2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canım ilacın muadili yok maalesef. Bir kaç aydır resmen çile çekiyoruz bu ilaç yüzünden. Allah razı olsun inşallah bulursun

Burda ki arkadaşların geneli çift yumurta ikizlerine mi hamile :) cinsiyetleri neler hanımlar:) kaç kilo aldınız:))
Cift yumurta cift plesanta kordn canim benmde. 22+6 yiz bugun. 3 kilo aldim bnde 2 kizim olacak rabbimin izniyle sende durumlar nasi canim

Kasntilarn basladiysa sen bsla kullanmaya canim iyi dusunmussun. Kremlerdense yaglar daha dogal geldi bana en iyi kremide alsak catlayacksa catliyor ikizde sifir catlak mumkun degil bunu kabullenmek lazim☺

Maşaallah:) benim de çift yumurta ikizi 2 kız 23+3 olduk. 10 kilo almışım ya
Aa senle ayni kaderi paylasiyoruz canimcim cimcimeler geliyor ins benm baslar cok kotu gcti kilo alamadgmdan ondan rakam az. Tek bebegin bu ayini dusunnce ikize gore yine normal gibi duruyo sennde canim. 5 ayda 8 kilo aldi tek bebekle is arkadasm:)

Aa senle ayni kaderi paylasiyoruz canimcim cimcimeler geliyor ins benm baslar cok kotu gcti kilo alamadgmdan ondan rakam az. Tek bebegin bu ayini dusunnce ikize gore yine normal gibi duruyo sennde canim. 5 ayda 8 kilo aldi tek bebekle is arkadasm:)
Evet canm aynıyız benim de başlar çok kötüydü ama son ayda aldım böyle. Eşim çok aldın deyip duruyor takılmadan edemiyor. 3 canlıyız biz kolaysa sen taşı diyorum

Bebislerinin hareketlerini hissedemeyen arkadaslar. Uzandiginizda karninizin alt kisminda elinizin altinda sertligi hissediyormusuz. Benim gazim olunca cok sertlesip hissediyorum.

Lekelenmenin rengi lahverengi ama su tarzinda akiyor benden . 2-3 gundur de adet agrisi cekiyorum. Bebeklerimin sagligindan endise ediyorum
Of valla bende biktim su akintidan igne attilar kesti diger gun geldi biraz once yine basladi biraz bugun yurudum diye 2 saat sinra geldi mumya gibi durcaz biktm ya sag salim kavussakta kurtulsak ya aileler telas ben telas nolcak blmyom istenmeyen bisey ama dedi kanaman olursa gel dedi loo diye bisey geldi dedm dusurdummu.ama sarili kahverengili akintimis.sonra kahverengi devam edyo iste ayiptir solemesi idrarimi bike edemyom kaccaklar diye pecete tutuyom pskolojim bozuldu ya. Gitmek istyosan git ben gitmekten doktorda benden bikti.kanaman okllunca gel dedi.e buda istenmeyenmis bu nedemek insani korktyolar nediyeyim

Arkadaslar birazdan hastaneye gitcem dua edin nolur.bu mikrootanmidir neyden bilmyom sari kahverengi uzayan akintilarim var suluda gelyo kendi memleketimdeyim burdayken bi baktrcam kendi doktormdan utanyom artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…