2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

2500 gr dogdular canim. Kuveze girmediler sukur. Birinin kani fazlaymis o yuzden surekli kan takibi yapiliyor ve sık sık besliyoruz. Sutum yok henüz malesef o yuzden mama veriyoruz. Inşallah seninkiler de saglikli gelir.

2500 gr dogdular canim. Kuveze girmediler sukur. Birinin kani fazlaymis o yuzden surekli kan takibi yapiliyor ve sık sık besliyoruz. Sutum yok henüz malesef o yuzden mama veriyoruz. Inşallah seninkiler de saglikli gelir.
Maşallah canım sende bebislerde inşallah bir an önce toparlarsiniz. Sut olmasada Bebisleri surekli emzirmeye calis mama vermeden once. Onlar emdikce goguslerin uyarilir ve daha erken gelir sutun. Göğüslerine sürekli masaj yap tarakla aşağı doğru tarama hareketi falan yap bir an önce gelir inşallah sutünde. Ben Facebook'a Emzirme Akademisi ile Emzirme Sanatı sorunları ve Çözümleri grublarina üyeyim takip ediyorum çok yatdimci oluyorlar emzirme konusunda. çok güzel bilgi paylaşımları var. Sana ve tüm arkadaşlara tavsiye ederim takip etmenizi. Allahım hepimize sağ salim bebislerimizi kucaklamayi nasip etsin. Bol sütlü ve sağlıklı günler dilerim.

Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah biz bekleyenlere de nasip etsin rabbim sağlıkla son zamanlara gelmeyi.

Inss canim dualarinda bizi eksk etme artk farkdiyorm daha cok dinlenmem gerektgini dun bi yere gidelm dedik metrola biraz yurudm ve bittim agrilardan:s uyum olarak zor olabilir cift isim dusunuyorsan. Ben seviyorm icimize sinmsti. Zeynep zatn cok guzel bir isim canim bizim ailede yakin kisilerde oldgndan tercih edemiyorm ahsen ve zeynep dusunebilirdm yoksa saydgin isimlern hepsi guzel canim meva yi ilk duydm kulaga hos geliyor

Canim ya bir de nasi bi his ya tarif edilmezdir dimi icimzde iki yavrumuzuda hissediyoruz ama dognca nasi olur ilk karsilasma cok merk ediyorm hep hayalini kuruyorum ilk bebeklerm olack benim hislerini biraz yazsana duymak cok iyi gelecek bizlere cektklerimizi unutalim❤

A Ahsen Meva Yanlislkla sana yorum yaptim kusura bakma canim isme dikat etmedim
BolSekerli canim hislerini ilk karsilasmanizi musait olabildgn anda bize yazsana merakla dinlemek isterim❤

A Ahsen Meva Yanlislkla sana yorum yaptim kusura bakma canim isme dikat etmedim
BolSekerli canim hislerini ilk karsilasmanizi musait olabildgn anda bize yazsana merakla dinlemek isterim❤
Önemli değil canım. Benim önceden de çocuklarım olduğu için biraz tecrubeliyim. Sana asik bir bebek dunyaya geliyor oyle gozlerinin icine bakiyor hayran hayran. Sende gozlerini ondan ayiramiyosun.Mis gibi cennet kokulu oluyorlar. Sana tamamıyla muhtac senin herseyin oluyor sende onun herseyi. ona bisey olmasin bana olsun diyorsun hep oyle savunmasiz masum seyler. Rabbim herkese annelik duygusunu tattirsin insallah. Kimsenin emeklerini bosa cikarmasin. Sag salim kucaklarimiza alalim evlatlarimizi o Cennet kokularını içimize doya doya çekelim.

Bende kızımın ismini zeynep koyucam inşallah ama digerini ne koyabilirim Zeynep'e uyumlu onu dusunuyorum zumra yada zeycan mi olsa diorum bakalım hayırlısı :)

Ne çok zeynep düşünen varmış. Bizim baba koyuyor zeynep ve elif istedik. Uyum konusuna takılmadık. Eşim iki oğlan kardeş kız yok. Evin ilk kızı ilk torunu annemlerin evin ilk torunu niyetiyle kızımız olursa kesinlikle elif koyacağız diyorduk. İkincisi de kız olunca baba zeynep dedi. Erkekler bu ismi çok seviyor anlaşılan. Eşim şimdiden arabada zeynebim elifim türkülerini dinliyor

Sagolasn canim hayranlkla okudum ne muthis duygular saglkla kucagimiza alip yasariz ins❤ masallah yavrularini sana bagislasn allah ne mutlu

Bende kızımın ismini zeynep koyucam inşallah ama digerini ne koyabilirim Zeynep'e uyumlu onu dusunuyorum zumra yada zeycan mi olsa diorum bakalım hayırlısı :)
Ay masallah sanada hayirlisi olsn iki kiz da sana geliyoradiyla buyusn cok guzel. Uyumlu olmasada olir bnce 2 farkli birey soncta:)

Cok guzel isimler ikside canim adiyla saglkla buyusun❤ ailede vr bizim yoksa zeynep ismine hayranim bnde bu gidisle dogdugu ayi vericem sevvale geliyo heralde 2. Cisine bi net olamiyoruz

Cok guzel isimler ikside canim adiyla saglkla buyusun❤ ailede vr bizim yoksa zeynep ismine hayranim bnde bu gidisle dogdugu ayi vericem sevvale geliyo heralde 2. Cisine bi net olamiyoruz
Bizim ailede yok ama anlamından dolayı eşim istiyor. -Babasının çiçeği,süsü,mücevheri-gibi anlamları varmış. Şevval de güzel isim. Diğeri de kız mı

hep iki kiz mi goruyorum buralarda, hayirlisi olsun :)

kacinci haftalarda ogrendiniz, benim biri erkek digerini cok merak ediyorum bence kiz ama :)

hep iki kiz mi goruyorum buralarda, hayirlisi olsun :)

kacinci haftalarda ogrendiniz, benim biri erkek digerini cok merak ediyorum bence kiz ama :)
11.haftada iki kız demişti. Başka doktor 20. Haftaya kadar bir kız bir erkek dedi. 22.haftada ayrıntılıda netleşti. İki meleğimiz gelecek inşallah. Geçen yıl bir erkek bir kız ikizlerimi kaybettim. Onlara gökçen ve göktuğ düşünüyordum. Bunları eşim koyacak. Kızlarla babalarının arasındaki ilk bağ isimleri olsun. Ben koydum desin

Yanlis biliyor olmayasiniz? Bana direkt cinsiyet belirleniyor dendi. Bunu hem doktorum, hem de yaptirdigim laboratuvar soyledi. Zaten ayri ayri dnalari cikarip kromozom incelemesi yapiyorlar; belirlenmesi gerekir.
Benimkinin adı prenatest’ti.
Tek bebeğin cinsiyeti belirleniyormuş ama ikiz belirlenemiyormuş. Sizinki sonuçlanınca haber edersiniz olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…