- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.381
Allah sabır versin arkadaşım.. Rabbim hayırlı evlatlarla doldursun kucağını, insanın elinden birşey gelmiyor bizler sadece aracıyızNedeni belli değil patolojiye gittiler bir haftadır sulu akıntım vardı meğer bebeklerden gelmiş akşam hiç suları kalmamıştı. Diyecek bişey Yok arkadaşlar.Rabbimin takdiri elimden geleni yaptım.Dikkat edin kendinize
Kiyamam ya Allah sabir versin vanim bidahada gostermesin ya keske elimizden bisey gelse ama yok işteNedeni belli değil patolojiye gittiler bir haftadır sulu akıntım vardı meğer bebeklerden gelmiş akşam hiç suları kalmamıştı. Diyecek bişey Yok arkadaşlar.Rabbimin takdiri elimden geleni yaptım.Dikkat edin kendinize
Benimde cift ne cikcak bilmyom artk ikisi erkekmis sasrdim hep biri kiz biri erkek dusunyodm bole de oldgnu duymadydim tek.yumurtada ayni olyo da degisikmis bakalm benim nolcakÇift yumurta ikizi iki erkek. Dört kilo aldım 23 haftam bitmek üzere nasipse
Tek yumurta kesin aynı oluyor cinsiyeti ama çift yumurta ikizinde aynı da farklı da olabiliyor belli olmuyor canım. Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallahBenimde cift ne cikcak bilmyom artk ikisi erkekmis sasrdim hep biri kiz biri erkek dusunyodm bole de oldgnu duymadydim tek.yumurtada ayni olyo da degisikmis bakalm benim nolcak
Başınız sağolsun. Allahım sabır versin ne denir kiKızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
4. Aydi canim:) 4 aya kadr kilo almadm ben hafifti karnimda sora buyudu ve kasinmalar artinca baslamistim hindistn cevizi cokguzel kokuyo ama yaaE kacinci ayda baslamistin
Benim erkenden basladi kasinti dokukme ya.bende aldirdim bugun zeytin yagla karistircam kakao yagida aldircam birde portakal yagimi aldrsam bisey olurmu bilmyom cildi sklastryomus ya naosam bilmyom daha 4 ay olmadan basladm ya hayirlisi sonucta dogal yaglar bisey olmaz dimi artk herseyden korkar oldm yaa4. Aydi canim:) 4 aya kadr kilo almadm ben hafifti karnimda sora buyudu ve kasinmalar artinca baslamistim hindistn cevizi cokguzel kokuyo ama yaa☺
Amin insallah hayirlisi olsunlarda farketmez yaTek yumurta kesin aynı oluyor cinsiyeti ama çift yumurta ikizinde aynı da farklı da olabiliyor belli olmuyor canım. Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Başın sağ olsun,allah sabır versinKızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
Cok üzüldüm canım basın sağolsun ne desek boşKızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
Basın sağolsun canım çok üzüldüm. Rabbim sabrını versin. kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Kızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
Maşaallah:) benim de çift yumurta ikizi 2 kız 23+3 olduk. 10 kilo almışım yaÇift yumurta ikizi iki erkek. Dört kilo aldım 23 haftam bitmek üzere nasipse
Rabbim sabrını versinKızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
Oluyo oluyo benim de çift yumurta ikizi. 2 kız. Herşey olabilir yani Rabbim dilerseBenimde cift ne cikcak bilmyom artk ikisi erkekmis sasrdim hep biri kiz biri erkek dusunyodm bole de oldgnu duymadydim tek.yumurtada ayni olyo da degisikmis bakalm benim nolcak
canim basiniz saolsun Rabbim dayanma gucu versin. İnsallah en kisa zamanda saglikla evlat sahibi olmayi nasip etsinKızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
günaydınnnKızlar günaydın
iyi benden başka 10 kg alanı görmek beni oldukça rahatlattıMaşaallah:) benim de çift yumurta ikizi 2 kız 23+3 olduk. 10 kilo almışım ya
ilk 16 hafta hiç kilo almadım. son 10 haftada 9 kg aldım. çift diyende var tek diyende var ama 2 erkek bekliyoruz biz de kısmetse. sağlıklı olsunlarda farketmez..Biz de çift yumurta ikiziyiz, ikisi de kız :) 4 kilo almıştım son muayenede, Perşembe günü muayenem var, orda öğrenirim kaç kilo aldığımı :):) 20+6 yız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?