- 23 Şubat 2019
- 254
- 124
- 18
- 37
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.581
Göktuğ-aytuğKızlar isim konusunda yardımcı olabilecek var mı? ikiside erkek, Kuzey, Renk, Atlas düşünüyorum en çok renk içime sindi sizce nasıl?
uyumlu koymak istemiyorumGöktuğ-aytuğ
Bizde Ömer ve Mete koyacağız nasipse. Eşinle oğlumuz olursa Ömer koyarız demiştik hep rabbim iki tane nasip etti çok şükür. Mete’yi de ben istedim. Uyumlu olmasına asla takılmıyorumbiz samet ve burak koyucaz. eşim samet istiyor ben burak. aslında burak ve tuna daha güzel olurdu bence ama eşim sametten vazgeçmedi :)
ben de asıl uyumlu olmasını istemiyorum. ikisi farklı bireyler, yapışık gibi lanse edilmesinler. okula bile verince Allah kısmet ederse ayrı sınıflara vericem.Bizde Ömer ve Mete koyacağız nasipse. Eşinle oğlumuz olursa Ömer koyarız demiştik hep rabbim iki tane nasip etti çok şükür. Mete’yi de ben istedim. Uyumlu olmasına asla takılmıyorum
bol bol suyla sanırım. ben yoğurt yiyince kendimi iyi hissediyorum açıkçası ama her bünye farklıdır.Nasılsınız bayanlar . Ay dün midemi yormasın diye brokoli yedim evet kusmadım ama gaz yapıyormuşMahvetti heceden beri sancı cekiyorum gaz da çıkmıyor önerisi olan var mı
Bir bardak soğuk süt içip biraz hareket edersen işe yarar belki bende işe yarıyorNasılsınız bayanlar . Ay dün midemi yormasın diye brokoli yedim evet kusmadım ama gaz yapıyormuşMahvetti heceden beri sancı cekiyorum gaz da çıkmıyor önerisi olan var mı
Kesinlikle haklısın ikisi de kardeş olsalar da ayrı karakterler sonuçtaben de asıl uyumlu olmasını istemiyorum. ikisi farklı bireyler, yapışık gibi lanse edilmesinler. okula bile verince Allah kısmet ederse ayrı sınıflara vericem.
Maşallah ne güzel darısı hepimizin başına 38hafta beklemek hiç kolay olmamıştır anne içinHerkes iyi mi bebişleriyle:) hafta sonu arkadaşım ikizlerini doğurdu 38.haftayı gördü o. Bebekler de biri 3.200 biri 2.900 doğdular maşallah. Darısı başımıza inşaallah o zamanları görmeye ☺
Ay yerim yeter ki geçsin ne illetnis yabol bol suyla sanırım. ben yoğurt yiyince kendimi iyi hissediyorum açıkçası ama her bünye farklıdır.
Ay maşallah. Biz de o günleri görürüz umarım . Bizim okulda bi hoca ikiz doğurmuş çocukları şimdi 4 yaşındaymış . Ben hocam iste bende ikiz bekliyorum , ikizler kilo olarak biraz küçük doğuyorlarmış dedim. Ben baya baya doğurdum sen bana bakma dedi . Aklımdan da biri 2 buçuk biri üç olsun siye geçiriyorum . Kaç kilo doğdular dedim biri 3500 bir 3700 doğmuş . Saygıyla eğildim önündeHerkes iyi mi bebişleriyle:) hafta sonu arkadaşım ikizlerini doğurdu 38.haftayı gördü o. Bebekler de biri 3.200 biri 2.900 doğdular maşallah. Darısı başımıza inşaallah o zamanları görmeye ☺
Amiin. Çook zordu çekti baya ama çok şükür neticesi güzel olduMaşallah ne güzel darısı hepimizin başına 38hafta beklemek hiç kolay olmamıştır anne için
Oo maşallah ya ne güzel. Darısı başımıza inşaallah:)Ay maşallah. Biz de o günleri görürüz umarım . Bizim okulda bi hoca ikiz doğurmuş çocukları şimdi 4 yaşındaymış . Ben hocam iste bende ikiz bekliyorum , ikizler kilo olarak biraz küçük doğuyorlarmış dedim. Ben baya baya doğurdum sen bana bakma dedi . Aklımdan da biri 2 buçuk biri üç olsun siye geçiriyorum . Kaç kilo doğdular dedim biri 3500 bir 3700 doğmuş . Saygıyla eğildim önünde
Maşallah sağlıkla büyüsünler darısı hepimizin başınaHerkes iyi mi bebişleriyle:) hafta sonu arkadaşım ikizlerini doğurdu 38.haftayı gördü o. Bebekler de biri 3.200 biri 2.900 doğdular maşallah. Darısı başımıza inşaallah o zamanları görmeye ☺
Merhaba kizlar,
Dun ben de ikili ultrasona girdim, ikisi de iyi gorunuyor dedi doktor. Biri erkek, onu soyleyebildi. Digerini hala bilmiyoruz ama bence kiz :)
Ayrica, dun fetal dna testi icin kan da verdim; cinsiyet onda da kesin olarak belirleniyormus ve butun genlere bakilacak insallah sagliklidirlar kuzucuklarim
Cok heyecanli imis o hareketleri vs izlemek, cok duygulandim gercekten.
Selam canim 23 haftamizi doldurdk bizdeyaptirmadk canim ya bugun tkrar konustk doktorumzla ultrasnda hersy saglkli sknti yok. Bunu tek bebektede oneriyorlar hic pruz ckmasada emn olmak isteyn ebevynlere oneriyoruz sonuca gore aldrma karari vermiceksn yaptrmayabilirsn dedi. Direkt sart gibi kosmadi acikcasi. Hersy allahtan saglkla gelirler ins sen nasilsn nasi gidigo
11.haftada iki kız demişti. Başka doktor 20. Haftaya kadar bir kız bir erkek dedi. 22.haftada ayrıntılıda netleşti. İki meleğimiz gelecek inşallah. Geçen yıl bir erkek bir kız ikizlerimi kaybettim. Onlara gökçen ve göktuğ düşünüyordum. Bunları eşim koyacak. Kızlarla babalarının arasındaki ilk bağ isimleri olsun. Ben koydum desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?