- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.501
Gelirsiniz inşallah canım Allaha emanet edip birazda akışına bırakmak gerekRabbim meleklerimizi korusun inşallah sancıyla bekliyoruz bakalımBen 20 mm ile 3 haftadır bekliyorum canım. Ama dikişli. Off keşke bizde oralara gelebilseydik
Sağlıcakla kavuşunGelirsiniz inşallah canım Allaha emanet edip birazda akışına bırakmak gerekRabbim meleklerimizi korusun inşallah sancıyla bekliyoruz bakalım
Canım benim 20. Haftada 3.2 ydi normaldi yani. 23. Haftada 2.2 olmuş. 2.5 un altını risk görüyorlar sen her kontrolünde rahim ağzını ölçtür önlemini al. Herkeste aynı olmaz tabiiKizlar iyi aksamlar hepinize saglk sifa diliyorum gonuldenbnde bisi danismak istiyorm sizin daha cok bilginiz var. Detyli ultrason rpaoruma baktim da servikal uzunlk 33mm diyor. Hunilesme yok flaan yaziyo. Doktoruma bu ctesi gidiyorm ins gcn hafta kalmsti cenzaesi cknca. Kac olmasi gerekiyo dusuk mu acaba bu rakamda. Ultrasnda rahm agzi kapali deniyor hep. Rakam dusermi die bi endiselendim de
Gelirsiniz inşallah canım Allaha emanet edip birazda akışına bırakmak gerekRabbim meleklerimizi korusun inşallah sancıyla bekliyoruz bakalım
Sagol canim siniri blmiyordum her gittgmde bakiyolr ins dusmez smdi sik takip demslerdi zatn detylidan sora ikiz belli olmuyo iste sende birden degisti onumde orneksin vala allah korusn bebeklerimiziCanım benim 20. Haftada 3.2 ydi normaldi yani. 23. Haftada 2.2 olmuş. 2.5 un altını risk görüyorlar sen her kontrolünde rahim ağzını ölçtür önlemini al. Herkeste aynı olmaz tabii
Masallah canim Allah yardimcin olsn ins guzel haberlerini aliriz saglicaklaKızlar inşallah hepimiz sağ salim alırız yanlış anladıysam kusura bakmayım sizler de :) bende öğlen hastaneye yatırıldım 34. Haftamızdayız sancıyla geldim 20 mm e düşmüş rahim uzunluğu doğum her an başlayabilir dediler dua edin bizede :)
Canım bu haftalardan sonra daha dikkat gerektiriyor evet bebekler ağırlaştıkça baskı artıyor. İnşallah yatın güzel şeyler duyarsın canım bir problem olmayacak içini rahat tut. Benim kontrolümde yarınSagol canim siniri blmiyordum her gittgmde bakiyolr ins dusmez smdi sik takip demslerdi zatn detylidan sora ikiz belli olmuyo iste sende birden degisti onumde orneksin vala allah korusn bebeklerimizibakalim yarin neler duyucam icim rahat edemiyo ins bebegimi etkilememistir damar eksikligi
Doktor bi sıkıntı görmediği için söylememiştir ama bundan sonraki kontrolünzde kendi doktorunuza sorarsanz söyler çünkü benim doktorumda sormadan söylemiyogünaydın. bana hiç bilgi verilmedi bu servikal uzunlukla ilgili nereden bakabilirim detaylı rp fotosu var elimde ama öyle bişey yazmıyo.
