2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

biz samet ve burak koyucaz. eşim samet istiyor ben burak. aslında burak ve tuna daha güzel olurdu bence ama eşim sametten vazgeçmedi :)
Bizde Ömer ve Mete koyacağız nasipse. Eşinle oğlumuz olursa Ömer koyarız demiştik hep rabbim iki tane nasip etti çok şükür. Mete’yi de ben istedim. Uyumlu olmasına asla takılmıyorum

Nasılsınız bayanlar . Ay dün midemi yormasın diye brokoli yedim evet kusmadım ama gaz yapıyormuş Mahvetti heceden beri sancı cekiyorum gaz da çıkmıyor önerisi olan var mı

Bizde Ömer ve Mete koyacağız nasipse. Eşinle oğlumuz olursa Ömer koyarız demiştik hep rabbim iki tane nasip etti çok şükür. Mete’yi de ben istedim. Uyumlu olmasına asla takılmıyorum
ben de asıl uyumlu olmasını istemiyorum. ikisi farklı bireyler, yapışık gibi lanse edilmesinler. okula bile verince Allah kısmet ederse ayrı sınıflara vericem.

Nasılsınız bayanlar . Ay dün midemi yormasın diye brokoli yedim evet kusmadım ama gaz yapıyormuş Mahvetti heceden beri sancı cekiyorum gaz da çıkmıyor önerisi olan var mı
bol bol suyla sanırım. ben yoğurt yiyince kendimi iyi hissediyorum açıkçası ama her bünye farklıdır.

Bir bardak soğuk süt içip biraz hareket edersen işe yarar belki bende işe yarıyor
ben de asıl uyumlu olmasını istemiyorum. ikisi farklı bireyler, yapışık gibi lanse edilmesinler. okula bile verince Allah kısmet ederse ayrı sınıflara vericem.
Kesinlikle haklısın ikisi de kardeş olsalar da ayrı karakterler sonuçta

Herkes iyi mi bebişleriyle:) hafta sonu arkadaşım ikizlerini doğurdu 38.haftayı gördü o. Bebekler de biri 3.200 biri 2.900 doğdular maşallah. Darısı başımıza inşaallah o zamanları görmeye ☺
Maşallah ne güzel darısı hepimizin başına 38hafta beklemek hiç kolay olmamıştır anne için

Herkes iyi mi bebişleriyle:) hafta sonu arkadaşım ikizlerini doğurdu 38.haftayı gördü o. Bebekler de biri 3.200 biri 2.900 doğdular maşallah. Darısı başımıza inşaallah o zamanları görmeye ☺
Ay maşallah. Biz de o günleri görürüz umarım . Bizim okulda bi hoca ikiz doğurmuş çocukları şimdi 4 yaşındaymış . Ben hocam iste bende ikiz bekliyorum , ikizler kilo olarak biraz küçük doğuyorlarmış dedim. Ben baya baya doğurdum sen bana bakma dedi . Aklımdan da biri 2 buçuk biri üç olsun siye geçiriyorum . Kaç kilo doğdular dedim biri 3500 bir 3700 doğmuş . Saygıyla eğildim önünde

konu sahibi dünyaya getirdi mi bebeklerini tüm mesajları takip edemedim merak ettim şimdi ^^

O Oo maşallah ya ne güzel. Darısı başımıza inşaallah:)

Maşallah sağlıkla büyüsünler darısı hepimizin başına

Bizede biri kesin erkek diğerini göremedim demişti doktor .2 hafta sonra kiz olduğu anlaşıldı

Bizde 17.haftadayiz çok şükür. Evet ya bizim doktorda diyo önemli olan ultrason görüntüleri diye biseu olmaz Allahin izniyle
Senin de baya ilerlemiş maşallah

Bende şimdi bir kiz bir erkek hamileyim Allah nasip ederse..siz neden kaybettiniz ikizleribende geçen sene erken doğum yaptım 24 haftalik suan hergun iğne vuruluyorum kan sulandirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…