2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

üstadımızsın tabii sen daha iyi bilirsin :) amin ya bi gelseler daha ne isterizz o kadar beklemişiz, emek vermişiz. varsın başımızı da kaşımayalım zaten bikaç yıl sonra düzene girer diye düşünüyorum ilk zamanlar biraz yorar sadece. ama gerçekten buraya girip, konuşup rahatlamak amacımız, zaten hayat yeterince yorucu, bür de üstüne bizim alınganlık yapıp, onu mu, dedi laf mı soktu, bana bunu nasıl der sorularıyla zindana çevirmemiz gereksizz.

Merhaba canım şuan durumunuz nasıl merak ettim ? Bende 16. Haftamdayim bebek eşi biraz asagidaymis
Dikiş atılalı 1 ay oldu canım. Rahim boyum hala kısa hunileşmem var ama doktorum dikişin çok iyi korkma bol su ve istirshat diyor.24.haftaya yeni girdim 28 i görsem rahatlayacağım

Dikiş atılalı 1 ay oldu canım. Rahim boyum hala kısa hunileşmem var ama doktorum dikişin çok iyi korkma bol su ve istirshat diyor.24.haftaya yeni girdim 28 i görsem rahatlayacağım
Sevindim canım Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir doğum yaparsın Allah bize minişleri verdiyse vardır bir bildiği merak etme.insan evham yapıyor tabi bende çok korkuyorum ama dua etmek tek caremiz. Rahim boyun kaç cm düştü canım

Pazartesi günü 20 mm dediler hunileşme var dediler. Ama doktorum çok önemsemiyor dikişimiz çok iyi diyor. Kasılma önleyici ilaç proluton iğne filan vermedi bana

Pazartesi günü 20 mm dediler hunileşme var dediler. Ama doktorum çok önemsemiyor dikişimiz çok iyi diyor. Kasılma önleyici ilaç proluton iğne filan vermedi bana
Daha kötüleri var canım merak etme çok böyle doğum yapan baya araştırdım kötü olsan doktorun zaten soylerdi. Benim şuan 16 haftamda 43 mm senin nasıldı acaba bu haftalarda bu değerin çok düşmemesi lazımmış

Çok iyi benimm 12 den beri ölçülüyor 4 hiç görmedim en fazla 36 idi. Doktorum risk görürsem yapacağım diyordu önleyici serklsj yapmadı. 20. Haftada acil yapıldı 20 mm olmuştu. Ama şimdi önemsemiyor dikişimiz iyi diyor bende ona güveniyorum. 4 hafta daha dursak kelke

İşte bir anda düşüyor sanırım dimi.ben okudum yorumlardan hatırlıyorum daha düşük değerlerle 30. Haftaları görenler var canım ama ağır iş yapmazsan.kendine dikkat etmeye çalış Allah'ın izniyle birşey olmaz.bende korkudan sadece yemek yapmak için kalkıyorum

Ya ikiz gebelikte dusuk riski nezaman gecer ki tekte 3 ay diyolar ciftte nekadarki bole biz dogurasiya dusuk riski mi yasicaz anlamadm ben

Kizlar iyi aksamlar hepinize saglk sifa diliyorum gonulden bnde bisi danismak istiyorm sizin daha cok bilginiz var. Detyli ultrason rpaoruma baktim da servikal uzunlk 33mm diyor. Hunilesme yok flaan yaziyo. Doktoruma bu ctesi gidiyorm ins gcn hafta kalmsti cenzaesi cknca. Kac olmasi gerekiyo dusuk mu acaba bu rakamda. Ultrasnda rahm agzi kapali deniyor hep. Rakam dusermi die bi endiselendim de

Sadece wc ve doktora kalkıyorum canım. Hamileliğimin başından beri böyleydim. İnan olacaklara engel olamıyıruz. Ben çok dikkat ettim hiç kalkmadım bol su iğne ilaç sağlıklı beslenme ama hala ipin ucundayız. 20 mm iken dikiş atıldı 4 hafta oldu hala 20 mm. Aman baktım ne yaparsam yapayım değişmiyor bende çok takmıyorum bıraktım düşünmüyorum

Aynen öyle canım olacağı varsa oluyor doktorum bile aynı şeyi söyledi evde yatarkende olacaksa herşey olur çok sıkıntı yapma dedi.olsun şükür canım hiç değilse aynı duruyor değer Allah yardımcımız olsun insallah.dusunme çok stres yapma

Offf millet disarda karnini gostere gostere gezer bizde evde yasyoz hameligitadini cikartamyoz resmn.ama nplm iyi olsnlarda artk ellernden tutar gezrz
Valla canımm24. Haftamdayım 24 yılım gitti öyle söyleyeyim. Her günüm yıl gibi çektiğimi ben bilirim. Hamileliğin tadını çıkarmayı geçtim içim rahat şekilde gezebilseydim o bile yeterdi

Valla canımm24. Haftamdayım 24 yılım gitti öyle söyleyeyim. Her günüm yıl gibi çektiğimi ben bilirim. Hamileliğin tadını çıkarmayı geçtim içim rahat şekilde gezebilseydim o bile yeterdi
Zaten bebekler dusmuceksede bu stresimizden olan olcak.aslnda hersey beyinde biter biz ikiz gebelik kokay desek doktorlar bize kolay dese belki stres oomucaz ama durmadan sen normal gebe degilsin sen ikiz gebesin riskin fazla heran dusebilir kuveze girerler oledebilirler falan bunlari dedikleri surece bu aylar gecmez bizde.heee risklimis diyoruz strese girip basimiza gelmeyen kalmyo resmen ya.doktoru dinlemeyip kulagimizi kapasak e kime guvencez bilen kisi onlar Allah muhtac etmesin yaa cok zor bu bilim ciktgndan beri herseyi okuya okuya korkar oldk eskiler kendisi tarlalarda ikiz doguruyodu normal bir de saka gibi ya.smdi hastalik gibi hamilelik yasyoz

Aynen canım ama şu bi gerçek ki bizim durumumuz diğerlerinden farklı oluyor

Ben 20 mm ile 3 haftadır bekliyorum canım. Ama dikişli. Off keşke bizde oralara gelebilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…