Benim Son 2 kontrolümde 35 mm çıkıyor. Doktorum rutin hayatına devam diyor ki ben günde en az 7 km yürüyorum :) Evde 1 kızım var ve çalışıyorum. Biraz kişisel bu galiba, biraz da spontan ikiz olmasıyla alakalı benim galiba, aynı tek gebelik gibi yaşıyorum. Maşallah diyelim de :):):) Endişelenme yani, doktorun olumsuz bir şey olsa söyler zatenKizlar iyi aksamlar hepinize saglk sifa diliyorum gonuldenbnde bisi danismak istiyorm sizin daha cok bilginiz var. Detyli ultrason rpaoruma baktim da servikal uzunlk 33mm diyor. Hunilesme yok flaan yaziyo. Doktoruma bu ctesi gidiyorm ins gcn hafta kalmsti cenzaesi cknca. Kac olmasi gerekiyo dusuk mu acaba bu rakamda. Ultrasnda rahm agzi kapali deniyor hep. Rakam dusermi die bi endiselendim de
Ay hadi hayırlısı bakalım, normal mi olacak ? Şimdi nasılsınKızlar inşallah hepimiz sağ salim alırız yanlış anladıysam kusura bakmayım sizler de :) bende öğlen hastaneye yatırıldım 34. Haftamızdayız sancıyla geldim 20 mm e düşmüş rahim uzunluğu doğum her an başlayabilir dediler dua edin bizede :)
Benim detaylı raporumda yazıyor. Her muayenede de bakılıyor. Drum daha önce kürtajlar ve rahimden yapılan işlemler olduğu için sürekli takip ediyordu riski artırıyor çünkü. Sorun görmeyince söylememiştir sana dagünaydın. bana hiç bilgi verilmedi bu servikal uzunlukla ilgili nereden bakabilirim detaylı rp fotosu var elimde ama öyle bişey yazmıyo.
Doktor bi sıkıntı görmediği için söylememiştir ama bundan sonraki kontrolünzde kendi doktorunuza sorarsanz söyler çünkü benim doktorumda sormadan söylemiyo
Benim detaylı raporumda yazıyor. Her muayenede de bakılıyor. Drum daha önce kürtajlar ve rahimden yapılan işlemler olduğu için sürekli takip ediyordu riski artırıyor çünkü. Sorun görmeyince söylememiştir sana da
Geçmiş olsun bir bilgim yok bazen tek yumurta ikizlerinde olduğunu duymuştum amamerhaba kızlar
bugun dr kontrolünde perinatalog bebeklerin birinde kan dolaşımı yavaslaması başlamış dedi. internete baktim biraz ekonomi falan yazıyor.zamanla kg alımı yavaşlayıp duruyormus. var mı boyle bisey duyan bilen gören yaşayan?
Bnde agirlastgmi hissediyorm zatn uzun sure oturmakra sknti isyernde. Yaa ozaman ins ikimzide guzel haberlee duyariz canimCanım bu haftalardan sonra daha dikkat gerektiriyor evet bebekler ağırlaştıkça baskı artıyor. İnşallah yatın güzel şeyler duyarsın canım bir problem olmayacak içini rahat tut. Benim kontrolümde yarın
Canim benmde bakiyolardi ultrasnda ama mm solememslerdi onceki hftalarda die blki blmiyorm. Detyli ultrason raporunda yaziyordu benimgünaydın. bana hiç bilgi verilmedi bu servikal uzunlukla ilgili nereden bakabilirim detaylı rp fotosu var elimde ama öyle bişey yazmıyo.
Masalah sana canim bole devam et aman dielimBenim Son 2 kontrolümde 35 mm çıkıyor. Doktorum rutin hayatına devam diyor ki ben günde en az 7 km yürüyorum :) Evde 1 kızım var ve çalışıyorum. Biraz kişisel bu galiba, biraz da spontan ikiz olmasıyla alakalı benim galiba, aynı tek gebelik gibi yaşıyorum. Maşallah diyelim de :):):) Endişelenme yani, doktorun olumsuz bir şey olsa söyler zaten
Ay hadi hayırlısı bakalım, normal mi olacak ? Şimdi nasılsın
İnşallah canım hep güzel haberler almak nasip etsin rabbim bizimle birlikte bekleyen herkeseBnde agirlastgmi hissediyorm zatn uzun sure oturmakra sknti isyernde. Yaa ozaman ins ikimzide guzel haberlee duyariz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?