- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.521
Maşallah sizeMerhaba arkadaslar
Tansiyonum yukseldigi ve duzenli sancilarim ciktigi icin dun sabah sezeryanla bebeklerim dunyaya geldi hepimiz iyiyiz cok sukur. Allah sizlere de bu mutlulugu vaktinde zamaninda yasamayi nasip etsin.
Amin inşallahMerhaba arkadaslar
Tansiyonum yukseldigi ve duzenli sancilarim ciktigi icin dun sabah sezeryanla bebeklerim dunyaya geldi hepimiz iyiyiz cok sukur. Allah sizlere de bu mutlulugu vaktinde zamaninda yasamayi nasip etsin.
Maşallah Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaslar
Canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah. bebişler kaç kilo doğdu kuvoze alındılar mi. Benimkiler bir sürpriz yapmasalar 1 haftaya kadar alacak doktor benide doğuma.Merhaba arkadaslar
TebriklerrrMerhaba arkadaslar
Merhaba arkadaslar
Allah uzun be sağlıklı bir ömür nasip etsin canım gözün aydınMerhaba arkadaslar
Ay masallah canim cok sevindm iyi olmaniza gozun aydin cennet kokulularina kavustun❤ saglkla buyusunlerMerhaba arkadaslar
Banada doktorm hep ole diyo canim cok almamaya cals die etkiliyorms dedign gibi son 1 ayda aldm bnde hizla gidicek gibi bakalim☺ masallah bu arada iyi olmalarina sevndm gercktn harektleri izlemek cok guzel❤ ins guzel sonuclar da alirsin alalhn iznyleBir de ben perinatologa gidiyorum, sizi de mutlaka uyarmislardir ama ben yine soyleyeyim; bana kilo almamaya calis ne kadar kilo alirsan o kadar fazla erken gebelik riski dedi doktor.
Sanada bisi kalmamis canim Allah yardm etsn saglkla gelsn kuzularnCanım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah. bebişler kaç kilo doğdu kuvoze alındılar mi. Benimkiler bir sürpriz yapmasalar 1 haftaya kadar alacak doktor benide doğuma.
Selam canim 23 haftamizi doldurdk bizdeGenetik testi n yaptınMorasigi yaptircak misin uzun süredir girmiyodum okuyamam is olabilirim yazdiysanda. Bizde 17 haftalik olduk çok şükür
Sağol canım sizlerde inşallah sağlıkla bu haftalara gelirsiniz. Hastalıklarla yatarak ignelerle bu haftalari gördük. İnşallah sizin hamileliğiniz daha rahat geçer. Dikkat edin kendinize çok yormayın kendinizi bol bol istirahat etmelisiniz. Benim bebislerimin biri kız biri erkek. Çok istiyordum Ahsen ismini koymayı. Ama sanırım koymayacagim yani çok kararsızım hala. Zeynep ismini kesin koymak istiyorum yanina Ahsen, Asel ve Meva isimlerinden birini koyabilirim kızın ismini. Sanırım en uyumlu Zeynep Meva oluyor sizce nasıl?Sanada bisi kalmamis canim Allah yardm etsn saglkla gelsn kuzularnbebislerinin ismi mi niknde yazan ahsen ismini bizde begeniyoruzda ilgimi cekti birden
İsmiyle yaşasın canım Zeynep Meva çok güzel bencede. Bende kızım olsa zeynep sare düşünmüştüm nasip iki erkek annesi olmakmış. Benimde gebeliğim yatarak geçiyor rahim ağzı yetmezliğinden iğneler ilaçlar inşallah bende görürüm bu haftaları. Rabnim sağlıkla doğurmak nasip etsin hepimize vakti zamanında inşallahSağol canım sizlerde inşallah sağlıkla bu haftalara gelirsiniz. Hastalıklarla yatarak ignelerle bu haftalari gördük. İnşallah sizin hamileliğiniz daha rahat geçer. Dikkat edin kendinize çok yormayın kendinizi bol bol istirahat etmelisiniz. Benim bebislerimin biri kız biri erkek. Çok istiyordum Ahsen ismini koymayı. Ama sanırım koymayacagim yani çok kararsızım hala. Zeynep ismini kesin koymak istiyorum yanina Ahsen, Asel ve Meva isimlerinden birini koyabilirim kızın ismini. Sanırım en uyumlu Zeynep Meva oluyor sizce nasıl?
Amin inşallah canım. İnşallah benim haftalara hatta ilerisine de gelirsin. Benimde iki oglum var. kizim olsun cok istiyordum. Rabbim nasip ederse bebislerin biri kiz cok sukur. Bol bol yat iyi beslen bebislerin kilo alsın. Rabbim sağlıcakla vakti zamani geldiginde hepimizi bebislerine kavustursun canım.İsmiyle yaşasın canım Zeynep Meva çok güzel bencede. Bende kızım olsa zeynep sare düşünmüştüm nasip iki erkek annesi olmakmış. Benimde gebeliğim yatarak geçiyor rahim ağzı yetmezliğinden iğneler ilaçlar inşallah bende görürüm bu haftaları. Rabnim sağlıkla doğurmak nasip etsin hepimize vakti zamanında inşallah
Hayırlı olsun, ömürleri bereketli olsun inşallah. Darısı bizim başımızaMerhaba arkadaslar
İkizlerde fetal dna da cinsiyet belirlenemiyor maalesefMerhaba kizlar,
Dun ben de ikili ultrasona girdim, ikisi de iyi gorunuyor dedi doktor. Biri erkek, onu soyleyebildi. Digerini hala bilmiyoruz ama bence kiz :)
Ayrica, dun fetal dna testi icin kan da verdim; cinsiyet onda da kesin olarak belirleniyormus ve butun genlere bakilacak insallah sagliklidirlar kuzucuklarim
Cok heyecanli imis o hareketleri vs izlemek, cok duygulandim gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?