- 12 Kasım 2018
- 59
- 57
- 8
- 31
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.261
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. Hemen araştırıp perinatalogada gitcem. Bizim yasadimizbölgede böyle bi hastane yok. Tüp bebeği de konya da yaptırmıstik zaten. Inşallah herşey yolunda gider. Teşekkür ederimgeldiginde
Canım benim de soldakini hemen hemen her gün hissediyorum ama sagdakini 3-5 günde 1 hissediyorum arkası dönük olabilirKızlar merhaba herkese nasılsınız. Benim oğlanlardan solda olanı hep hissediyorum ama sağdakini iki gündür pek hissetmiyorum. Druma gitsem mi beklesem mi bilemedim
Aslında o da gün içinde hareket ediyor ama öteki kadar kuvvetli değil canım dediğin gibi sanırım o biraz daha geride yada pozisyonu farklıCanım benim de soldakini hemen hemen her gün hissediyorum ama sagdakini 3-5 günde 1 hissediyorum arkası dönük olabilir
Bence bir perinatalog görse daha iyi olur. Tüp bebeği Konya’da yapmışsınız drunuz kimdi bende konyadayım. Ben Perinatalojiye 6 haftada bir gidiyorum. Her kontrolden sonra dr ne zaman gelmem gerektiğini söylüyor. Kaşın Doğum 3 haftada bir çağırıyorEvet radyolog baktı. Doktorum da çok bilgi vermiyor. Endişe ediyorum
TeyZemin oğlu anne karnından itibaren takipte kaldı bu sebepten canım. Doğum sonrası bir yıl da nefrolog takip etti. Şu an gayet sağlıklı. Benim burda gittiğim perinatalog eğer böbrekte genişleme devam eder bebeği sıkıntıya sokacak olursa anne karnında bebeğin böbreğine katater takıyor. Bu şekilde çok hastası var bebeği sağlıkla doğan.Hanımlar 22.haftadayız. Ayrıntılı ultrason yapıldı. Bebeğin birinde böbreği genişlemiş takip edeceğiz dedi. Amniyon sıvısı aldırır mısın dedi,hayır dedim. 4mm - 5mm civarı. Sonradan kapanır mı ki?? Erkek olsa önemsiz ama kızı dikkate alırım dedi. Başına gelen duyan var mı
Erkek olsa çok önemsemem ama kız olunca dikkate alıp takip edeceğim dedi. Peki bu rahatsızlığın down sendromu ile alakası var mıTeyZemin oğlu anne karnından itibaren takipte kaldı bu sebepten canım. Doğum sonrası bir yıl da nefrolog takip etti. Şu an gayet sağlıklı. Benim burda gittiğim perinatalog eğer böbrekte genişleme devam eder bebeği sıkıntıya sokacak olursa anne karnında bebeğin böbreğine katater takıyor. Bu şekilde çok hastası var bebeği sağlıkla doğan.
Aslında o da gün içinde hareket ediyor ama öteki kadar kuvvetli değil canım dediğin gibi sanırım o biraz daha geride yada pozisyonu farklı
Novafertil hastanesi ali sami gürbüz doktorum. Ama hamile kalalı beri ona gidemiyorum
Siz kime gidiyorsunuz perinataloga. Hangi hastane doktor ismi ne. Bende bi araştırıp gitmeye çalışayımhaftada
Canım down sendromuyla ilgili demedi ama ilelerse anne karnında müdahale gerekir dedi. Sürekli takip edildi genişleme artmadı.Erkek olsa çok önemsemem ama kız olunca dikkate alıp takip edeceğim dedi. Peki bu rahatsızlığın down sendromu ile alakası var mı
O zaman benim yaşadığım normal bende gün içinde takip etmeye çalışıyorum teşekkürler canım cevabın içinBenimde ayni durum soldakinde var en basinsan beri. Sagdakinin hareketleri cok guclu oluyor. Soldaki daha agir ve sakin. Doktoruma soyledim onemsemedi. Ama elimle takip etmeye calisiyorum.
Ben Ali acarda takip oluyorum perinatalog. Tıp fakültesinde hoca ama özel muayenehanesinde bakıyor. Tetkikler için tıp fakültesine yönlendiriyor. Ücreti 300 tl. Ama Meram eğitim araştırma hastanesinde de var perinatalog ücretsiz bakıyor. Özel problem değilse Ahmet başaran var birdeSiz kime gidiyorsunuz perinataloga. Hangi hastane doktor ismi ne. Bende bi araştırıp gitmeye çalışayım
Çok teşekkür ederim. Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip eder inşallah.bakıyor
Hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah aminÇok teşekkür ederim. Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip eder inşallah.
Aminnnninşallah
Allah kucağına almayı nasip etsin kesinlikle tüp benek zorlayıcı her anlamda. Ense boyun kalınlığına normal hastanelerde olan kişiler bakıyorsa burada bardır ona giderim . Dün baktım perinatalog buralarda yokmuş en yakın Bolu da barmış . Ona ne zaman giderim bilmiyorum . Hayırlısı ile sağlıklı olsunlar da başka duam yokAyrıntılı ultrasonu radyolog mu yaptı sizin. Perinatalog riskli gebelik uzmanıdır. Anne karnındaki bebeğin organ taramalarını yapar, Doğum anında veya öncesinde alınması gereken önlemler varsa ona yönelik önlem alır
Üniversite hastanesinde vardır. Burda üniversite hastanesinde, eğitim araştırmada ve Doğum hastanesinde var. Özelde de muayenehanesi olanlar var. Allah yardımcın olsun. Tüp bebek maddi manevi yoruyor ama sonu güzel olsun inşallah benimde tüp bebek 4. Denememdi bu
yerinde çok şükür seninki nasılGünaydın kızlar umarım keyifler yerindedir :)
Maşallah kocaman olmuşlar, darısı bize inşallah.günaydın dün kontrole gittik. çok şükür her şey yolunda dedi. biri 718 diğeri 735 gr olmuş. Allah hepimizin kucağına salıcakla almamızı nasip etsin inşallah.
amin inşallahhh. doğumlarımızı da konuşalım inşallah burda :)Maşallah kocaman olmuşlar, darısı bize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?