2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Maşaallah:) benim de çift yumurta ikizi 2 kız 23+3 olduk. 10 kilo almışım ya

Bu haftadan itibaren bende hızla alırım sanırım canım. 17. Haftaya kadar sürekli kusunca gebe kaldığım kiloya yeni geldim

inşallah daha az alırsın tabi :)

bu arada sare ne yaptı acaba Allah yardımcısı olsun
İnşallah :)
Evet ya Allah yardımcısı olsun, çok üzüldüm ben, Allahım direnme gücü versin arkadaşımıza. Çok zor.
Herkese hayırlı günler bebeklerde sizde iyisinizdir inşallah.
İyiyiz Sayecim sen nasılsın, dinleniyorsun değil mi, annen var dimi yanında

Canım çok sağol dinleniyorum annem var sağolsun yemeğimi bile yatakta yiyorum canım. Bir sağa bir sola dönüyorum
Hayırlı günler arkadaşlar, bende 24 hafta +4 kiloyla gidiyorum ama sanki dağlar gibi büyümüş hissediyorum ilerleyen haftaları çok merak ediyorum hareket etmek zorlaştıkça
Bende öyleyim sanki ağırlaştım gibi geliyor

Canım çok sağol dinleniyorum annem var sağolsun yemeğimi bile yatakta yiyorum canım. Bir sağa bir sola dönüyorum

Bende öyleyim sanki ağırlaştım gibi geliyor
Allah kolaylık versin canım ne güzel annen yanındaymış benimde çocuklarımı babannesi okula götür getir yapıyor insanın desteğe ihtiyacı oluyor

Allah kolaylık versin canım ne güzel annen yanındaymış benimde çocuklarımı babannesi okula götür getir yapıyor insanın desteğe ihtiyacı oluyor
Allah razı olsun canım onlardan olmasalar ne yapardık bilmiyorum. Destek çok önemli bu dönemde hakları ödenmez

Ben korkudan daha kilomu bakmadim 14 haftalik olcam korkyom bakmaya ben simdiden sistigim icin bu gercekle karsilasmak istemyom☺

Arkadaşlar elinde proluton depot iğne olup kullanmıycak olan var mı bana ve çevremdeki kişilere lazım ama bi türlü bulamıyoruz

Arkadaşlar elinde proluton depot iğne olup kullanmıycak olan var mı bana ve çevremdeki kişilere lazım ama bi türlü bulamıyoruz
Ahhhh yaaa biz iki sehir gezdik yok piyasadan kalkmis tek tek eczanelere gezceksiniz dediler ilkini hastanenin onunde bi tane bulduk birinide kendi memleketimden izmirde bulamazsiniz dedi manisayi aradlar yok hicbiyerde eczacilar eger ellerinde kaldysa bitane falan koşun oyalanmayin dendi kendi memleketimde annem 20. Eczanede buldu ve kucucuk bir eczaneden sakn burda bulunmaz kucuk yerde demeyin heryere bakin.artk doktoru arcaktm benzerini ver diye eczaclar yatrsinlar olmayan igneyi ne yazyo bunlar demisler kendileri atsinlar ne atcaklarsa demisler.oturdum agladm sinirden bu igne yuznden dusmucegi varsa dusurcektm uzulmekten stresten bulamiyosaniz doktorunuzu aryin.biri eczane sabahtan beri herkes bu igneyi soruyo yok bulamazsiniz demis.aramadklari yer kalmadi.artk piyasada yok uremiyomus varsa ellerinde verirler.sabahtanda kafinin birine 3 tane vermisler banada bitane vurulcam insallah.Allahim insallah bulursunuz ya

Çok saçma ztn kullanılan ve bizim için çok önemli olan bir ilacı firma nasıl piyasa çıkarmaz onların anlaşmamazlığı yüzünden olan bizlere oluyo aynı şekilde kan sulandırıcı cleksanda piyasada yok artık..
Allah hepimzin yardımcısı olsun

arkadaşlar merhaba. istanbuldayım buralarda bikaç eczane ismi verbilirim. aradaki güven duygusu nasıl olur bilmiyorum ama isteyene alır gönderirim eczane ile halledemezseniz. yardımcı olabileceğim bişey olursa elimden geleni yaparım tabiiki.

Çok iyi olur bizim için

arkadaşlar şu anda şişli, bağcılar ve tekirdağ da arıyorum. henüz olan çıkmadı. yarın da izinli olucam şeker yüklemem var civar eczanelerde muhakkak çıkıp soracağım. sonrada sizlere yazarım olur mu. el birliğiyle buluruz inşallah. muadili yokmuymuş acaba dr lar neden yazıyorlar, depolar neden boş? ooof offff..
şişlide çok tüp bebek merk var bugüne kadar bulamaıdğım ilacım hiç çıkmadı şükür. sizler için araştırıp yazıcam bulcaz Allahın izniyle.

Amin inşallah bulsanda bulamasanda bizim için uğraşman yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…