- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.421
Canım ilacın muadili yok maalesef. Bir kaç aydır resmen çile çekiyoruz bu ilaç yüzünden. Allah razı olsun inşallah bulursunarkadaşlar şu anda şişli, bağcılar ve tekirdağ da arıyorum. henüz olan çıkmadı. yarın da izinli olucam şeker yüklemem var civar eczanelerde muhakkak çıkıp soracağım. sonrada sizlere yazarım olur mu. el birliğiyle buluruz inşallah. muadili yokmuymuş acaba dr lar neden yazıyorlar, depolar neden boş? ooof offff..
şişlide çok tüp bebek merk var bugüne kadar bulamaıdğım ilacım hiç çıkmadı şükür. sizler için araştırıp yazıcam bulcaz Allahın izniyle.
Cift yumurta cift plesanta kordn canim benmde. 22+6 yiz bugun. 3 kilo aldim bnde 2 kizim olacak rabbimin izniyleBurda ki arkadaşların geneli çift yumurta ikizlerine mi hamile :) cinsiyetleri neler hanımlar:) kaç kilo aldınız:))
Canim cok uzuldum sasirdimKızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
Kasntilarn basladiysa sen bsla kullanmaya canim iyi dusunmussun. Kremlerdense yaglar daha dogal geldi bana en iyi kremide alsak catlayacksa catliyor ikizde sifir catlak mumkun degil bunu kabullenmek lazim☺Benim erkenden basladi kasinti dokukme ya.bende aldirdim bugun zeytin yagla karistircam kakao yagida aldircam birde portakal yagimi aldrsam bisey olurmu bilmyom cildi sklastryomus ya naosam bilmyom daha 4 ay olmadan basladm ya hayirlisi sonucta dogal yaglar bisey olmaz dimi artk herseyden korkar oldm yaa
Aa senle ayni kaderi paylasiyoruz canimcim cimcimeler geliyor insMaşaallah:) benim de çift yumurta ikizi 2 kız 23+3 olduk. 10 kilo almışım ya
Seninde iki kizmisMaşallah, Allah bağışlasın. 26 haftada ben de 9 alırım herhalde :)
Evet canm aynıyızAa senle ayni kaderi paylasiyoruz canimcim cimcimeler geliyor insbenm baslar cok kotu gcti kilo alamadgmdan ondan rakam az. Tek bebegin bu ayini dusunnce ikize gore yine normal gibi duruyo sennde canim. 5 ayda 8 kilo aldi tek bebekle is arkadasm:)
Benimkiler de biri daha hareketli diğeri daha sakin arada dürtüyo o kadar:)))Seninde iki kizmiscanim ya hareketler nasi cok harektli gibi geliyo bazen cosuyorlar kizlar zilli mi olacak ne diyorum biri daha fena bastiriyo oburu nazli nazli kiyamam diyorum
11 kilo almışsın çok iyi ikiz olmasına rağmen. Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin çok bişey kalmamışÇift yumurta bi kız bi erkek. Hamile kaldığımda 59,5 kg idim, 30 haftalığım 70,5 kg oldum.
Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da geçer inşaallah hepsi:)☺Bu haftadan itibaren bende hızla alırım sanırım canım. 17. Haftaya kadar sürekli kusunca gebe kaldığım kiloya yeni geldim
İnşallah canım onlar sağlıklı olsun nasipse vakti zamanında gelsinler herşey olurSağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da geçer inşaallah hepsi:)
Evet Canım 2kız da benden. Benim de biri çok hareketli değer yavrum nazikSeninde iki kizmiscanim ya hareketler nasi cok harektli gibi geliyo bazen cosuyorlar kizlar zilli mi olacak ne diyorum biri daha fena bastiriyo oburu nazli nazli kiyamam diyorum
Sağolasın..11 kilo almışsın çok iyi ikiz olmasına rağmen. Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin çok bişey kalmamış
Lekelenmenin rengi lahverengi ama su tarzinda akiyor benden . 2-3 gundur de adet agrisi cekiyorum. Bebeklerimin sagligindan endise ediyorumLekelenmenin rengi nasilki
Acile gittin mi ihmal etme su gibi akıntı varsaLekelenmenin rengi lahverengi ama su tarzinda akiyor benden . 2-3 gundur de adet agrisi cekiyorum. Bebeklerimin sagligindan endise ediyorum
Her hafta korkuyla gidiyorum.Gittigimde muayne ediyor hersey normal diyip gonderiyor doktorum. Bu sefer randevu gunune kadar bekliyecemAcile gittin mi ihmal etme su gibi akıntı varsa
Masallah canim❤ gep bole snairm diger arkadas da ole yazmis birisi nazli narin oluyor dmeekEvet Canım 2kız da benden. Benim de biri çok hareketli değer yavrum nazik
Of valla bende biktim su akintidan igne attilar kesti diger gun geldi biraz once yine basladi biraz bugun yurudum diye 2 saat sinra geldi mumya gibi durcaz biktm ya sag salim kavussakta kurtulsak ya aileler telas ben telas nolcak blmyom istenmeyen bisey ama dedi kanaman olursa gel dedi loo diye bisey geldi dedm dusurdummu.ama sarili kahverengili akintimis.sonra kahverengi devam edyo iste ayiptir solemesi idrarimi bike edemyom kaccaklar diye pecete tutuyom pskolojim bozuldu ya. Gitmek istyosan git ben gitmekten doktorda benden bikti.kanaman okllunca gel dedi.e buda istenmeyenmis bu nedemek insani korktyolar nediyeyimLekelenmenin rengi lahverengi ama su tarzinda akiyor benden . 2-3 gundur de adet agrisi cekiyorum. Bebeklerimin sagligindan endise ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?