testin canım ? Nerede yaptıracaksın bi deCanim ben perinatologa gidiyorum; haftada 2 aletli pilates yapiyorum ona ok verdi; her gun de yuru de dedi. Cok kilo almanin bir anlami yok 20. haftaya kadar; elinden geleni yap dedi hareket iyi geliyormus aksine.
Benim midem bile hic bulanmadi tabii; bulantisi vs olana da yuruyus iyi gelir ama bence...
Kizlar cinsiyetleriniz nedir? Belli mi? Ben bu nifty testini yaptiracagim; onda anne kanindan bebegin dnasina bakip kesin sonuc cikariyor, cinsiyet de kesin belli oluyor.
Ayrıntılı ultrasonu radyolog mu yaptı sizin. Perinatalog riskli gebelik uzmanıdır. Anne karnındaki bebeğin organ taramalarını yapar, Doğum anında veya öncesinde alınması gereken önlemler varsa ona yönelik önlem alırArkadaşlar merhaba. Bende ikizlere hamileyim ve 20 haftalık. Ayrıntılı ultrasonda herşey normal dedi doktor ama kasıklarımda ağrı var onunla ilgili bilgi vermiyor. Bide bu perinatalog neyle ilgili niçin gidiliyor bilgisi olan bilgi versin lütfen.
Üniversite hastanesinde vardır. Burda üniversite hastanesinde, eğitim araştırmada ve Doğum hastanesinde var. Özelde de muayenehanesi olanlar var. Allah yardımcın olsun. Tüp bebek maddi manevi yoruyor ama sonu güzel olsun inşallah benimde tüp bebek 4. Denememdi buÇok iyi fiyatlar. Ben zonguldak da yasıyorum buralarda sanırım yok hiç duymadım. Fiyatlar beni korkutuyor Ankara ya gidiyorum tüp bebek doktoruma. O bile maddi olarak zorluyor muayene 350 tl yol 200 hiç harcamasan 100 tl de otopark a içmeye yemeye gidiyor . Bakalım nr diyecek doktor. Eğer sorun olmayacağını bilsem oraya gitmem bu civarlarda doktora giderim
zonguldak da yasıyorum . Daha önce buralarda hiç gitmedim doktora. Tüp bebek ile hamile kalınca kendi doktoruma gidiyorum . Evet burada var mı diye bakmam gerek . Araştırmaya başlamalıyım
Evet radyolog baktı. Doktorum da çok bilgi vermiyor. Endişe ediyorumalınması
Arkadaşlar merhaba. Bende ikizlere hamileyim ve 20 haftalık. Ayrıntılı ultrasonda herşey normal dedi doktor ama kasıklarımda ağrı var onunla ilgili bilgi vermiyor. Bide bu perinatalog neyle ilgili niçin gidiliyor bilgisi olan bilgi versin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?